“Moldova Fashion Expo-2012” dă undă verde produselor autohtone, pentru a atrage nume notorii din domeniu întru dezvoltarea şi prosperarea industriei de profil. Organizatorii şi-au propus ca cele patru zile de expoziţie, 15-18 noiembrie 2012, să fie perioada unui adevărat târg de contractări. “Moldova Fashion Expo” este singura expoziţie destinată exclusiv industriei uşoare, dispunând de toate avantajele unui mediu dedicat. Pentru a realiza aceste obiective ambiţioase, în cadrul expoziţiei vor avea loc prezentări de modă, de produse noi, demonstrări de utilaje şi de materii prime, concursul tinerilor designeri, conferinţe, mese rotunde, lecţii de stil – nu doar pentru a oferi un plus de valoare evenimentului, dar pentru a-l face cu adevărat o sărbătoare de neuitat pentru toţi participanţii şi vizitatorii.

Indiferent de statutul de pe piaţa industriei uşoare – cel de companie arhicunoscută sau la început de cale, dacă aveţi ce spune consumatorilor de articole vestimentare, de marochinărie, încălţăminte etc. – vă invităm să completaţi rândurile celor care vor face oferta evenimentului de unicat, “Moldova Fashion Expo – 2012”!

“Moldova Fashion Expo 2012” așteaptă participanți, care se mai pot înscrie încă, dar și vizitatori în perioada15 – 18 noiembrie. Mai multe detalii, vedeți pe saitul oficial al expoziției.

PentruEa.md se regăsește printre partenerii expoziției. 

Distribuie articolul: