Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Începi săptămâna cu mult prea multe detalii, aşa că vei fi destul de dezorientată. Cu toate acestea, nu uita să ai grijă de sănătatea ta, care semnalează câteva probleme. Trebuie să încerci să te relaxezi mai mult, iar mintea să îţi fie destul de limpede. Încearcă să te concentrezi pe lucruri mici şi de valoare pentru tine, cum ar fi familia sau iubitul. Weekend-ul va fi plin de acţiune şi de surprize.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această săptămână vei fi un fel de eroină pentru cei din jurul tău, familie, colegi şi iubit. Toate acţiunile tale sunt pline de emoţie şi îi scapă în mare parte de griji pe aceştia. Viaţa ta pare un film plin de intensitate, argumente, momente de criză, dar şi pasiune. E posibil să ai o discuţie care aduce în prim plan căsătoria. Cu toate acestea, weekend-ul te readuce cu picioarele pe pământ şi totul devine mult mai realist.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

De fiecare dată când trebuie să te confrunţi cu cifre, brusc devii nervoasă. Tot ce îţi trebuie în acele momente este o persoană bună la matematică. Roagă pe cineva să te ajute, mai ales că marţi şi miercuri vei fi destul de distrasă. Joi şi vineri va trebui din nou să calculezi ceva, dar este vorba de sentimente de această dată. Inima ta este in dubii şi ar trebui să începi să faci mişcări lente, dar sigure în acest weekend.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Acest început de săptămână nu este tocmai unul excepţional, şi asta pentru că simţi că nu avansezi deloc. Viaţa ta se mişcă mult prea repede şi nu ai timp să te bucuri de cele mai importante lucruri, sau măcar să le conştientizezi. Joi şi vineri vei fi nevoită să iei unele decizii, şi nu îţi va fi deloc uşor. În weekend, crizele personale te iau prin surprindere, aşa că ar trebui să faci ceva doar pentru tine.

Leu (22 iulie – 22 august)

Îţi poţi permite un mic dejun de lux în acest înceut de săptămână, dar unul mai ieftin te va face cu adevărat fericită şi satisfăcută. Eşti mult mai strângătoare ca de obicei, şi acelaşi lucru se poate spune şi despre socializare. Aduci energie în orice încăpere în care intri, iar romantismul este mai intens ca oriând joi şi vineri. Familia ta va fi mult mai prezentă ân viaţa ta în acest weekend, dar ai timp suficient şi pentru intimitate alături de partenerul tău.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Te-ai plictisit să stai în faţa calculatorului toată ziua? Cam asta e întrebarea care te macină în acest început de săptămână. Singura soluţie este să încerci să obţii câteva delegări şi să îţi faci drumuri în interes de serviciu. Viitoarele proiecte te pot înălţa pe culmile succesului, acest lucru este clar. Te pierzi în conversaţii cu prietenii în acest weekend, dar obligaţiile familiale îţi strică buna dispoziţie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ştii niciodată când o să-ţi vină o idee excepţională, aşa că fii atentă astăzi la tot ce mişcă în jurul tău. Chiar şi atunci când vorbeşti cu un amic sau când asculţi radio e posibil să-ţi vină inspiraţia. Joi şi vineri sunt zile destul de reci, pline de muncă şi de treburi profesionale. În weekend, banii constituie problema dominantă, aşa că apucă-te de economii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O mică favoare pentru un prieten va întoarce la rândul ei o altă favoare pentru tine luni seara. Marţi şi miercuri trebuie să ai răbdare, deciziile vor fi dificile şi nu trebuie să le iei în grabă. Joi şi vineri situaţia se schimbă radical şi te poţi declara cea mai fericită persoană din lume. În weekend asumă-ţi riscuri, energia şi forţa ta te vor ajuta în tot ce ţi-ai propus.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Chiar dacă şeful tău nu vine astăzi la birou, asta nu înseamnă că după masa de prânz poţi fugi acasă. Ai obligaţii pe care trebuie să le îndeplineşti, aşa că fii responsabilă. Din fericire, miercuri şi joi, interacţiunile pe care le vei avea te vor mobiliza puţin. Vineri simţi că eşti mult mai fericită de una singură, şi asta se datorează doar imaginaţiei tale foarte active. În weekend vei fi ocupată să te joci cu prietenii tăi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

O informaţie importantă vine de departe în acest început de săptămână, prin telefon sau prin email. Totul e posibil, asta e principiul după care trebuie să te bazezi marţi şi miercuri. Joi şi vineri eşti foarte concentrată pe noile proiecte şi eşti capabilă să uiţi de tot de viaţa ta privată. În weekend, detaşează-te de orice grijă şi bucură-te alături de familie de evenimentele ce se petrec.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Scepticismul îţi va fi foarte util în acest început de săptămână. Dar nu exagera totuşi cu această atitudine şi încearcă să nu judeci pe nimeni dacă nu ai dovezi clare. De miercuri încearcă să te organizezi mai bine şi să laşi în regulă situaţia ta de la locul de muncă. Te aşteaptă multe pregătiri în acest weekend şi ai face bine să nu îţi stea gândul la altceva.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Simţi că toţi sunt contra ta în acest început de săptămână, şi asta doar pentru că ei nu sunt de acord cu opiniile tale. Linişteşte-te şi aşteaptă să treacă câteva zile când totul va reveni la normal. Şi în acest timp analizează comportamentul acelui coleg care te enervează, într-un final vei găsi ceva în neregulă şi îl vei demasca. Lasă în urmă toate energiile negative şi intră în acest weekend numai cu gânduri bune.

Distribuie articolul: