Întrucât în materie de pronosticuri nimic nu are limite, există și un fel de horoscop al fructelor, un mod de a-ți descoperi tainele caracterului și înclinațiilor personale în funcție de fructele pe care preferi să le mănânci. 

Dacă apetitul pentru anumite fructe și preferințele pentru ele ar putea fi în conexiune cu necesitățile organismului, legătură dintre poziția astrelor și înclinațiile noastre e cu siguranță mai greu de găsit – comentează portalul MixStuff. Este o motivație modestă, pentru care s-ar putea că horoscopul fructelor să fie chiar mai realist decât cel al astrelor.

Caise

Dacă îți plac caisele, înseamnă că ești un om desăvârșit. S-ar putea că cei din jur să te apecieze că nehotărât și cam timid, dar această părere este nejustificată. Un iubitor de căise are cel puțin un prieten foarte sincer și cel puțin un dușman foarte înverșunat. De el trebuie să se ferească. Altfel, nu-ți lipsește gustul pentru artă.

Mere

Dacă îți plac merele, înseamnă că ai tendințe retro. În muncă, ești conștiincios. Șefii te prețuiesc pentru hărnicie, dar colegii consideră că le ești mereu concurent. În viața privată, ești sentimental și iubit. N-ai motive să fii trist.

Cireșe

Pui totul la inimă. Îți face plăcere să-i bucuri pe alții și nu suporți bârfa. Îți plac glumele, dar dacă partenerul tău de înșală, suferi din greu. Te lași foarte ușor ofensat.

Piersici

Dacă îți plac piersicile, înseamnă că ești un om foarte sociabil și nu suporți singurătatea. Deși ești inteligent, ai adesea tendința să abandonezi în momentul când dai de dificultăți. Celor din jur le vine greu să înțeleagă când vorbești serios și când în glumă.

capsuni babane

Zmeură

Iubitorii de zmeură sunt în general egoiști și rareori intervin să-l ajute pe altul, aflat în dificultate. Singură caracteristică a iubitorilor de zmeură este simțul responsabilității, foarte ridicat.

Banane

Ai o inimă bună și ești îndatoritor, deși cei din jur te consideră arogant. Ești visător și îți place să-ți faci tot felul de planuri, fără să intri în detaliile realizării lor. De aceea, planurile tale rămân de cele mai multe ori nerealizate. În plus, dacă îți plac cu adevărat bananele, ești cu siguranță leneș, iar în viață te lași ușor influențat de alții. 

Căpșuni

Persoanele cărora le plac căpșunile sunt veșnic zâmbitoare și, de aceea, sunt bine acceptate în societate. Dacă-ți plac aceste fructe, ai un simț ospitalier foarte dezvoltat și înclinații spre tot ce este frumos. Nu ești invidios și este greu să te scoată cineva din fire. Doar față de partenerul de viață te manifești sever și gelos la culme.

 curademiere.ro

Lămâi

Ai trecut prin multe încercări în viață, ai depășit stări de sănătate critice, dar ai câșigat o vastă experiență în a judeca lucrurile la rece și a nu lua hotărâri pripite. Ești impulsiv și n-ar fi indicat să ai obiecte contondente în apropiere.

Grepfruit

Știi să gândești pozitiv, știi să alegi lucrurile bune. Viață ți se pare frumoasă, oricum ar fi ea, și ești gata să lupți oricând pentru propria fericire, convis că ea este ușor de dobândit. Niciodată nu te sperie nereușitele.

Kiwi

Ai îndurat multe în viață și nu mai speri mare lucru de la ea. Din nenorocire, acest tip de oameni nu observă norocul atunci când trece pe lângă ei și cred că-i o păcăleală. Ei ar trebui să învețe cum să nu fie pesimiști și cum să-și facă viață mai eficientă. Pentru binele lor.

Struguri

Faci parte din categoria celor care știu să-și păstreze bine secretele și cărora și alții le-ar putea încredința din tainele lor. Cu toate acestea, ești atât de discret în societate, încât adesea ceilalți n-au încredere în ține. Rău fac. Dacă nu înveți să fii mai deschis cu oamenii, riști să pierzi încrederea lor.

esun.ro

Ananas

Ești un mare admirator al artelor, bun vorbitor și îți pretuiesi propriile cuvinte mai mult decât orice altceva. Și ai de ce: știi cum să te adresezi fiecăruia, ce să-i spui, cum să-l atragi și pentru această ești iubit în societate. Poate tocmai de aceea, ești tentat să-i manipulezi pe alții.

Prune

Ești un veșnic nemulțumit și totdeauna te plângi pe seama altora. De aceea, nici n-ai mulți prieteni.

Pere

Ești excentric și distant în societate. Ai bun gust, îți alegi cu grijă ținută, cărțile, mobilierul. Nu te deranjează că ești solitar, dar ajungi ușor să-și faci o companie plăcută, dacă vrei.

Sursa: MixStuff.ru

Distribuie articolul: