Pentru că mai sunt zile numărate până când luna îndrăgostiților își va revendica drepturile, îți prezentăm câteva momente astrale pentru a ști ce să faci, ca să-ți iasă cât mai bine surprizele pe care i le vei oferi partenerului/partenerei tău/tale de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete. 

Berbec. Primele două decade din februarie 2015 nu sunt prea exuberante pentru Berbeci în plan sentimental, ci înclină mai ales către meditație, către intimitate și, poate, chiar către solitudine. Este ca și cum ți-ai trage sufletul înainte de a te arunca în vartej. Și chiar va exista un vârtej emoțional, care începe la 20 februarie 2015, când atât Venus, planeta senzualității, cât și Marte, planeta dorinței, vor păși în zodia Berbecului, marcând debutul unor săptămâni foarte pasionale.

Taur. Primele două decade din februarie 2015 ar putea fi foarte romantice pentru Tauri. Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, se află mereu în preajma lui Venus, planeta iubirii, a senzualității, a plăcerilor și a armoniei. Este o perioadă bună pentru a ieși mai mult în societate împreuna cu partenerul/partenera, pentru a petrece alături de prieteni sau pentru a face planuri de viitor.

Gemeni. Aflat în casa cuplului Gemenilor pentru câțiva ani de acum înainte, Saturn pretinde seriozitate și profunzime, și vrea să îți prezinte un tablou relațional realist, care să corespundă cât mai bine nevoilor tale interioare. În primele două decade din februarie 2015, Venus, care este planeta iubirii și, totodată, stăpâna casei pasiunii Gemenilor, se află în cea mai proeminentă și puternică poziție posibilă, făcând ca sentimentele și dorințele să capete anvergură și să primeze asupra rațiunii.

Rac. Primele două decade din februarie 2015 nu sunt prea spectaculoase pentru Raci în plan sentimental, ci mai degrabă liniștite sau lipsite de evenimente semnificative. Este vorba, la nivel comun, de rutină și de imparțirea responsabilităților în cuplu, iar la un nivel mai elevat, despre dorința comună de a descoperi noi orizonturi. Se mai poate să fie vorba despre o călătorie intreprinsă din motive sentimentale. Ultima decada din februrie 2015 este pentru Raci mult mai alertă și mai palpitantă. 

Leu. Comunicarea rămâne esențială pentru viața sentimentală a Leului pe tot parcursul lunii februarie 2015. Influențată de Mercur, care se afla în ciclul retrogradarii, viața partenerială a Leilor este marcată de discuții, dezbateri, corespondență, mesaje etc. pe diverse subiecte, dintre care unele importante, cu rădăcini vechi, ce îți caută limpezirea. Este rost de drumuri și intrevederi, se negociază, se simte o dorință de înnoire sau reorganizare.

Fecioară. Venus și Marte se află în casa cuplului Fecioarei, iar Jupiter, stăpânul casei cuplului, se află în Leu și este electrizat de trigonul cu Uranus. Deși suntem în plină iarnă, primele două decade din februarie 2015 sunt fierbinți pentru Fecioare. Rupere de nori, torent de pasiune, nebunie curată! Nimic nu poate stăvili sentimentele Fecioarelor, nimic nu le poate opri din drumul către persoana pe care o doresc. Nu mai există prudență, nici rațiune, ci doar instincte.

Balanța. În casa cuplului Balanței se afla impredictibilul Uranus, conjunct cu Nodul Sud. Aspectele care îl vizează pe Uranus sunt unele bune, altele stresante, semn ca în februarie 2015 te poți aștepta la orice, fară preaviz. Ceea ce ți se întâmplă, depinde de tine în mare măsură, așa ca încearcă să te porți echilibrat și cu mult tact. Situația o poate lua razna complet în ultima decadă din februarie 2015, când Venus și Marte i se alatură lui Uranus.

Scorpion. Februarie 2014 este o lună grozavă pentru distracții și isprăvi amoroase. În primele două decade, sub puternica influență a conjuncției Venus-Marte din casa pasiunii Scorpionului, ai o poftă nebună de viață și o energie sexuală demnă de aventuri memorabile. Îți exprimi instinctele cu multă forță, te scuturi de inhibiții, flirtezi cu avânt tineresc, nu permiți sub nicio formă concurentei să-ti sufle prada de sub nas, iar în dormitor ești pur și simplu o tornadă care-și lasă perechea uluită.

Săgetător. Prima parte a lunii februarie 2015 nu abundă în oferte galante pentru Săgetători. Este mai degrabă o perioadă retrasă, în care vei pune preț pe intimitate; o perioadă de analiză și evaluare, în care examinezi mai îndeaproape ce așteptări ai de la celălalt și ce poți oferi în schimb, cât prețuiește pentru tine legătura actuală etc. Mai poate să apară situații care pun față în față tendințele „cuminți”, conservatoare, cu o mare sete de libertate și nonconformism.

Capricorn. Cu Venus și Marte în casa comunicării Capricornului, erotismul înflorește în cuvinte. Vorbești mult cu (sau despre) persoana iubită, scrii bilete de amor, mailuri, SMS-uri sau chiar… poezii!  Dar, chiar dacă „la început a fost cuvântul”, va trebui să treci și la acțiune. Ai grijă să nu lungești prea mult vorba, fiindcă până la urmă ar putea ajunge să țină loc de fapte! Fă-ți planul, pune-ți la bataie puterea de convingere și adu-ți viața sentimentală în planul faptelor concrete.

Vărsător. Jupiter este în continuare în casa cuplului Vărsătorului, generând o mare sete de afecțiune și o amplă disponibilitate pentru că, la rându-ți, să-l copleșești pe celălalt cu afecțiunea ta. Jupiter oferă mult, dar are speranțe foarte mari cu privire la comportamentul partenerului și la dovezile de prețuire pe care acesta ar trebui sa ți le ofere. Poți fi foarte fericit(ă) în februarie 2015, dar pentru asta trebuie să ai așteptări rezonabile și să încetezi să te crezi buricul pământului.

Pești. Cu Venus și Marte în Pești, primele două decade din februarie 2015 debordează de freamăt emoțional. Pofta de cucerire, puterea de seducție a Peștilor și disponibilitatea lor afectivă sunt la apogeu, iar numărul oportunităților amoroase crește. Trăirile sunt impetuoase, dorințele sunt puternice și nerăbdătoare și se exprimă uneori dramatic sau excesiv. Luna februarie 2015 are un uriaș potențial erotic pentru Pești.

Sursa: romaniatv.net

Sursa foto: hairstylesforthinhair.scriptoor.comdedmorozural.ruen.paperblog.com

Distribuie articolul: