Cu toate ne dorim un bărbat protector, galant, care să știe să se poarte frumos atât cu noi, cât și cu ceilalți. Haideți să vedem ce are de spus astrologia în privința bunelor maniere ale bărbaților și să descoperim care sunt cele 3 zodii de gentlemeni ale horoscopului!

Bărbatul Balanță

Bărbatul Balanță are un caracter frumos, dar și maniere alese. Se poartă respectuos cu toată lumea în general, însă prețuiește în mod deosebit sexul frumos. Bărbatul Balanța este un mare admirator al feminității în general și al femeilor, apreciindu-le pentru calitățile lor deosebite. Balanța are o personalitate aparte. În același timp, este calm și stăpân pe el și pe situații. Este un bărbat hotărât și știe ce vrea și care sunt așteptările sale de la o femeie.

Elegant, stilat și iubitor al frumosului, se află în căutarea unei partenere pe măsură. Știe cum să își trateze partenera de viață și ține cont de toate gesturile mici care contribuie la întreținerea unei relații de dragoste. Bărbatul Balanță este un bărbat distins, având purtări ireprosabile față de aleasa inimii sale. Nu îi place să ridice tonul la nimeni și nici să joace rolul dictatorului. Chiar dacă știe că are dreptate într-un anumit punct de vedere, nu urmărește să-și dovedească superioritatea cu orice preț.

Bărbatul Pești

Bărbatul Pești este unul dintre cei mai nobili bărbați ai horoscopului. Are un sentiment de stimă și respect pentru persoanele de sex feminin din familia sa, mai ales fata de mama, iar acest lucru se va reflecta în relațiile cu persoanele de sex opus pe care le va stabili în viață sa. În relația sa cu femeile dă dovadă de generozitate, de cinste și de o înaltă ținută morală. Știe cum să se poarte cu o femeie și mai ales știe cum să se poarte cu femeia vieții lui.

Atunci când iubește o femeie, bărbatul Pești o va face să se simtă cea mai frumoasă femeie din lume. O prețuiește pe aleasa inimii sale și are un profund respect pentru prietenii acesteia. În public, este curtenitor și protector cu persoana iubită, punând-o întotdeauna într-o lumină favorabilă. Este curtenitor în comportament, galant, întotdeauna atent la nevoile partenerei sale.

Bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară este bărbatul care știe cum să se poarte cu cei din jur cu respectul pe care îl merită fiindcă știe că mai întâi de toate trebuie să se respecte pe el însuși. Chiar dacă are calități remarcabile și își cunoaște foarte bine valoarea, nu îi place să se laude cu aptitudinile sale. La fel cum nu îi place să cucerească o femeie facând apel la șiretlicuri ieftine aducând în discuție banii, averea sau relațiile pe care le are.

Bărbatul Fecioara este atent cu sentimentele partenerei sale și știe să asculte fără a căuta să-și impună propria opinie. Pentru că îi place să fie el însuși, îi acordă și partenerei sale libertatea de a fi ea însăși. Știe cum să ocolească subiectele delicate, care ar putea să o rănească pe persoana iubită. Nu îi place bârfă, iar dacă nu este de acord cu ceva anume, își expune punctul de vedere calm, fără să jignească și fără să se enerveze. Față de femeia din viața sa, bărbatul Fecioară este amabil, binevoitor, tratând cu umor și răbdare situațiile dificile dintr-o relație.

 

Distribuie articolul: