Vrei să știi care e cea mai bună metodă pentru a-ți „aprinde” partenerul? Iată lucrurile pe care le preferă bărbații din fiecare zodie în plan amoros:

1. Berbec

Persoanelor din zodia Berbec le place să fie privite drept trofee. Se așteaptă în permanență să fie lăudați atunci când sunteți într-un grup. Unui bărbat în zodia Berbec nu-i displace nimic mai mult decât să te privească în timp ce stai de vorbă cu alte persoane.

2. Taur

Bărbații din Taur sunt iubiți foarte buni. Le place să ia o cină romantică acasă și apoi să faceți dragoste cu scântei. Asigură-te că mediul ambient este senzual și vei fi răsplătită pentru eforturile tale, pentru că bărbaților din Taur au mare grijă în ceea ce privește plăcerea partenerelor. Taurilor nu le place să doarmă în alte paturi, așa că dacă vrei să seduci un Taur, cel mai bine este s-o faci în patul lui.

3. Gemeni

Pentru Gemeni, flirtatul și discuțiile interesante care preced acțiunea din dormitor sunt mai interesante decât relațiile sexuale în sine.

Este însă o provocare să-i determini pe nativii din Gemeni să-ți rămână fideli, iar o metodă foarte bună pentru a face asta este să-i surprinzi mereu cu diferite lucruri.

4. Rac

Dacă ești atrasă de un bărbat din zodia Rac, pregătește-te să-i gâdili orgoliul dacă vrei să îl cucerești. Racii sunt zodia cu care trebuie să te porți cel mai mult cu mănuși. Ei au nevoie atât de contact fizic, cât și de afecțiune și încurajări. Trebuie să le arăți în permanență că depui eforturi pentru a face relația să meargă. Asta înseamnă să-ți ții promisiunile, pentru că este esențial ca bărbații din Rac să aibă încredere în tine.

5. Leu

Dacă te întâlnești cu un bărbat din Leu, asigură-te că îl lauzi în permanență, cu cât mai multă sinceritate, pentru abilitatea sau potențialul său de a câștiga mulți bani. Asigură-te că îi dai senzația că îl percepi drept un fel de geniu. Leii iubesc persoanele care îi fac să se simtă mândri de propria persoană.

6. Fecioară

Persoanele din zodia Fecioară sunt obsedate de control și au tendința să-și construiască o lume a lor în care trăiesc. De cele mai multe ori, această lume nu este una fictivă, ci una extrem de practică al cărei scop este atingerea unui obiectiv pe termen lung.

Bărbații din zodia Fecioară sunt interesați de relații pe termen lung și au nevoie să se simtă în siguranță. Evită să te îmbraci ostentativ în preajma unui nativ din Fecioară.

7. Balanță

Persoanele din Balanță au un simț al umorului care poate ține la distanță momentele intime. Poate dura o eternitate ca să obții un răspuns franc din partea lor. Asta se întâmplă pentru că nu vor să deveniți atât de apropiați încât să ajungi să-i ceri să ia o decizie.

Atenție, bărbații din Balanță își pierd repede interesul pentru femeile asupra cărora simt că nu mai dețin controlul.

8. Scorpion

Scorpionii sunt motivați de gelozie. Drept urmare, nativii din Scorpion sunt adeseori atrași de femeile care sunt curtate și de alți bărbați.

Dacă vrei să cucerești un bărbat din Scorpion, trebuie să-i creezi impresia că ești dorită și de alte persoane.

9. Săgetător

Bărbaților din Săgetător le displace gelozia și comportamentul posesiv. Fiind o zodie care reprezintă călătoriile, Săgetătorilor le place să le faci surprize cu diferite excursii și să îi seduci în locuri inedite.

10. Capricorn

Capricornii au nevoie de sprijin necondiționat și multă iubire și apreciază enorm dacă ești alături de ei la nevoie. Dacă vrei să impresionezi cu bărbat din Capricorn, încearcă să-ți petreci cât mai mult timp cu el fără ca alte persoane să fie prin preajmă.

11. Vărsător

Pentru Vărsători, cel mai plăcut lucru este să discute cu persoana pe care o iubesc. Totodată, le place să vorbească despre ei înșiși și despre planurile pe care le au pe termen lung. Ai grijă să-i împărtășești entuziasmul când vine vorba de scopurile pe care plănuiesc să le atingă. Acordă o importanță mare ținutelor pe care le porți dacă vrei să cucerești un bărbat din Vărsător.

12. Pești

Peștii vor să împartă cu tine totul, inclusiv banii (nu doar ai lor, ci și ai tăi). Peștii reprezintă o zodie nesigură din punct de vedere emoțional, așa că trebuie să încerci să le amintești mereu că sunt cele mai importante persoane pentru tine. E bine să petreceți multe momente doar în doi, în care să fii cât mai senzuală cu putință.

sursă: bzi.ro

Distribuie articolul: