BERBEC 21.03-20.04: Încercați să va revigorați și veți atrage oameni și situații favorabile asupra dumneavoastră. Fermecători, diplomați și atractivi, iară cum va percep cei cu care veniți în contact. În weekend va gândiți că a venit momentul să va înnoiți garderobă. Nu uitați nici de accesoriile pentru plajă. Începe leneveală la soare!

TAUR 21.04-21.05: Doriți să recuperați toate întârzierile și vă pregătiți de un weekend aglomerat. Munciți foarte mult și reușiți să va încadrați în programul bine organizat. Oboseală își pune amprenta asupra dumneavoastră și deveniți că niște arici sensibili. Mare atenție la criticile acide.

GEMENI 22.05-21.06: Continuați să fiți foarte ocupați. Dar, de fapt, vă orientați și spre tot felul de distracții, deoarece vă atrag oamenii creativi. Este un moment ideal pentru a face planuri cu bătaie lungă pentru viitor, mai ales în parteneriate.

RAC 22.06-21.07: Este momentul să va folosiți de lumina strălucitoare în care va aflați și să ieșiți în evidența. Fie că va pregătiți calea pentru niște negocieri de succes cu șefii, fie stabiliți planuri cu părinții sau copiii, totul va merge din plin. Profitați de acest lucru și la bilanțul săptămânii veți observă rezultele uimitoare.

LEU 22.07-22.08: Dacă nu puteți să călătoriți prea mult în aceste zile nu se întâmplă nimic, este însă momentul favorabil proiectelor pentru viitoarele vacanțe și excursii. Va faceți planuri de distracție alături de cei mici. Este posibilă și o nouă poveste de dragoste ce va determină să visați și mai mult. Va sperie prea multă melancolie? Nu e cazul…

FECIOARĂ 23.08-22.09: Se simte în aerul ce va înconjoară un fermecător parfum de iubire? Ei bine, a sosit și timpul dumneavoastră. Simțiți parcă mai mult că oricând atingerea dragostei și răspundeți cu aceeași intensitate sentimentelor. Și prietenii observă că v-ați schimbat puțin și le place așa, cum sunteți acum.

horoscop paste

BALANȚA 23.09-22.10: Câteva negocieri financiare serioase va fac să va pregătiți temeinic. Vreți să faceți câteva schimbări prin actuală locuința sau să redecoraţi. Grăbiți-vă! Se ivesc câteva ocazii să petreceți mai mult timp liber alături de familie și cei mai buni prieteni și nu trebuie să le ratați.

SCORPION 23.10-21.11: Mai energici că oricând, va organizați astfel încât să va rămână suficient timp liber și pentru odihnă. Pentru realizarea proiectelor propuse este nevoie de mai multe finanțe. Bugetul trebuie mărit măcar în această perioadă și știți bine de ce…

SĂGETĂTOR 22.11-21.12: Concentrați-vă energia pentru petreceri, lumea divertismentului sau industria ospitalității, deoarece aveți nevoie să faceți față solicitărilor. Trebuie să profitați de orice evadare în weekend. Este posibilă și începerea unei noi povești de dragoste sau reaprinderea uneia deja existente.

CAPRICORN 22.12-19.01: Atenția se mută pe familie, casă și pe propria viață privată. Redecoraţi, faceți câteva schimbări prin casă și va interesați chiar și de unele oferte imobiliare. Este bine să va concentrați pe casă, deoarece anul viitor va orientați mai mult pe carieră.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02: Discuțiile se situează pe primul loc în preocupările dumneavoastră. Frații, rudele sau vecinii păr să va întrețină cheful de vorba și nu va lăsați mai prejos, pentru că sunteți dornici să va exprimați punctul de vedere. Cineva mai în vârstă va oferă însă câteva sfaturi înțelepte.

PEȘTI 19.02-20.03: Cheltuiți, dar și câștigați destui bani că să va realizați până și cele mai îndrăznețe planuri. Faceți câteva schimbări importante în viață dumneavoastră. Începeți chiar să puneți ordine printre lucruri pentru a scăpa de cele pe care nu le mai folosiți. Amintiți-va întotdeauna că scară se mătura de sus în jos, nu?!

Sursa: Revistamagazin.ro/Casandra

Foto: astrofa.ro, multiscreensite.com

Distribuie articolul: