Din data de doi septembrie, emisiunea “Happy Hour”, prezentată la ProTV de Cătălin Măruță își schimbă denumirea. “La Măruță” va apărea pe ecrane la aceeași oră și cu același grafic de distribuție. Ce schimbări mai aduce cu sine noua denumire aflăm chiar de la Măruță. Cătălin Măruță a declarat astăzi pe contul său de Facebook: “Dragi, mulți și devotați prieteni, începând de luni, doi septembrie, ne vom întâlni la aceeași oră 17:30, la ProTV. Cu mențiunea că, de-acum înainte, emisiunea mea se va numi pur și simplu “LA MĂRUȚĂ”. Sunt onorat de această schimbare, parcă mă reprezintă mai bine, mă inspiră și mă încurajează să abordez și rubrici noi”.

Prezentatorul TV și soțul interpretei Andra a declarat că a avut o vacanță frumoasă, s-a odihnit bine, iar de acum pentru începe o perioadă interesantă pentru el. ” ‘LA MĂRUȚĂ’ voi face în așa fel încât să vă uimesc, să vă redau entuziasmul, zâmbetul, bucuria exclusivităților palpitante și a surprizelor plăcute pe care le meritați!”.

Happy Hour, este o emisiune de divertisment, difuzată de luni până vineri în intervalul orar 17:45-19:00 la ProTV, fiind lider de audiență în acest interval. În emisiune sunt invitate, de obicei, vedete autohtone. Cătălin Măruță are în cadrul show-lui și un band care însoțește fiecare ediție cu melodii live personalizate.

Distribuie articolul: