Casa în formă de gheată, a soților Judy si Steve Van-Den Yssel-Richards este una dintre cele mai simpatice și bizare pensiuni din întreaga lume. Locuința este situată în extremitatea nordică a celei mai mari dintre insulele ce alcătuiesc Noua Zeelandă.

În ciuda exteriorului neobișnuit, căsuța, construită chiar de către cei doi proprietari, este o locuință în toată regula, având la parter o baie, un living și o bucătărie open space, la intersecția cărora se află un șemineu din piatră naturală, iar la mansardă un dormitor. Toate finisajele și piesele de mobilier sunt lucrate manual, în interior predominând piatra naturală, lemnul masiv și fierul forjat, elemente care ajută în definirea stilului rustic în care a fost amenajată casa de vacanță cu design unic.

c1

c2

c4

Casuța în formă de gheată este locația ideală pentru petrecerea unui week-end sau chiar a unei vacanțe. Ce-i drept, prețul de peste 180 de Euro pentru o singură noapte de cazare o încadrează în categoria destinațiilor de lux, scrie dailymail.co.uk.

Foto: casadex.ro

Distribuie articolul: