Vrei să știi care tip de lenjerie intimă îi va plăcea cel mai mult? Iată câteva sfaturi, în funcție de zodia lui:

1. Berbec

Bărbaților din zodia Berbec le place lenjeria intimă în culorile portocaliu și roșu. Dacă vrei cu adevărat să înnebunești un nativ din Berbec în dormitor poartă o lenjerie intimă de satin în culorile portocaliu și negru. Lenjeria intimă de tip babydoll este o idee inspirată, iar tocurile înalte sunt obligatorii în cazul zodiei Berbec. Cu cât sunt mai înalte, cu atât mai bine.

2. Taur

Nativii din Taur preferă atât aspectul obraznic, cât și cel inocent. Roz și negru reprezintă o combinație bună. Bărbaților din Taur le plac pantofii cu toc înalt, dresurile tip plasă și chiloții decupați în zona intimă. De asemenea, sunt înnebuniți și de aspectul de școlăriță, de tatuaje și de piercing-uri.

3. Gemeni

Zodia Gemeni are unele înclinații către ținute de inspirație sado-maso. De asemenea, bărbaților din Gemeni le place ca iubitele lor să se îmbrace în uniforme, cum ar fi cele de asistentă, școlăriță sau polițistă.

4. Rac

Racilor le plac neglijeurile transparente sau acoperită cu paiete și brodate. Culorile lor preferate în materie de lenjerie intimă sunt roșu și verde, iar materialul care le place cel mai mult este satinul. Bărbaților din Rac le plac femeile cu unghii lungi, iar unii dintre ei preferă femeile care își prind părul în codițe și se îmbracă ca niște școlărițe.

5. Leu

Bărbaților din leu le plac mătasea, satinul și catifeaua și se dau în vânt după lenjeria intimă cu detalii nostime, precum mici fundițe sau imprimeuri amuzante.

6. Fecioară

Bărbaților din Fecioară sunt scoși din minți de femeile care poartă corsete și care nu poartă în casă nimic altceva decât cămășile lor. De asemenea, nu pot rezista în fața chiloților decupați.

7. Balanță

Cu o Balanță nu ai cum să dai greși atunci când alegi cea mai „obraznică” lenjerie intimă pe care o poți găsi. Culorile preferate sunt rozul, galbenul și albastru, iar dresurile tip plasă, chiloții decupați și cei transparenți sunt cele mai bune alegeri.

8. Scorpion

Bărbaților din Scorpion le plac pielea și vinilul, iar culoarea lor preferată este roșul aprins. Li se par foarte excitante mănușile lungi cu mulți nasturi și le plac fetișurile (de la zgărzi la cizme cu tot cât mai înalt și cu vârf cât mai ascuțit).

9. Săgetător

Săgetătorilor le plac jocurile de rol, așa că te poți îmbrăca în secretară, polițistă, stewardesă sau orice altceva îți mai trece prin cap. Culorile preferate sunt roșul, verdele și movul.

10. Capricorn

Capricornul este o zodie căreia bumbacul i se pare un material senzual. Cămășile de noapte cu multe broderii și paiete sunt o alegere care nu poate da greș. Chiloții tanga și dresurile tip plasă îi incită, iar culorile pe care le preferă sunt rozul, albastrul sau galbenul.

11. Vărsător

Zodie avangardistă, Vărsătorul preferă lenjeria foarte strânsă pe corp, aspectul futurist și materialele strălucitoare precum plasticul, vinilul sau lycra. De asemenea, nativilor din Vărsător li se par foarte sexy fermoarele și cauciucul. Roșul aprins și movul închis sunt culorile pe care le găsesc a fi cele mai incitante, iar dresurile transparente cu șnur sau decupaje în partea din spate sunt un accesoriu care îi poate scoate din minți.

12. Pești

Nativii din Pești nu sunt foarte “sălbatici” din punct de vedere sexual, așa că alegeri bune pentru ei sunt cămășile de noapte cu fundițe, preferabil de culoare albastră sau mov. Le plac și tocurile înalte, precum și să te vadă îmbrăcată cu cămășile lui.

Distribuie articolul: