De fiecare dată când apar în peisaj, termometrele o iau razna. Fanele ar face tot ce este posibil pentru a fi în apropierea lor, fie şi pentru câteva momente. Nu, nu vorbim despre nişte staruri rock, ci despre cei mai sexy bărbaţi din lume, desemnaţi, anual, de “People”. Interesant este faptul că, în 1988, preşedintele S.U.A. John F. Kennedy a fost declarat cel mai sexy bărbat al planetei, fiind singura persoană din afara Hollywood-ului care a câştigat acest titlu. Ei bine, la asta chiar nu ne-am fi aşteptat. Dar să lăsăm acum politica şi să facem o trecere în revistă a celor mai sexy bărbaţi ai ultimului deceniu. Îţi vindem un pont: toţi fac parte din Cetatea Filmului.

1. Brad Pitt

 

A fost timp îndelungat asociat cu idealul perfecţiunii masculine. Ochi albaştri, păr blond, corp de milioane… nu e de mirare că, în 2000, Brad Pitt a fost desemnat pentru a doua oară (prima dată a fost în 1995) cel mai sexy bărbat din lume. Dar nu vă faceţi prea multe iluzii, fetelor, Brad este dedicat trup şi suflet Angelinei.

 

2. Se pare că Pierce Brosnan în rolul lui James Bond nu a trecut neobservat. Interpretul legendarului agent 007 a primit în 2001 titlul de cel mai sexy bărbat al planetei.

3. Dacă 2013 a fost un an ideal pentru Ben Affleck (producţia sa, Argo, a luat Oscarul pentru cel mai bun film), nici 2002 nu a fost mai prejos. Actorul din Daredevil şi Pearl Harbor a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume. Oare acesta să fi fost motivul pentru care Jennifer Lopez s-a îndrăgostit de el? Cei doi au fost împreună între 2002 şi 2004. În prezent, Affleck este căsătorit cu Jennifer Garner, actriţa care i-a dăruit două fetiţe şi un băieţel.

4. Fetelor, ţineţi-vă bine, pentru că următorul pe lista celor mai sexy bărbaţi din lume este… Johnny Depp. Jack Sparrow, Edward Scissorhands sau Sweeney Todd, indiferent în ce ipostază s-ar afla, un lucru este cert: îl iubim pe Johnny.

5. Primul an în care un britanic a câştigat acest titlu. Despre cine să fie vorba oare dacă nu despre şarmantul Jude Law? Totodată, 2004 a fost anul în care actorul a interpretat rolul unui playboy notoriu în pelicula Alfie. Să fi influenţat acest lucru faptul că Jude a fost declarat cel mai sexy bărbat al anului?

Sursa: www.glamourmagazine.ro

Foto: www.aflacum.ro

Distribuie articolul: