Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 20-26 ianuarie:

Berbec

Vei începe săptămâna un pic dezamăgită de turnura pe care au luat-o evenimentele din viața ta în ultima perioadă. Ai avut mari așteptări, care însă nu s-au confirmat. Va trebui să-i adresezi unei persoane o rugăminte oarecum delicată, iar pentru a face asta cu succes vei avea nevoie de cât mai mult tact. Există riscul să fii mai nervoasă decât de obicei, iar asta îți va provoca dureri puternice de cap.

Taur

Vor apărea oportunități foarte bune de progres în planul carierei, însă nu trebuie să-ți asumi riscuri excesive pentru a obține rapid unele rezultate. Conjunctura astrală este favorabilă pe plan amoros, astfel că vei petrece clipe minunate alături de partenerul tău. Vei fi cuprinsă de o stare de apatie și de moleșeală, iar cea mai bună cale de a scăpa de ea este să începi să faci mai mult sport.

Gemeni

Ferește-te de reclamele care promovează produse-minune pentru slăbit, cu efecte miraculoase garantate. Îți vor goli portofelul și nu te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus, așa cum îți dorești. Pe plan profesional va apărea o mică schimbare care nu îți va cădea deloc bine. Pentru a trece mai ușor pentru ea, încearcă să fii mai directă în ceea ce privește relațiile cu colegii de muncă.

Rac

Va fi o săptămână în care soarta îți va oferi multe avantaje, pe mai multe planuri. Pe plan amoros și sexual, vei simți o stare de împlinire pe care n-ai mai experimentat-o de mult. Vei fii energică și determinată, astfel că lucrurile vor merge de minune și pe plan profesional. Încearcă totuși să-ți limitezi oarecum nevoile, pentru că altfel riști să-ți petreci viața alergând mereu după visurile tale și uiți să te mai bucuri de ea.

Leu

Conjunctura astrală te îndeamnă la moderație pe toate planurile. Rezistă înclinației tale către perfecționism și excese, pentru că ea te va epuiza în cele din urmă și te va face să te simți mereu nemulțumită. E nevoie să iei uneori lucrurile mai puțin în serios dacă vrei să fii fericită. Dacă vrei să începi o nouă poveste de dragoste, trebuie să dai dovadă de răbdare. Dragostea la prima vedere iese din discuție. Ferește-te să-ți asumi săptămâna aceasta riscuri pe plan financiar.

Fecioară

Există riscul să te cerți cu unii membri ai familiei. Certurile nu vor avea consecințe serioase, însă vor fi suficient de înflăcărate pentru a-ți crea o stare de indispoziție. Sunt mari șanse de a consolida stabilitatea relației tale amoroase. Ferește-te însă să începi să visezi cu ochii deschiși. O abordare pragmatică îți va aduce mai multe beneficii.

Balanță 

Săptămâna aceasta, răbdarea și seninătatea nu se vor număra printre trăsăturile tale de caracter. Vei avea senzația că toate lucrurile și toată lumea conspiră împotriva ta pentru a-ți întârzia proiectele și pentru a-ți complica viața. Nu-ți pierde speranța, totul va fi bine până la urmă!

Scorpion

Probabil te vei implica săptămâna aceasta într-un joc savuros al flirtului. Nu lua însă lucrurile foarte în serios, pentru că climatul astral în ceea ce privește viața ta amoroasă nu este unul foarte bun. Dă dovadă de maximă vigilență pe plan financiar, pentru că există riscul să iei o decizie neinspirată și să pierzi o sumă importantă de bani. Te vei simți singură, așa că încearcă să-ți distragi atenția de la asta ieșind în oraș cu prietenele.

Săgetător

Există șansa să obții o realizare importantă alături de câteva prietene. Conjunctura astrală îți va oferi sprijinul necesar pentru a-ți îndeplini dorințele. Simțul tău critic este la cote maxime, așa că ai grijă să nu-ți pui în pericol relația din cauza lui. Este de preferat să amâni cu câteva zile demersurile care vizează obținerea unei noi slujbe sau unui împrumut.

Capricorn

Vei simți dorința de a seduce pe cineva și nevoia de a te simți atrăgătoare. Este posibil să-ți descoperi o nouă pasiune, căreia îi vei acorda o mare parte din timpul tău liber. Este posibil să fii tentată să faci unele schimbări în ceea ce privește viața ta casnică, iar pe plan profesional nu vei fi imună în fața unor dificultăți.

Vărsător

Ai avut până acum unele dificultăți în a-ți face prietene adevărate, așa că dacă ți se va ivi ocazia de a te apropia de o amică, nu vei sta prea mult pe gânduri. Vei fi extrem de motivată în a-ți atinge obiectivele profesionale, dar vei avea un temperament mai vulcanic decât de obicei. Pentru că te lași purtată de val și nu prea obișnuiești să-ți treci spusele și faptele prin filtrul rațiunii, există riscul să faci o gafă pe plan amoros.

Pești

Vei fi foarte optimistă săptămâna aceasta, probabil și pentru că te vei bucura din plin de sprijinul și afecțiunea partenerului tău și prietenelor tale cele mai bune. Totul ți se va părea ușor, frumos și îmbucurător. Dacă ai copii, există riscul să nu fii pe aceeași lungime de undă cu ei, iar asta te va îngrijora puternic. Nu e nevoie să faci eforturi disperate, pentru că lucrurile se vor aranja în cele din urmă de la sine.

Distribuie articolul: