Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 27 ianuarie – 2 februarie:

Berbec

Luna nouă de joi îți va lumina viața socială și va crea o oportunitate pentru ca dragostea să intre în viața ta, în cazul în care ești singură. Există mari șanse să găsești pe un site de dating un bărbat de care te vei simți atrasă  sau să-ți faci curaj și să-l inviți în oraș pe amicul de care te simți atrasă de ceva vreme. O altă posibilitate este ca o prietenă să-ți aranjeze o întâlnire cu un cunoscut de-al ei, despre care crede că este perfect pentru tine.

Taur

Urmează o săptămână în care te vei simți frumoasă și seducătoare, după o perioadă în care n-ai prea avut noroc pe plan amoros. Va trebui însă să devii mai realistă în ceea ce privește dorințele tale și posibilitățile de le atinge. Conjunctura astrală îți este favorabilă, însă succesul depinde doar de tine.

Gemeni

Venus, planeta care îți guvernează viața amoroasă, își va reveni la normal după ce a fost retrogradă de pe data de 21 decembrie. Dacă ai avut unele probleme în ceea ce privește sentimentele, lucrurile se vor schimba. Este posibil să te împaci cu un fost iubit, însă trebuie să reții că dacă nu rezolvați problemele care v-au despărțit, nu veți reuși să aveți o relație puternică.

Rac

2014 va începe cu un punct de cotitură în viața ta sentimentală. Unul dintre motive este că Pluto, planeta transformărilor, se află în Casa Relațiilor. Dacă ești implicată într-o relație, s-ar putea ca în curând să începi să-ți faci planuri de nuntă, după ce iubitul tău îți va adresa marea întrebare. Din păcate, s-ar putea la fel de bine să ai parte de o despărțire.

Leu

Dacă ești implicată într-o aventură delicată cu un coleg de muncă, lucrurile vor decurge într-un mod favorabil pentru tine săptămâna aceasta. Fie te vei împăca cu situația că te întâlnești cu un coleg de muncă și vei înceta să ascunzi acest lucru, fie vei decide să separi dragostea de carieră într-o oarecare măsură. Desigur, asta nu înseamnă că vă veți despărți.

Fecioară

În sfârșit, vei putea răsufla ușurată în legătură cu viața ta amoroasă. Lucrurile n-au mers tocmai ca pe roate de pe 21 decembrie încoace, când Venus a devenit retrogradă în Casa Amorului. E posibil ca între tine și iubitul tău să fi apărut unele probleme în această perioadă, însă vestea bună e că situația se va schimba în bine. Dacă ești singură, există șanse mari să găsești pe cineva pe placul tău.

Balanță

Te simți de parcă viața ta sentimentală s-a desfășurat mecanic, pe repede-înainte, în ultima perioadă, însă vestea bună este că lucrurile se vor schimba începând cu această săptămână. Joi, o lună nouă se va petrece în Casa Amorului, iar șansele de a cunoaște pe cineva și de a te îndrăgosti sunt foarte ridicate. Nu fi mirată dacă o rudă îți va propune să-ți facă cunoștință cu cineva special sau dacă vei întâlni un bărbat interesant la o întâlnire organizată de familie!

Scorpion

Săptămâna aceasta, vei simți că în sfârșit tu și partenerul tău reușiți să comunicați așa cum îți dorești. Veți cădea de acord în privința modului în care trebuie să vă vorbiți astfel încât relația voastră să meargă ca pe roate. S-ar putea să ajungeți la un compromis financiar care vă va conveni amândurora, iar tu te vei simți ușurată.

Săgetător

Dacă în ultimele săptămâni te-ai ocupat mai mult de probleme financiare, de miercuri încolo îți vei concentra energiile asupra vieții tale amoroase. Un membru al familiei îți va propune să te cupleze cu cineva. Chiar dacă nu ai chef, ar fi bine să accepți propunerea pentru că s-ar putea să fii surprinsă în mod pozitiv de bărbatul pe care îl vei cunoaște.

Capricorn

După ce a fost retrogradă în zodia ta din decembrie 21, Venus își va reveni la normal, iar la fel și viața ta amoroasă. Vei avea posibilitatea să începi o relație nouă, cu condiția să îți dorești cu adevărat asta și să nu te retragi în carapacea ta.

Vărsător

Până joi, în viața ta amoroasă se vor petrece îmbunătățiri semnificative. Vei avea o oportunitate perfectă pentru un nou început pe plan amoros. S-ar putea să constați că și tu ești pregătită pentru a merge mai departe.

Pești

Perspectivele tale amoroase se vor lărgi săptămâna aceasta. Dacă te-ai tot gândit dacă să duci relația cu un amic la un alt nivel, zilele acestea vei lua cu siguranță o decizie. Este posibil, de asemenea, să-ți iasă în cale o oportunitate amoroasă nesperată, de care trebuie să fii pregătită să profiți.

Distribuie articolul: