Zilele trecute, la Chișinău a avut loc concursul „New Model Today Moldova 2012”. Competiția a avut drept scop selectarea a 3 fete frumoase din Moldova, care vor pleca la Milano la un concurs de modă internațional. Moldovencele vor concura alături de alte fete din 30 de țări. În acest an, pentru titlu au luptat 31 de fete, toate dorind să câștige. Evenimentul a adunat oameni cunoscuţi atât din Moldova, cât și din străinătate. Interpretele Anastasia Denisiuc din Moldova și Carmine D’Orsi din Italia au ridicat dispoziţia publicului. Cele 31 de participante au defilat în colecțiile designerilor: Zoraya Caycedo din Milano, care a venit cu o colecție special creată pentru acest concurs, Alina Spătaru, Eugeniu Hudorojcov și Ludmila Storojuc din Moldova.

Chiar dacă alegerea a fost una dificilă, pentru că toate participantele au fost bine pregătite, în final au ajuns doar trei fete. Așadar, cele care vor pleca pe data de 7 septembrie la Milano să ne reprezinte ţara la un concurs de modă internațional sunt: marea câștigătoare Miss New Model Today 2012 Moldova, Adriana Pogolșa, de 16 ani, Anastasia Zemfir 16 ani, câștigătoarea locului I  și, pe loculII Margarita Petrenco de 17 ani.

La concursul din Milano din anul precedent, câștigătoarea Miss New Model Today 2011 Moldova, Daria Cușnir, a luat locul III în finală.
Distribuie articolul: