Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 3-9 februarie:

BERBEC

Vei fi eficientă, realistă și activă, iar drept urmare vei obține rezultate excelente la locul de muncă. Situația ta materială va avea și ea de câștigat pe parcursul acestei săptămâni. În mod paradoxal, te vei comporta într-un mod neglijent și chiar răutăcios cu persoanele la care ții cel mai mult. O întâmplare norocoasă îți va netezi calea spre un scop pe care îți dorești să-l atingi.

TAUR

Conjunctura astrală îți va aduce cu siguranță schimbări importante în viață, care te vor bucura însă. Pe plan financiar vei avea o săptămână propice și este foarte posibil să intri în posesia unei sume de bani la care nici n-ai sperat. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să te grăbești să o cheltuiești de îndată. Te vei simți detașată de problemele cu care alții se confruntă, însă nu te vei rupe de realitate.

GEMENI

Relațiile de prietenie vor juca un rol foarte important pentru tine săptămâna aceasta și nu este imposibil ca un amic să se transforme în ceva mai mult. Cineva va încerca să te păcălească, așa că ai grijă să nu cazi în plasa unor chilipiruri. Deși în mod normal ai un spirit practic deosebit, există riscul ca zilele acestea să te arunci cu capul înainte într-o chestiune, fără să stai foarte mult pe gânduri.

RAC

Este o perioadă foarte bună pentru a-ți cunoaște sufletul pereche. În timpul liber înconjoară-te de persoane care te fac să te simți relaxată și bine în pielea ta. Dacă te-ai apucat de o dietă, nu-ți va fi ușor să o urmezi, dar trebuie să realizezi că fără sacrificii și eforturi nu vei obține nimic în viață. Dacă vei avea parte de unele evenimente neplăcute, ai grijă să nu reacționezi exagerat și să-ți consumi energia într-un mod inutil.

LEU

Există riscul să te confrunți cu unele mici probleme financiare săptămâna aceasta și să întâmpini unele dificultăți la locul de muncă. Îți vei dori să-ți petreci cât mai mult timp cu putință acasă, iar din păcate relația cu partenerul nu va fi una grozavă. Veți avea discuții aprinse, iar ele se vor amplifica deoarece fiecare dintre voi va dori să aibă ultimul cuvânt.

FECIOARĂ

Nu ezita să ieși în oraș și socializezi, pentru că vei cunoaște multe persoane care se vor dovedi a fi foarte interesante. Va trebui să te supui unui proces de introspecție, pentru a-ți da seama exact de ceea ce-ți dorești, pentru a identifica persoana alături de care vrei să-ți petreci restul vieții, fără să fii influențată de argumente superficiale sau de natură financiară. Pe plan familial, te vei bucura de un climat de tihnă și armonie.

BALANȚĂ

Există riscul să ai unele probleme pe plan familial, caz în care va trebui să dai dovadă de foarte multă răbdare. Fiecare membru al familiei va veni cu o părere personală și niciunul nu va fi dispus să facă unele concesii. Din fericire, lucrurile vor merge mult mai bine în ceea ce privește relația cu iubitul. S-ar putea să existe tensiuni în relația cu copiii tăi, însă asta s-ar putea întâmpla doar din cauză că nu îi înțelegi așa cum ar trebui.

SCORPION

Vei beneficia săptămâna aceasta de sprijinul unor oameni foarte influenți, fapt care îți va crea o stare de spirit foarte bună. Încearcă să profiți cât mai mult de conjunctura astrală favorabilă din această perioadă. Spre sfârșitul săptămânii, s-ar putea să te simți plictisită, însă soluția este simplă: sună-ți prietenele, iar ele se vor ocupa de restul.

SĂGETĂTOR

Pe planul carierei lucrurile îți vor merge de minune, iar conjunctura astrală îți va fi favorabilă. Vei avea câteva idei bune, care vor fi apreciate de șefii tăi. Ai grijă să nu exagerezi cu mâncarea, pentru că există riscul să ai unele probleme de sănătate. Pe plan amoros, te vei bucura de toată atenția pe care ți-o dorești din partea iubitului tău.

CAPRICORN

Intuiția ta va funcționa mai bine ca niciodată, astfel că vei reuși să-ți dai seama de adevăratele intenții ale tuturor persoanelor cu care vei intra în contact. Nimeni nu va reuși să te înșele sau să-ți ascundă anumite lucruri. Ferește-te să exagerezi cu munca, pentru că există riscul să ai unele probleme de sănătate.

VĂRSĂTOR

Partea pozitivă este că riscurile de avea unele probleme de sănătate săptămâna aceasta sunt foarte scăzute. La muncă trebuie să dai dovadă de multă răbdare, pentru că altfel există riscul să ai un conflict-monstru cu un coleg de muncă. Condu prudent dacă mergi cu mașina, pentru că există întotdeauna riscul ca alți șoferi să facă greșeli.

PEȘTI

Ferește-te de propuneri care sună prea bine pentru a fi adevărate, pentru că te vor face să pierzi timp și bani. Amintește-ți că nu tot ce zboară se mănâncă și îți va fi mult mai bine. Conjunctura astrală te va îndemna la moderație pe plan amoros. Pe plan financiar, evită deciziile impulsive și luate pe baza unor argumente superficiale. 

Distribuie articolul: