Multe culori și o gamă foarte largă de printuri – iată ce ne propune Valentino în toamna și iarna 2014-2015. Celebrii designeri împacă în acest sezon toate gusturile, atât la nivel de țesături cât și la nivel cromatic. Iată trei linii din care ai putea să alegi.

Directorii de creație Maria Grazia Chiuri și Pierpaolo Piccioli au prezentat colecția de toamnă/iarnă 2014 Valentino cu o nouă versiune a printului clasic camuflaj. Rochiile sunt create din multipăle game coloristice, iar pelerinele sunt de asemenea bogate de flori și fluturi. Efectele tridimensionale dau hainelor un sentiment de bogăție și unicitate, iar tu nu vei trece neobservată, oriunde vei opta să îmbraci asemenea rochii.

valentinovalentino

valentinoValentino

valentino

valentinovalentinovalentino

Valentino

Geometria în culori aprinse, cu cercuri mari și mici luminează toamna și iarna 2014-2015. Fustele sunt perfect asortate cu pulovere in aceeași gamă, din lână, iar fustele din piele sunt la mare căutare. Acest tipar a fost inspirat din costumele de teatru, create de artistul Giosetta Fioroni, pe la sfârșitul anilor ’60.

valentinoValentino

valentino

Valentino

valentinoValentinovalentino

Eleganță, grație, farmec și multă feminitate – toate într-un conglomerat adunat de o singură linie de modă, care are totul pentru a face orice femeie să arate complet și mirific. Stilul remarcabil formează siluete dintre cele mai delicate și subtile: Zeițe păgâne, din Imperiul Roman… o adevărată frumusețe, adusă de Maria Grazia Chiuri și Pierpaolo Piccioli, designerii Valentino în 2014-2015. 

valentino

Valentino

valentino

fall winter

Valentino

Valentino

Foto: Facebook.com/ValentinoFashionisers.com

Distribuie articolul: