Fosta componentă a trupei A.S.I.A., Ianna Novac a lansat noul single. După ce la începutul acestui an a devenit prima artistă din România și Rep. Moldova difuzată pe cel mai important post tv de muzică clasică și pop-opera din lume, C Music Tv de la Londra, soprana Ianna Novac dă o nouă lovitură: o piesă care speră să fie hitul verii ce vine, scrie TopRomânesc.

Piesa „Ca furtuna” este compusă de Daniel Alexandrescu (membrul formației K1), iar versurile aparținând textierei Liliana Ștefan. Melodia este o premieră dublă pentru moldoveanca Ianna Novac: în primul rând este interpretată într-o manieră pop-rock, o surpriză pentru fanii sopranei obișnuiți cu sonoritățile clasice, și, în al doilea rând, este prima piesă în limbă română de la lansarea proiectului ei solo.

 

„Povestea piesei e a noastră, a tuturor, în care oricine se regăsește, iar mesajul este unul motivațional: când crezi că totul în viață s-a terminat, trebuie să găsești forță să te ridici și să mergi mai departe „Ca furtuna” ”, a declarat Ianna, artistă cunoscută că „Vocea de Aur de peste Prut”. Proaspăta melodie va avea în curând și de videoclip.

Distribuie articolul: