Cu momente de tensiune, compromisuri, dragoste și bucurie, viață de cuplu este un joc de copii, în cel mai recent videoclip Voltaj, lansat cu doar câteva săptămâni înainte de mega-concertul de la Sala Polivalentă din București, de pe 20 martie. 

Videoclipul “Meci de box” este regizat de către Dan Petcan, cel care îi aduce pe băieți într-o ipostază inedită și amuzantă, aceștia fac parte din decorul cu jucării din camera micilor protagoniști. “Este a patra colaborare cu regizorul Dan Petcan, ne-a plăcut mult ideea lui că personajele și din versuri să fie duse de niște copilași. Nu au fost niște filmări prea ușoare, dar credem că rezultatul a meritat din plin!”, spune Călin Goia, solistul Voltaj.

 

Cei doi copii jucăuși din videoclip au filmat cot la cot cu  băieții de la Voltaj, iar timp de două zile parcul de distracție s-a mutat pe platoul de filmare.  De la cadrele în care plângeau sau râdeau, la cele în care mâncau sau se certau, cei mici i-au făcut pe toți să zâmbească, chiar dacă a fost nevoie de multe jucării și muncă de convingere pentru a-i împăca.

Trupa Voltaj se pregătește intens pentru mega-concertul de la Sala Polivalentă din București, de pe 20 martie. O producție de amploare, cu mulți invitați surpriză, scene mobile, lasere, pirotehnie, concertul “Meci de box” celebrează dragostea, sub toate formele ei.

Sursa: TopRomanesc.ro

Distribuie articolul: