Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 13-19 ianuarie:

Berbec

Responsabilitățile de serviciu îți vor mânca prea mult timp și s-ar putea să riști să ajungi să-ți neglijezi familia. Soțul îți va reproșa asta, iar copiii, în cazul în care ai, te vor ruga să îți petreci mai mult timp cu ei. Vei avea o stare de spirit confuză, care te va împiedica să iei o hotărâre finală în ceea ce privește o decizie pe care trebuie să o iei.

Taur

Conjunctura astrală te va ajuta să-ți faci noi contacte și să întâlnești persoane care ar putea fi interesate în ideile și proiectele tale. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva cu care te vei înțelege de minune. Vei mânca haotic din cauza stărilor tale de spirit care oscilează. Ai grijă, nimic nu este mai dăunător pentru organism ca o dietă haotică.

Gemeni

Temerile și ezitările care te cuprind din când în când nu vor apărea în viața ta săptămâna aceasta. Te vei manifesta cu încredere, mai ales în viața sentimentală. Vei fi persuasivă și eficientă în același timp, ceea ce îți va permite să obții orice îți dorești. Pe plan profesional, vei câștiga un plus de respect din partea colegilor datorită modului tău diplomatic de a aborda lucrurile. Trebuie să-ți folosești surplusul de energie într-un mod pozitiv sau altfel se va întoarce împotriva ta.

Rac

Viața ta interioară va fi agitată săptămâna aceasta, iar asta îți va umbri satisfacțiile pe care le vei avea. Din nefericire, conjunctura astrală te predispune la o pierdere pe plan financiar. Ai grijă să nu dai bani cu împrumut, pentru că nu vei reuși să-i recuperezi. Unele ambiții de-ale tale vor fi împiedicate de circumstanțe care nu țin de voința ta. Este foarte posibil să te întâlnești cu o persoană apropiată pe care n-ai mai văzut-o de mult.

Leu

Te vei bucura o stare de energie extraordinară și vei fi mai puțin emotivă ca în mod normal. Vei reuși să rezolvi niște probleme pe care unele persoane încearcă să le ascundă. La slujbă, vei munci mult și eficient. S-ar putea să fii tentată să le dai un test prietenelor tale pentru a vedea cât îți sunt de devotate. Asta te va ajuta să-ți dai seama în cine poți avea încredere cu adevărat.

Fecioară

Viața ta afectivă va lua o turnură pe care o sperai, dar pe care nu credeai cu adevărat că va deveni realitate. Te vei simți moleșită și lipsită de energie, nu ar fi o idee rea să iei suplimente cu vitamina C pentru a-ți recupera vigoarea. Vei lăsa un pic garda jos în relațiile cu colegii de muncă, fapt care nu te caracterizează dar care îți va crea o stare de bine. Este bine să te relaxezi din când în când, meriți asta din plin.

Balanță

Evită să discuți despre politică și religie: nu vei reuși să convingi pe nimeni de opiniile tale și riști să-ți atragi unele antipatii. E mai bine să-ți păstrezi opiniile pentru tine și să eviți să le impui altor persoane. Este posibil să îți faci curaj pentru a cere o mărire de salariu sau vei lua măsurile necesare pentru a obține o promovare. Conjunctura astrală îți este favorabilă. Dacă îți dorești să-ți schimbi locul de muncă, nu-ți da demisia până nu îți găsești o altă slujbă.

Scorpion

Există un risc crescut de instabilitatea emoțională, iar nimic nu va fi simplu în viața ta în această perioadă. Încearcă să nu cheltuiești necugetat pentru a-ți satisface toate capriciile, iar pentru asta amintește-ți de toate momentele în care ai rămas fără bani și ți-ai dorit să fi fost mai chibzuită. Învață să gândești pe termen lung! Te vei confrunta cu unele impulsuri pesimiste, însă trebuie să găsești o cale pentru a trece cu fruntea sus de aceste momente dificile din viața ta.

Săgetător

Te vei bucura săptămâna aceasta de o conjunctură astrală favorabilă, care va face ca eforturile tale din această perioadă să fie răsplătite în mod corespunzător. Vei da dovadă de un simț practic deosebit și vei ști cum să-ți aperi interesele. Dacă trebuie să rezolvi unele probleme concrete, vei reuși să faci asta cu brio. Pe plan profesional vei fi motivată și vei munci cu spor.

Capricorn

Îți lipsesc rigoarea și răbdarea, așa că vei fi tentată să abandonezi unele proiecte care nu pot fi încheiate atât de repede pe cât ți-ai dori tu. Există un mare risc să te confrunți cu o dezamăgire sau cu o schimbare neașteptată care îți va provoca suferință. S-ar putea să te superi pe unul dintre copii tăi, dacă ai, însă abține-te să-l critici prea tare, mai ales dacă nu știi toate detaliile problemei.

Vărsător

Ascultă de sfaturile pe care ți le dau prietenii și membrii familiei în loc să te arunci cu capul înainte. Vei realiza că ai doar de câștigat dacă le aculți îndemnurile, mai ales pe plan financiar. Încăpățânarea ta te-ar putea face să comiți erori grave. Nu este momentul să încerci strategii noi pe plan profesional, este mai bine să aștepți până trece săptămâna aceasta.

Pești

Voința și determinarea vor atinge noi puncte de maxim pentru tine săptămâna aceasta. Vei reacționa prompt, îți vei ține sub control emoțiile și îți vei păstra capul limpede. Este un moment cât se poate de prielnic pentru a rezolva unele probleme pe plan financiar. Viața ta sentimentală va fi complexă și instabilă.

Distribuie articolul: