Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 16-22 decembrie:

Berbec

Pregătește-te pentru o săptămână înflăcărată. Uranus va intra marți în zodia ta și te va ajuta să-ți manifești foarte bine latura creativă în planul unei relații. Vei avea nevoie de puțină independență, însă ai grijă să nu exagerezi și să-ți periclitezi astfel relația. Amintește-ți că o relație implică echilibru. Ești capabilă să-l atingi sau îți dorești de fapt să fii din nou singură?

Taur

Tot ceea ce credeai că știi despre iubire este pe cale să se schimbe. Sâmbătă, Venus va deveni retrogradă și va rămâne așa până pe 31 ianuarie 2014, iar în această perioadă nu te vei simți la fel de exuberantă ca în mod normal. Venus este planeta care îți guvernează zodia, iar când este retrogradă șarmul tău are de pierdut. Săptămâna aceasta regulile iubirii se vor schimba în cazul tău și este posibil să descoperi ceva despre tine care te va suprinde.

Gemeni

Luna plină de marți în zodia ta te va determina să-ți dezvălui fără rețineri sentimentele, lucru pe care în mod obișnuit te ferești să-l faci. De asemenea, vei fi mai sensibilă și emotivă, iar partenerul tău se va bucura de asta. Venus va deveni retrogradă sâmbătă, iar asta va determina o schimbare în relație cu el, fie în ceea ce privește modul cum vă gestionați banii, fie în dormitor.

Rac

Va fi o săptămână cu schimbări pe plan amoros pentru tine, pentru că Venus va deveni retrogradă în Casa Relațiilor sâmbătă. Până pe 31 ianuarie 2014, va trebui să-ți redefinești relația și rolul pe care îl ai în ea. Ce face partenerul tău astfel încât te simți mai puțin prețuită decât ai merita? Ce aspecte pozitive aduci tu în relația pe care o ai? Mai mult, vă mai iubiți cu adevărat? Răspunsurile la aceste întrebări vor apărea în perioada care urmează.

Leu

Dacă ești implicată într-o relație în care suspectezi că iubitul tău dă semne că n-are planuri serioase pe termen lung, luna plină de marți va face lumină în această privință. De asemenea, dacă te-ai gândit să începi o relație cu un coleg de muncă, faptul că Venus va deveni sâmbătă retrogradă te va face să iei o decizie finală în acest sens, indiferent de care va fi ea.

Fecioară

Venus va deveni retrogradă în Casa Amorului sâmbătă, iar acest lucru te va face să te simți mai puțin mulțumită pe planul iubirii. Dacă ești singură, până pe 31 ianuarie 2014 nu va fi o perioadă favorabilă pentru a începe să te vezi cu cineva. Dacă ești implicată într-o relație, ți se va părea ca iubirea a dispărut între tine și partenerul tău. Întreabă-te ce poți face pentru a simți din nou că trăiești cu adevărat.

Balanță 

Marți, ți se va părea că iubitul tău se va purta într-un mod ciudat, însă încearcă să nu privești lucrurile într-un mod foarte persoanl. Este posibil să aibă nevoie de un pic de spațiu pentru el însuși. Începând de sâmbătă până pe 31 ianuarie 2014, este posibil să apară un conflict între el și o rudă de-a ta. Nu vei avea un cuvânt de spus, așa că va trebui să te împaci cu situația.

Scorpion

În preajma lunii pline de joi, cele mai intime nevoi ale tale vor ieși la lumină. Este posibil să te apropii mai mult ca niciodată de partenerul tău în această săptămână, însă numai după ce veți fi rezolvat un conflict latent care mocnește de ceva vreme. De sâmbătă încolo, exprimarea sentimentelor va deveni o provocare pentru tine.

Săgetător

Luna plină din Casa Relațiilor de joi va aduce un punct de cotitură în relația ta. Va trebui să stabilești dacă ea se desfășoară într-un mod normal sau dacă este afectată de o situație pe care trebuie să o rezolvi împreună cu partenerul tău, cel mai probabil una de natură financiară. De sâmbătă, Venus va deveni retrogradă în Casa Banilor, așa că va trebui să dai dovadă de o atenție sporită în această privință. Banii reprezintă una dintre principalele motive de ceartă într-un cuplu, astfel că acum este momentul să-ți rezolvi problemele financiare.

Capricorn

Nu te mai simți frumoasă? Te simți nesigură de relația pe care o ai? Dacă răspunsul este da, nu e nicio supriză, din cauza unei conjuncturi astrale nefavorabile. De sâmbătă până pe 31 ianuarie 2014, Venus va deveni retrogradă. Dacă ești singură, nu este o perioadă deloc bună pentru a începe o nouă relație.

Vărsător

Vei simți nevoia să-ți manifești independența săptămâna aceasta, astfel că partenerului tău i se va părea că nu te mai implici la fel de mult în relația pe care o aveți. Ai grijă totuși să nu-l neglijezi. Dacă ai o relație secretă, îți va fi mai greu ca niciodată să o păstrezi ascunsă, iar asta îți va crea mari frustrări.

Pești

Viața ta socială va deveni mai complicată săptămâna aceasta. Sâmbătă, Venus va deveni retrogradă în Casa Prieteniei și va rămâne astfel până pe 31 ianuarie 2014. În următoarele săptămâni s-ar putea să realizezi că ai altfel de sentimente față de un bun prieten? Întreabă-te dacă el simte la fel pentru tine și dacă sunteți dispuși să riscați să vă stricați relația de prietenie. Ia lucrurile ușor și evită să iei o decizie în perioada următoare.

Distribuie articolul: