Loredana și Carla’s Dreams au lansat videoclipul piesei “Lumea ta” prin labelul Media Pro Music. În clip Loredana vrea să semene cu interpretul Carla’s și poatră hanorac cu glugă, însă unul de culoare roșie. Spre deosebire de enigmaticul moldovean, Madonna de România nu s-a vopsit pe față.

Melodia “Lumea ta“ a fost compusă de Carla’s Dreams, producția fiind semnată de Carla’s Dreams și The Farmers. Videoclipul a fost filmat la temperaturi scăzute, în studiourile MediaPro din Buftea și în parcul Orășelul Copiilor din București, în regia lui Matei Dima.  Regizorul este primul român care a câștigat un premiu YouTube. Ceilalți oameni implicați în producția clipului sunt: Alex Dorobanțu (DoP), Radu Mada (Styling), Alexandru Abagiu (machiaj) și Sorin Stratulat (coafuri).

 Loredana si Carlas

“Lumea ta” este a doua piesă lansata de Carla’s Dreams în România, Loredana este a doua artistă de peste Prut, după Inna (P.O.H.U.I), care colaborează cu grupul de tineri de la noi. Piesa a fost cântată live atât în cadrul concertelor susținute de Loredana la Sala Palatului, cât și în semifinala Vocea României de pe ProTV. ”La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multă căldură noul single, “Lumea ta”, cântat cu Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm!“, a spus Loredana.

Sursa: Infomusic.ro

Distribuie articolul: