Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 24 februarie – 2 martie:

HOROSCOP BERBEC

Vei fi într-o formă fizică excelentă și vei pune mare preț pe înfățișarea ta. Vei avea idei bune și te vei pricepe de minune să le pui în practică. Împotrivește-te tendinței de a face tot pe cont propriu și acceptă ajutorul celor care ți-l oferă. Pe plan amoros, vei fi departe de a gândi obiectiv și de a te comporta echilibrat. Drept urmare, există riscul să ai unele conflicte destul de urâte cu partenerul tău.

HOROSCOP TAUR

Persoanele din anturajul tău se vor dovedi a fi agresive și impertinente, spre dezamăgirea ta. Vei avea impresia că unele persoane apropiate sunt mereu puse pe harță și caută să te provoace, așa că îți va fi greu să îți păstrezi calmul. Vei fi predispusă să flirtezi foarte mult săptămâna aceasta și nu vei spune nu bârfelor și discuțiilor superficiale. Pe plan profesional, vei face tot posibilul pentru a obține o funcție de conducere și există mari șanse de reușită, pentru că te bucuri de o conjunctură astrală favorabilă.

HOROSCOP GEMENI

Vei fi predispusă unei stări de deznădejde și de pesimism, iar cea mai bună soluție pentru a te feri de ea este să fii obiectivă și rațională. Pe plan amoros, nu forța lucrurile, ci ai încredere că se vor schimba în bine. Încearcă să fii mai flexibilă în relația cu ceilalți, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Amintește-ți că toată lumea mai greșește.

HOROSCOP RAC

Climatul sentimental va fi atât exploziv, cât și delicat. Când vine vorba de dragoste, nu vei ezita să te arunci cu capul înainte. Există riscul unui dezechilibru pe plan nervos. Într-una din seri, îți va face mare plăcere să depeni amintiri din adolescență alături de o prietenă veche de-a ta. În ceea ce privește viața profesională, te vei simți perfect sigură de valoarea și de meritele tale.

HOROSCOP LEU

Vei ști cum să transformi elementele negative ale personalității tale în lucruri pozitive. Dacă îți dorești să-ți întemeiezi o familie, ar putea fi o săptămână bună pentru a face progrese înspre visul tău. Dacă vei gândi la o scară mult prea largă, există riscul să fii strivită de ambițiile tale nemăsurate. Încearcă să cheltuiești mai puțin, pentru că iubitul tău s-ar putea supăra din cauză că ești mână spartă.

HOROSCOP FECIOARĂ

Te vei îngrijora inutil din cauza unor chestiuni mărunte și insignifiante, însă din fericire, pe plan amoros vei avea parte de o săptămână mai bună. Vei fi atât de fericită încât îți vei dori să poți opri timpul în loc. Pe plan profesional, este o perioadă bună pentru a-ți asuma unele riscuri calculate.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dragostea ți se va părea un sentiment dificil de atins sau de păstrat, iar din această cauză vei fi îngândurată și pesimistă. Colac peste pupăză, unele probleme financiare îți vor face viața și mai grea. Din fericire, pe plan profesional se vor întrezări unele raze de speranță, cel mai probabil la sfârșitul săptămânii. Folosește weekendul pentru a face ce-ți place cu adevărat, pentru a-ți recăpăta buna dispoziție.

HOROSCOP SCORPION

Vei fi entuziastă și optimistă, astfel că vei vedea totul în jurul tău în roz. Îi vei aprecia pe cei din jurul tău pentru devotamentul pe care ți-l arată mereu și vei căuta să le arăți mai multă afecțiune. Profită la slujbă de energia pe care o ai pentru a finaliza proiectul pe care l-ai început de ceva vreme și pe care l-ai tot amânat. Este posibil să faci o scurtă călătorie alături de iubitul tău.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Nu vei ști care este atitudinea cea mai bună pe care să o adopți în relația cu copilul tău/copiii tăi, iar el/ei vor specula imediat această nesiguranță. Drept urmare, îți va fi greu să te faci ascultată. În orice caz, nu le da foarte multe indicații, cine mai bine folosește puterea exemplului. Pe plan amoros, vei fi tentată să-i faci o confesiune importantă iubitului, chiar dacă te temi că relația cu el ar putea să fie afectată de asta. La slujbă vei avea o săptămână excelentă și vei simți că nimic nu este prea greu pentru tine.

HOROSCOP CAPRICORN

Pe plan profesional, vei face tot ce-ți stă în putință pentru a evita conflictele, însă s-ar putea ca asta să nu fie îndeajuns. În schimb, pe plan amoros vei avea o săptămână perfectă, lipsită de orice fel de incidente. Ai grijă ca nu cumva o problemă de natură financiară să-ți afecteze relația o ai cu o prietenă veche.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Va fi o săptămână pe parcursul căreia îți vei face mulți prieteni. Vei avea parte de o experiență inedită alături de o persoană pe care o apreciezi mult, ce îți va deschide orizonturile. Este o perioadă propice pentru a-ți rezolva o problemă financiară care ți-a creat unele neplăceri în ultima perioadă. În schimb, nu este o perioadă foarte bună pentru a face confidențe. Iubitul tău îți va da o veste care îți va gâdila orgoliul.

HOROSCOP PEȘTI

Din păcate, viața ta sentimentală va fi plină de incertitudini săptămâna aceasta. Tot ce poți să faci este să fii încrezătoare că ce-i al tău este pus deoparte și să nu-ți stabilești obiective prea ridicate pentru a putea fi atinse. Pe plan profesional, există riscul să se ivească unele evenimente neprevăzute, iar cel mai important lucru este să dai dovadă de stăpânire de sine. Spre sfârșitul săptămânii, iubitul tău te va scoate din sărite dintr-un motiv absolut banal, iar nici măcar tu nu-ți vei putea explica reacția exagerată pe care o vei avea.

Distribuie articolul: