Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Săgetător

Chiar dacă nu poţi ajuta prea mult, spune-ţi opinia în acest început de săptămână. Indiferent dacă eşti populară sau nu, este important să te faci auzită şi să nu îţi ascunzi personalitatea. Acordă o atenţie deosebită visurilor tale, pentru că ele devin din ce în ce mai clare. În weekend, un membru al familiei tale te va vizita, fapt ce te va bucura enorm.

Capricorn

Prima zi din această săptămână este tipică zilei de luni, adică trece greu şi nu te poţi gândi decât la patul ce te aşteaptă acasă. Miercuri şi joi încearcă să îţi reintri în ritm, pentru că ai nevoie de multă energie ca să faci faţă tuturor sarcinilor de la serviciu. Ar putea fi vorba chiar de o mutare importantă pentru carieră, aşa că încearcă să dai tot ce poţi. În weekend este vorba doar de ambiţii, aşa că dacă eşti atrasă de ceva în mod deosebit, nu ezita să încerci în aceste zile.

Vărsător

Imaginaţia ta este cel mai bun ghid în această zi de luni, şi ar trebui să încerci să eviţi să te cenzurezi, mai ales atunci când îţi apar oportunităţi în cale. Cumpărăturile şi problemele financiare pot fi stresante la mijlocul acestei săptămâni, şi trebuie să te asiguri că primeşti atâtea informaţii cât să le poţi reţine. Joi şi vineri vei încerca să impresionezi pe cineva pe care ai pus ochii, şi vei fi surprinsă să afli că şi persoana respectivă face acelaşi lucru. În weekend trebuie să te gândeşti mai mult la ce vrei de la tine şi la schimbările pe care le vrei în carieră.

Peşti

Ai foarte multe de făcut în această săptămâna, aşa că dacă începi în forţă de luni, vei putea să le acoperi pe toate. Un proiect la care lucrezi este mai important decât ai fi crezut, aşa că ar trebui să te dedici total. Miercuri şi joi ai resentimente cu privire la familie sau la prieteni. Priveşte problema în ansamblu ei, şi nu îţi va mai părea atât de grav. În weekend, trebuie să faci o diferenţă clară între rău şi bine, şi să faci doar ceea ce te bucură.

Berbec

Ai atât de multă energie în acest început de săptămână, încât trebuie să te apuci serios de exerciţii fizice sau orice altă activitate care să te sleiască de puteri. Ai nevoie ca pe miercuri sau joi să asculţi de cei din jurul tău, chiar dacă va fi greu să faci faţă tentaţiilor. Încurajează persoanele dragi ţie să privească lucrurile cu ochi mai buni şi mai optimist. Weekend-ul va fi plin de emoţie, indiferent dacă va fi vorba de întâlniri romantice sau de un flirt nevinovat.

Taur

Începi această săptămână cu forţe proaspete, impulsionată de un eveniment recent. Încearcă să păstrezi vii relaţiile pe care le ai cu ajutorul unei mai bune comunicări. Probleme de sănătate te vor domina miercuri şi joi, dar poţi ieşi din această situaţie cu ajutorul unei gândiri mai optimiste, atât din partea ta, cât şi din partea prietenilor sau a familiei. Eşti mai sensibilă decât de obicei în acest weekend, ceea ce înseamnă că rişti să o iei pe un drum greşit.

Gemeni

Începând de luni, chiar dacă nu iei toate opiniile celor din jur în serios, te aperi răspunzând cu tenacitate. Vei gândi altfel la mijlocul acestei săptămâni, şi vei simţi în sfârşit că începi să te acomodezi cu noile schimbări. Distrează-te joi şi vineri, meriţi o pauză, iar prietenii tăi aşteaptă de mult să te aibă în preajmă. Câteva fapte bune, gen voluntariat, te vor face să te simţi minunat î acest weekend.

Rac

Luni este o zi perfectă pentru cumpărături, dar cu limită, bineînţeles. Eşti mult mai atrasă decât de obicei de calitatea obiectelor, aşa că merită să investeşti. Trebuie să redeschizi comunicarea dintre tine şi un coleg de muncă, chiar dacă între voi au existat neînţelegeri. Amână planurile de joi şi vineri pentru săptămâna viitoare, când vei avea mai multă forţă de muncă. În weekend o să ai parte de surprize emoţionale, dar eşti pregătită pentru asta.

Leu

Te simţi ca un superstar în acest început de săptămână, aşa că trăieşte-ţi viaţa la maxim. Uită de responsabilităţi până miercuri, când banii te vor aduce cu picioarele pe pământ, sau mai degrabă lipsa lor. Cere ajutor dacă chiar ai nevoie! Viaţa ta sentimentală compensează lipsurile, ceea ce înseamnă că trebuie să îi acorzi o atenţie deosebită.

Fecioară

În acest început de săotămână primeşti unele veşti care te fac să suferi, şi este posibil să treci destul de greu peste asta. Înconjoară-te de prieteni, iubit şi familie şi preţuieşte ce este cu adevărat important în viaţa ta. Mijlocul săptămânii te găseşte mult mai optimistă şi mai energică, aşa că poţi profita de acest lucru pentru a finaliza un proiect. În weekend, nu te lăsa descurajată de nimeni, şi fă ceva nebunesc.

Balanţă

Tu şi prietenii tăi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în acest început de săptămână, aşa că este momentul perfect pentru a rezolva unele confuzii sau de vă face planuri de viitor. Miercuri şi joi sunte zile foarte încete, ceea ce înseamnă că nu vei înregistra niciun progres major. Spre sfârşitul săptămânii, iubitul tău îţi pregăteşte o surpriză de zile mari, ceea ce însemană că o duci foarte bine pe plan sentimental.

Scorpion

Ar trebui să faci tot ce poţi pentru a rezolva unele dispute într-un mod prietenos, pentru că luni se dă o luptă grea între orgolii. La mijlocul acestei săptmâni primeşti informaţii noi, care te vor ajuta să te îndrepţi spre o direcţie îndrăzneaţă. În acest weekend, vei fi capabilă să treci peste unele evenimente nefericite din trecut şi să îndepărtezi orice te trage înapoi.

Distribuie articolul: