Combinatul de produse de panificație “Franzeluța” a lansat, în cadrul expoziției „Fabricat în Moldova – 2014, două produse de panificație noi. Este vorba de celebrele chifle „Kaiser” și pâinea cu graham.  

Pâinea cu graham se produce din măciniş integral – necernut, utilizat cu tot cu tărîţe și este extrem de bogată în fibre, dar și  în magneziu şi vitamina B.  Pâinea cu graham este un produs cu conţinut redus de glucide asimilabile. Noul produs este recomandată bolnavilor de constipație cronică, de diabet sau obezitate. Pâinea cu graham este un produs foarte bun, care merită să fie consumat cu orice ocazie. Este sănătos și poate fi cumpărat cu încredere.

Chifla ”Kaiser” este un produs din făină de grîu de calitate superioară, forma este rotundă,  posedă un miez cu porozitate uniformă, o coajă subţire, gust şi aromă plăcută, prospeţime îndelungată.  Istoria apariției chiflei „Kaiser”  își are rădăcinile în Austria, în sec. XVIII, iar rețeta practic nu a fost modificată!

Pâine graham

Victor Cojocaru, director general al Combinatul de produse de panificație “Franzeluța” a spus că noile produse deja sunt în vînzare. „Pâinea cu graham este extrem de sănătoasă și gustoasă, iar chifla „Kaiser” e perfectă  atît la dejun, cît și la cină. E un produs extrem de apreciat de toți europenii”, a spus Victor Cojocaru.

La momentul de față, “Franzeluța” testează opinia consumatorilor privind pâinea cu curry, produs ce ar putea fi găsit în vânzare deja în curând.

 Premiu

Totodată,în cadrul concursului premiilor „Marca comercială a anului 2013”, „Franzeluța”  a primit  patru premii,  la următoarele categorii:

„Reputație și încredere” – premiul „Mercuriul de Aur” pentru produsele de panificație; „Export” – premiul „Mercuriul de Aur” pentru tortele congelate; categoria „Debutul Anului” – premiul „Medalie de Aur” pentru pastele făinoase; categoria „Responsabilitate socială” – premiul „Mercuriul de Aur”. 

Distribuie articolul: