Tensiuni în cuplu și un sfârșit de săptămână neașteptat. Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 11-17 noiembrie:

Berbec

Deși săptămâna va începe pozitiv pe plan amoros, până joi vor apărea tensiuni între tine și partenerul tău. Fie veți simți că aveți nevoie de mai multă libertate, fie vă veți simți sătui de o anumită monotonie care s-a instalat în cuplu. Cu cât încerci mai tare să te agăți de “cum erau odată lucrurile” între voi, cu atât te vei simți mai frustrată. Lasă-te pur și simplu purtată de val.

Taur

La sfârșitul săptămânii, duminică, o lună plină în zodia ta îți va amplifica emoțiile, iar partenerul va putea să te citească fără nici un efort. Te vei simți împlinită dacă îți va satisface nevoile senzuale. Ai grijă să-i spui partenerului exact care sunt acestea.

Gemeni

S-ar putea că săptămâna aceasta să apară unele probleme în relația cu o prietenă sau un prieten, care ar putea să dezvăluie un detaliu despre viața ta amoroasă care ar trebui să rămână secret. Situația va fi cu atât mai delicată dacă partenerul tău va afla. Ea se va rezolva, într-un fel sau altul, joi sau vineri.

Rac

Dacă ești singură și în căutarea iubirii, n-ar fi o idee rea să ieși cu un coleg de muncă în oraș marți seară. Fără să aveți mari așteptări și în lipsa unei presiuni, vă veți bucura fiecare de compania celuilalt. Până vineri, Venus și Pluto vor ajunge într-o îmbrățișare aprinsă, iar acest lucru îți va stimula dorințele carnale. S-ar putea să iasă scântei la a doua întâlnire.

Leu

Săptămâna aceasta va fi pentru tine una a pornirilor erotice, fie că este vorba de tânjirea după o iubire imposibilă sau fantezie sexuală care nu îți da pace. Vineri, un coleg de muncă îți face avansuri. Chiar dacă sentimentul de atracție este reciproc, nu este o idee bună să începi să te vezi cu el. Lucrurile s-a putea complica, iar asta îți va aduce probleme.

Fecioară

Miercuri vei fi nehotărâtă în privința unei decizii care vă privește pe tine și partenerul tău. Nu te grăbi și evită să iei o hotărâre definitivă. Până vineri, mulțumită unei conexiuni între Venus și Pluto în cea de-a cincea Casă a Iubirii Adevărate, erotismul va fi la cote maxime în viața ta. Așteaptă-te la una dintre cele mai intense partide de amor de care ai avut vreodată parte.

Balanță

O dispută casnică cu partenerul tău te-ar putea duce pe culmile disperării joi asta. Ai grijă însă să să nu reacționezi pripit pentru a nu-l îndepărta și mai mult. Gândește-te că problema se va rezolva în cele din urmă de la sine, iar acum este un moment cât se poate de bun pentru a-ți exersa răbdarea. Luna plină de duminică s-ar putea să aducă vești legate de veniturile partenerului tău.

Scorpion

La începutul săptămânii vei fi implicată într-un proiect cu partenerul tău. Până duminică, o Lună Plină va ajunge în cea de-a Șaptea Casă a Relațiilor. Dacă tu și partenerul tău treceți printr-o perioadă dificilă, trebuie să fiți deschiși unul cu celălalt. Dacă nu rezolvați problemele pe care le aveți, acestea se vor agrava. Pe de altă parte, dacă totul merge ca pe roate între voi, veți avea parte de o perioadă în care vă veți simți foarte împliniți în ceea ce privește relația voastră.

Săgetător

Nu este o săptămână potrivită pentru a amesteca iubirea și banii. Oricare ar fi circumstanțele, fii precaută când vine vorba de a-i împrumuta bani iubitului tău sau de a-l lăsa să administreze fondurile comune. Nu din cauză că n-ar merita să ai încredere în el, ci din cauză că ar putea fi tentat să facă o investiție neprofitabilă. Stai în schimb de vorbă cu el și convinge-l că planul său nu reprezintă o idee bună.

Capricorn

Venus, planeta care guvernează dragostea, va fi în zodia ta săptămâna aceasta și va fi conectată la imprevizibila Uranus și la schimbătoarea Pluto. Această aliniere cosmică fie îți va intensifica sentimentele pentru o persoană specială, fie ți le va ucide.

Vărsător

Este posibil ca săptămâna aceasta să-ți dezvălui sentimentele pe care le ai față de o persoană, însă vei ajunge să regreți repede această decizie. Dacă îți dorești să fii cu o un bărbat despre care știi că nu este interesat de tine, evită să-i faci avansuri, pentru că nu se va întâmpla în niciun caz o minune și te va respinge.

Pești

S-ar putea să te simți zăpăcită săptămâna aceasta, așa că încearcă să dormi suficient și să-ți faci suficient timp pentru a-ți folosi imaginația. Poți încerca să faci asta împreună cu partenerul tău, însă este posibil ca el să fie ocupat cu lucruri mai practice. Orice ai face, adoptă un stil lent de viață pentru câteva zile.

Distribuie articolul: