Într-un interviu acordat celor de la Daily Mail, Sofia Vergara povestește momentul în care a fost observată de un recrutor într-una din ieșirile cu familia pe plajă și cum i-a schimbat acel moment viața.

 

„Aveam 17 ani în momentul în care am fost descoperită. Eram cu părinții pe plajă când un domn m-a întrebat dacă poate să îmi facă o poză cu un Polaroid. Ca urmare a pozei făcute pe plajă am făcut o reclamă la Pepsi și peste noapte am devenit cunoscută în toată America Latină. De atunci am început să lucrez ca model” a declarat Sofia.

Însă aceasta nu a fost singura poză arătată de frumoasa columbiană. O altă poză o surprinde într-un costum de balerină purtând o tiara sclipitoare, demonstrând încă o dată că Sofia Vergara este o frumusețe naturală și extrem de carismatică.

Sofia Vergara a fost desemnată de Askmen.com cea mai dorită femeie din lume, iar revista GQ Mexic a numit-o Marilyn Monroe a Columbiei și “un soi de viagra natural pentru toți bărbații din lume”.

Vedeta și-a început cariera de model în anii ’90 și a debutat la TV ca prezentoare a unei emisiuni de turism. Nominalizată la 2 Globuri de Aur, actrița a devenit populară cu serialul de comedie Modern Family unde a început să joace din 2009. În film actrița joacă rolul nevestei lui Ed O’Neill – celebru pentru rolul lui Al Bundy din “Married with children”.Actrița a ocupat primul loc grație serialului “Modern Family”, însă a obținut venituri substanțiale și după ce și-a înființat propria linie vestimentară, propria linie de produse pentru îngrijirea casei, comercializate de lanțul de magazine Kmart, și a încheiat contracte avantajoase cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl.

 

Sursa/foto: www.cancan.ro

 

Distribuie articolul: