E luni, e timpul de mers la serviciu, iar tu ca de obicei te-ai sculat somnoroasă după weekendul plin pe care l-ai avut. În asemenea momente te întrebi dacă şi vedetele, pe care le vezi zi de zi la ecarne, muncesc la fel de mult sau au un program mai lejer, că doar li se permite. Ei bine, noi vrem să te motivăm şi-ţi oferim o listă a oamenilor celebri care, pe lângă jobul care îi face vestiţi, mai au unul despre care puţini ştiu. 1. BONO de la U2 – cântăreţ, hotelier
Deţine un album de platină. Salvează copii din Africa. Luptă contra SIDA. Se pare că toate aceste activităţi nu i-au ajuns lui Bono, solistul cumpărându-şi împreună cu The Edge, colegul său, un hotel de-a lungul râului Liffey în Dublin. Cei doi ştiu cum să-şi dezvolte bine afacerea şi ori de câte ori găsesc un weekend liber, susţin concerte live chiar pe acoperişul hotelului.

2. Gwyneth Paltrow, actriţă, consilier în stil de viaţă
Gwyneth Paltrow împarte azi înţelepciunea premiilor Oscar în materie de ce să-ţi cumperi şi cum să-ţi trăieşti viaţa. Blogul ei a adunat până acum peste 150.000 de abonaţi. Cartea “Fiica tatălui meu” lansată în luna aprilie, a devenit în scut timp best-seller. Se pare că asrta scrisului îi prieşte lui Paltrow, acesta spunând că va începe în curând să scrie scenario de filme.

 

3. Gwen Stefani – cântăreaţă, designer
Gwen Stefani a fost apreciată mereu ca fiind cu un pas înaintea modei, de aceea nu a surprins pe nimeni în 2004 când şi-a lansat colecţia L.A.M.B. Surpriza a venit abia când linia de modă a înregistrat un succes răsunător, ajungând la 90 milioane de dolari pe an. Recent interpreta a deschis şi o linie de haine pentru copii.

 


4. Akon – cântăreţ, minier
E binecunoscută de toţi dragostea rapperilor pentru diamante, dar iată că Akon a ridicat această dragoste la un nou nivel. Rapperul şi-a cumpărat o mină de diamante din sudul Africii. Întrebat însă de profitul pe care îl obţine în urma caestei achiziţii, cântăreţul a declarat că este un non-ses să crezi că faci mare profit din asta. Ei bine, dacă din asta nu are mare câştig, “diamantul” descoperit şi şlefuit de el – Lady Gaga, cu siguranţă i-a adus mulţi bani.

5. Soleil Moon Frye – actriţă, proprietar al unui butic pentru copii
Starul din “Punky Brewster” și “Sabrina Teenage Witch”, mamă a doi copii, a început un al doilea job, deschizând “Micul semințe,” un butic pentru copii cu produse ecologice. Gama include: haine de bumbac și creioane netoxice. Se pare că nici aceste activităţi nu îi sunt de ajuns, actriţa fiind şi autoarea cărţii „Haos fericit” dedicată tuturor părinţilor.

Inspiră-te de la ei, motivează-te şi spor la muncă! Să ai o săptămână cât mai productivă!

Distribuie articolul: