După 9 luni de liniște, trupa Veriga revine pe piața muzicală autohtonă într-o nouă componență. Au avut o pauză de creație, iar acum, cu noi forțe, membrii din trupa Veriga sunt gata să dea viață rock-ului moldovenesc. Relansarea trupei a avut loc pe data de 7 mai, la Tipografia 5, în cadrul unui concert inedit Back To Rock.

Plini de energie, cu un nou solist și chitarist și înarmați cu multă multă inspirație, trupa Veriga promite să-și surprindă publicul cu un repertoriu diferit de cel pe care l-a avut până acum.

Băieții sunt motivați să ofere lumii o muzică de calitatea, iar cele 10 piese prezentate la concert, ne-a demonstrat că un produs bun poate apărea din creație și talent, ci nu doar din investiții financiare grandioase.

Surpriza serii a fost lansarea videoclipului pentru piesa „The Marks”:

Solistul, Călin Manole și chitaristul Iulian Dubrovschi au debutat pe scenă în componența trupei Veriga, alături de ceilalți membri, Roman Bălţeanu, basistul trupei, Xenia Zavtur, toboșar și pianistul Lucian Ciubotaru.

În spatele trupei Veriga, stă un singur om, PR managerul Daniela Donici. Împreună formează o echipă puternică și au planuri grandioase atât pentru publicul din țară, cât și pentru cel din afară.

Echipa Ea.md felicită trupa Veriga cu relansarea de succes și îi dorește să ajungă acolo unde și-a propus.