Sunt oare unele zodii mai predispuse decât altele la vicii? Tentația de a abuza de alcool, țigări și alte lucruri depinde de mult mai mulți factori, însă unele zodii sunt mai înclinate să cadă în patima viciilor decât decât altele. Desigur, adicțiile nu includ doar vicii precum fumatul sau consumul de alcool și droguri, aici intrând și dependența de muncă sau cea de sex.

Iată lucrurile de care o persoană riscă să devină dependentă, în funcție de zodie:

Berbec

Berbecii sunt persoane impetuoase guvernate de foc, așa că atât fumatul, cât și consumul exagerat de alcool, reprezintă riscuri. Dacă o persoană din Berbec ajunge să devină dependentă de ceva, îi va fi foarte greu să se vindece, deoarece încăpâțânarea și sfidarea sunt caracteristici ale zodiei. Berbecii simt că alcoolul îi ajută să scape de stres și că fumatul le conferă o aură “cool”.

Taur

Nativii din Taur sunt în general persoane echilibrate, însă pot ajunge să mănânce sau să consume băuturi alcoolice în exces. De asemenea, nativii din Taur pun mare preț pe plăcerile carnale, astfel că ajung să abuzeze de alcool atunci când se simt frustrați sexual. Din cauză că au tendința să exagereze cu mâncarea, persoanele din această zodie riscă să ajungă supraponderale. Unele dintre ele se confruntă cu butonatul obsesiv al telecomenzii televizorului.

Gemeni

Nativii din Gemeni au tendința să apeleze la vicii pentru a-și ameliora problemele de zi cu zi pe care le au. Fiind o zodie de aer, Gemenii sunt atrași cu precădere de fumat. Le este pe plac adrenalina și sunt înnebuniți după relații sexuale, însă se plictisesc destul de repede de partenerii lor. Din această cauză, riscă să devină dependenți de sex. Dependența de internet reprezintă și ea un mare risc pentru această zodie.

Rac

Guvernați de Lună, nativii din Rac sunt adeseori prizonierii propriilor toane. Unii dintre ei încearcă să scape de aceste schimbări de temperament cu ajutorul alcoolului, iar alții riscă să mănânce excesiv atunci când sunt nervoși. Există posibilitatea ca persoanele din această zodie să fumeze doar de dragul de a rămâne slabe.

Leu

Nativii din Leu se cred nemuritori, așa că nu este ceva neobișnuit pentru ei să încerce toate tipurile de vicii imaginabile, de la jocurile de noroc la infidelitate. Sunt ușor de măgulit și din această cauză ajung ușor să calce strâmb. Persoanele din Leu au nevoie în permanență de dovezi de afecțiune pentru a fi echlibrate din punct de vedere emoțional.

Fecioară

Fecioarele sunt predispuse la dependența de muncă. Au un comportament aproape obsesiv-compulsiv și își pot ieși din minți dacă lucrurile nu se petrec așa cum vor ele. În unele cazuri, apelează la alcool sau medicamente pentru a se relaxa. Persoanele din Fecioară au tendința să exagereze și când vine vorba de exercițiile fizice și nu ezită să fumeze pentru a-și păstra silueta.

Balanță

Persoanele din Balanță sunt idealiste și, atunci când lucrurile nu se desfășoară așa cum vor ele, sunt tentate să apeleze la alcool sau chiar la droguri recreaționale pentru a scăpa de realitatea pe care ei o percep ca fiind urâtă. Se atașează greu de alte persoane, astfel că infidelitatea poate fi o problemă în unele cazuri. De asemenea, Balanțele riscă să exagereze în privința exercițiilor fizice și a dietelor urmate.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt cea mai predispusă zodie la dependența de sex. Nu ezită să cheltuiască sume mari de bani pe haine sau să piardă nopțile în cluburi pentru a impresiona sexul opus și aleg să fumeze pentru a-și menține silueta și pentru a fi “cool”.

Săgetător

Cuprinși mereu de un dor de ducă, nativii din Săgetător cheltuiesc sume mari de bani pe călătorii și vacanțe, chiar și atunci când stau prost pe plan financiar. Dornici mereu de schimbare, Săgetătorii se confruntă și cu problema infidelității. Ca și Leii, se cred oarecum nemuritori, așa că fumează, beau și își supun trupurile la tot felul de lucruri îngrozitoare având convingerea că vor rămâne mereu sănătoși.

Capricorn

Capricornii sunt una dintre zodiile cel mai puțin predispuse la excese. Persoanele din Capricorn sunt foarte atente cu trupurile lor, însă pot ajunge să devină dependente de mersul la sală și de felul în care arată. Multe dintre ele riscă să devină anorexice sau bulimice, încercând să arate cât mai bine.

Vărsător

Nativilor din Vărsător le place să găsească noi moduri de a percepe lumea, așa că riscă să cedeze tentației drogurilor recreaționale. Sunt mai predispuși să devină victimele unor comportamente fanatice decât alte zodii, așa că dacă devin dependenți de ceva, vindecarea este extrem de dificilă.

Pești

Peștii sunt o zodie de apă, predispusă la consumul de alcool. De multe ori, cauza acestei adicții este natură romantică. O persoană din Pești va consuma alcool pentru a uita de durerea pricinuită de o relație ratată. Peștii sunt și persoane foarte sensibile, care pot ajunge să apeleze la medicamente pentru a se baricada de lumea care îi înconjoară.

Distribuie articolul: