Despre Antonia și Alex Velea s-au scris multe la începutul relației lor. Ba că erau amanți, ba că Velea și-a părăsit nevasta pentru Antonia, însă acum au fost, în sfârșit, clarificate toate aceste zvonuri.

„Nu a avut nimeni o relație solidă. Era o căsnicie care era pe pragul de a fi… d-aia ne-am și permis să fim împreună. Dacă cineva era în casa lor sau erau fericiți sau nu era vorba despre un divorț nu m-aș fi băgat. E prea mult spus băgat, nu s-a băgat nimeni, totul a venit de la sine. Eu nu aș fi continuat să fiu cu omul acesta dacă la el era vorba de relație în care era fericit sau avea o relație punct. Dar nu mai era vorba de o relație acolo. Actele erau făcute, trebuia să fie pa. Nu au fost spuse multe”, declară Antonia.

Pe lângă faptul că Antonia a fost acuzată că s-a băgat într-o căsnicie, artista a mai fost criticată pentru faptul că și-ar fi înșelat soțul italian cu Velea. Iată ce explica interpreta.

„Cumva mi-am dorit foarte mult o iubire ca asta și mi-a lipsit. Îmi imaginam o iubire din asta pe care nu o primeam pe vremuri și cred că d-aia cred că a venit natural și eram pregătită să iubesc. Nu am căutat, a fost ceva frumos pentru că a venit natural. Poate pentru unii a fost ceva brusc pentru că s-a întâmplat nici imediat după ce m-am despărțit, dar nici cu mult timp. A fost cam cu 3 luni după. Unii ar fi spus „bă, dar foarte repede ti-ai găsit pe cineva, eu cred că deja te cunoșteai cu persoana respectivă de ai reușit să treci atât de ușor”. Nu, dar la mine se dusese deja acel ceva, am fost foarte rănită și pur și simplu a fost bine venită această dragoste pe care o trăiesc acum”, a spus Antonia la Xtra Night Show, scrie viva.ro.

 

 

Distribuie articolul: