Sâmbătă, 3 decembrie între orele 10:00-16:00, în Pavilionul nr.2 al Moldexpo va avea loc cea de-a 15 ediţie a Iarmarocului Caritabil de Iarnă. Iarmarocul este organizat în fiecare an de Clubul Internţional al Femeilor din Moldova (IWCM), organizaţie fondată în 1997, a cărei menire este de a reuini femei din diferite ţări şi culturi şi de a organiza evenimenete de caritate. Anul acesta la eveniment participă 40 de misiunei diplomatice, întreprinderi autohtone, dar şi meşteri populari.

Fiecare stat ce va participa la eveniment va dispune de un stand, unde vizitatorii vor avea posibilitatea de a gusta din bucătăria tradiţională a fiecărei ţări, dar şi să procure dulciuri şi cadouri pentru cei dragi. De asemenea va fi deschis şi un butic cu haine second-hand, de unde cei prezenţi vor putea procura articole vestimentare unice, diferite de cele din vitrinele magazinelor noastre, la preţuri foarte mici.

Suma de bani colectată va merge anul acesta la Centrul Hippocrates, instituţie medical de caritate din Chişinău, ce ofera terapie de reabilitare gratuită copiilor cu dizabilităţi şi boli cronice. Centrul are nevoie de aceşti bani pentru a finisa costruirea noului sediu, unde vor exista condiţii mai bune de tratament pentru un număr şi mai mare de copii.

Vizitatorii vor avea parte şi de câteva surprize. Va fi organizată o tombolă, la care în schimbul unui bilet ce va costa 10 lei participanţii vor avea şansa să câştige bilete de avion tur-retur Chişinău-Istanbul, ultimul model de Blackberry, călătorii romantice la Budapesta şi Bucureşti, cine la cele mai bune restaurante din Chişinău, certificate pentru vizitarea centrelor Spa şi multe alte premii.

Atmosfera va fi întreţinută de un show live oferit de Geta Burlacu, cei mici vor avea parte de face painting, iar părinţii lor se vor putea alege cu o caricatură semnată Sergiu Gavriliţă
Aşa că, dacă vrei să faci o faptă bună distrându-te şi făcând cumpărături inedite, nu îţi ramâne decât să îti iei familia şi pritenii şi să mergi la Iarmarocul Caritabil de Iarnă 2011.

Distribuie articolul: