Caprele nu sunt animalele cele mai liniștite și cele mai cuminți, de aceea noul an s-ar putea să vină cu surprize pentru nativii tuturor zodiilor. În 2015, vor persista multe situații de risc. Cu toate acestea, Anul Caprei promite să aducă bani mulți doar celor care muncesc mult și calitativ! Astro7 împărtășește mai multe recomandări și preziceri cu privire la situația financiară a tuturor zodiilor. 

Berbec. Începutul lui 2015 nu este tocmai simplu, pentru că sunteți influențați de procese mai globale, care au loc la nivel de țară. Berbecii care vor purcede la muncă suflecându-și mânecile, vor dobândi suficienți bani. Începând cu luna aprilie, situația voastră financiară se va stabiliza. Nativii activi vor putea combina perfect munca, studiile și câșigurile suplimentare. Începând cu luna august, veți putea avansa în carieră. 2015 este un an neutru din punct de vedere al finanțelor pentru nativii zodiei. 

Taur. 2015 nu vine cu schimbări cardinale pentru nativii acestei zodii. Din ianuarie și până în marie, veți avea mai multe griji decât de obicei. O perioadă favorabilă pentru carieră va fi perioada cuprinsă între 20 ianuarie și 20 februarie. Rămâneți modești și mulțumiți-vă cu ceea ce primiți. De la începutul primăverii și până la toamnă, situația financiară va fi calmă și stabilă. În septembrie, va trebui să depuneți mai mult efort la serviciu. Astrologii nu le recomandă Taurilor să ia credite în 2015.

Gemeni. Pentru nativii acestei zodii, anul financiar 2015 va fi un an plin de taine. Cert e că vor exista atât evoluții pozitive, cât și perioade mai negative, în care veți fi criticați pentru munca realizată. În vara anului 2015, nu vă veți odihni ca și ceilalți nativi, ci veți munci foarte mult. Veți fi pătrunși de dorința de a vă concedia, însă nu trebuie să cedați acestei ispite. În 2015, va fi practic ireal să vă găsiți un nou job, mai ales până în toamna anului. Fiți mai atenți, s-ar putea să fiți atrași în ilegalități.

Rac. Vă așteaptă un an instabil din punct de vedere financiar. Unora dintre nativi, noul an le va aduce evoluții pozitive, iar altora – mai puține. Din aprilie, vor fi favorabile schimbările de job. Veți putea decide să vă schimbați profesia și să încercați ceva nou și de perspectivă. 2015 este un an favorabil pentru nativii care știu să muncească mult și bine. Vă veți îmbogăți până în luna august. Valorificați darurile pe care vi le lasă în cale soarta. 

Leu. Veți fi avantajați în societate până în luna august a anului. Oamenii din jur vă respectă, iar acest respect nu se poate datora doar locului vostru de muncă. În 2015, va trebui să recuperați contactele de afaceri care au rămas uitate în trecut. Va trebui să munciți mult, pentru a evita reacțiile negative din partea celor din jur. Se vor deschide noi „orizonturi” financiare, deci vă veți concentra mai mult asupra câștigurilor.

Fecioară. Până în luna aprilie, veți fi foarte ocupați cu serviciul, veți fi productivi și veți produce rezultate frumoase în mai multe proiecte concomitent. În aprilie, vă veți odihni, iar în mai și iunie veți munci la fel de intens. A doua pauză va veni abia în august. Astrologii vă recomandă pauzele în care vă veți recupera în totalitate. În 2015, veți deveni angajați mai respectați și mai competenți. Atenție la achitarea creditelor și la datorii.

Balanță. Veți alterna foarte bine pauzele de odihnă și proiectele interesante cu perioadele active, de muncă. Din ianuarie și până în aprilie, dar și din iunie până în august, veți avea foarte mult de lucru. Cu toate acestea, vara s-ar putea să întâlniți unele probleme financiare. Dacă știți ce înseamnă a economisi, veți parcurge cu bine această perioadă. Veți învăța să vă planificați resursele în mod rațional.

Scorpioni. Veți putea dobândi succese impresionante până în luna august. Nu vă pierdeți, însă, pe calea provocărilor și a propunerilor, amintiți-vă de priorități. Dacă veți alerga după beneficii în care se investește puțină muncă, nu veți obține succes. Vara veți reuși să luați o decizie care vă chinuie încă de la începutul anului. Veți deveni mult mai responsabili și veți avea mai multe cerințe față de ceilalți. Economisiți bani pentru achiziții mari, importante. Vara vă veți recupera forțele. 

Săgetător. Sunteți responsabili și serioși încă de la începutul anului. Pentru a vă maturiza, va trebui să parcurgeți o serie întreagă de încercări. Începând cu luna august, veți avea succes sporit la serviciu. Până la sfârșit de an, mulți nativi vor reuși să dezvolte afaceri de succes. Până în primăvară, însă, s-ar putea să întâmpinați unele dificultăți financiare. Vă veți îmbogăți în septembrie – octombrie.

Capricorn. Vă așteaptă un an stabil din punct de vedere financiar. Din august, va trebui să vă concentrați asupra studiilor care vă vor aduce bani în viitor. Gândiți-vă la faptul că ați putea munci și în străinătate. Dacă aveți depozite sau investiții, s-ar putea să câștigați pe seama lor.

Vărsător. Vă așteaptă un an liniștit și echilibrat din punct de vedere financiar. Vă va veni mai greu în timpul verii, atunci când veți acumula mai multe responsabilități. Veți obține oportunități doar dacă veți munci suficient de mult. Dacă nu sunteți gata să renunțați la hobby-uri și viața personală, va trebui să luați o pauză vara. Unii oameni vor încerca să vă mintă. Fiți foarte atenți la investiții și cumpărături. 

Pești. 2015 va fi un an foarte important din punct de vedere financiar pentru nativii Pești. Va fi un an care va impune la responsabilitate și seriozitate. Dacă veți manifesta lene, riscați să rămâneți fără serviciu și fără bani. Va trebui să suportați unele neajunsuri de resurse și să fiți mai răbdători. Dacă veți căuta un job în care să câștigați bani cu ușurință, veți suferi eșec. De la începutul lunii mai, situația financiară se va stabiliza!

Foto: rockingyourrole.wordpress.comsingleblackmale.org

Distribuie articolul: