Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Va fi o primăvară agitată, şi deşi îţi doreai linişte, vei ajunge la concluzia că nimic nu e mai plăcut decât să ai mereu câte ceva de făcut. Satisfacţiile vor fi pe măsură, aşa că ai un motiv în plus să te bucuri. Şarmul tău te va ajuta să atragi de parte ta multe oportunităţi, dar mai ales un potenţial viitor iubit.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primăvara nu vine cu veşti tocmai bune pentru tine, e posibil ca unele probleme mai vechi să te afecteze în această perioadă. Cu toate aceste, sunt şi veşti bune, şi au legătură cu viaţa ta sentimentală. Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi găseşti un partener, iar dacă eşti angajată într-o relaţie, astrele te ajută să ai parte de mai multă pasiune.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, această perioadă va fi una lipsită de incidente neplăcute, dar contează foarte mult şi contribuţia ta în acest sens. E posibil să începi o nouă relaţie sau să începi un un stil de viaţă, mai sănătos şi mai distractiv. Mulţumeşte-te cu ce ai şi bucuă-te de fiecare clipă aşa cum ţi-a fost dată.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu trebuie să faci nimic impulsiv în această primăvară, mai ales dacă vine vorba de viaţa ta sentimentală.
Chiar dacă întâmpini multe dificultăţi în toată această perioadă, e important să ştii să treci peste ele elegant şi cu mult tact. Învaţă să faci compromisuri în relaţie, pentru că nu toate au cum să fie numai cum îţi doreşti tu.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Numai veşti bune pentru tine în această primăvară, dragostea, sănătate şi cariera trec printr-o perioadă favorabilă.
Ai o mulţime de lucruri de făcut, dar le împaci pe toate şi reuşeşti să ai parte de multe satisfacţii. Relaţia cu iubitul tău merge perfect şi nimic nu te mai deranjează.

Leu (22 iulie – 22 august)

Vei reuşi în această perioadă să scapi de o relaţie toxică, dar să nu ai timp să suferi deloc după fostul.
O noua poveste de dragoste apare din momentul în care devii o femeie liberă, aşa că nu trebuie să te sperie singurătatea. E perioada deciziilor, şi veste bună e că orice decizie pe care o vei lua va avea un impact pozitiv asupra vieţii tale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În această primăvară vei trece printr-o serie de schimbări pozitive pentru tine.
Vei căpăta mai multă încredere în tine, şi în acelaşi timp vei reuşi să ai o siluetă de invidiat care îi face pe bărbaţii din jurul tău să îţi arunce multe priviri. Poţi obţine aproape orice dacă îţi propui ceva, dar trebui să rămâi cu picioarele pe pământ.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Primăvara aceasta pare destul de dură pentru tine, e o perioadă a schimbărilor drastice în viaţa ta.
Te poţi muta cu locul de muncă, poate pierzi un examen important sau există riscul destămării relaţiie în care eşti angajată. Sunt multe veşti proaste, dar şi cele bune îşi vor face apariţie şi te vor ajuta să treci destul de uşor peste tot. Încearcă să te acomodezi orice ar fi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei avea parte de multe bucurii în această primăvară, şi e posibil să primeşti o veste mult aşteptată.
Dacă ai o relaţie, iubitul tău poate face marele pas, dar dacă eşti singură, vei reuşi să atragi pe cine placi cel mai mult. Bucură-te de viaţa ta personală şi nu lăsa grijile să îţi umbrească fericirea.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Încearcă să îţi păstrezi realismul şi să nu te laşi dusă de val în această perioadă.
E posibil să faci unele greşeli şi să nu îţi dai seama de multe lucruri pentru că sentimentele pun stăpânire pe tine. Poate fi vorba de un posibil partener de viaţa, dar la fel de bine şi de unul de afaceri. Una peste alta, vei reuşi la final să iei cele mai bune decizii.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această perioadă ai nevoie de relaxare mai mult ca oricând, şi ar trebui să îţi propui să obţii acest lucru.
A venit vremea să te ocupi mai mult de tine, şi mai puţin de cei din jurul tău sau de ceea ce cred ei. Profită de soare, ieşi la alergat, încearcă să ai un stil de viaţă mai sănătos şi îţi vei recăpăta energia cât de curând.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În această perioadă trebuie să ai grijă să nu iei decizii pe care le-ai putea regreta pe viitor.
Dacă ai cel mai mic dubiu cu privire la o persoană sau la un lucru, renunţă la el definitiv fără să mai stai pe gânduri. Dacă eşti angajată într-o relaţie seriosă care durează de ceva ani, atunci e posibil să îţi doreşti să ai un copil.

 

Distribuie articolul: