Află ce ţi-au pregătit astrele în această perioadă cu privire la iubire şi relaţii.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna martie vine pentru tine cu multe regrete, fie că ai o relaţie, fie că eşti singură. Dacă ai un partenr stabil, tinzi să te gândeşti la fostul mai mult ca oricând. Iar dacă eşti singură, gândul îţi zboară la relaţia anterioară şi încerci să găseşti şi acum o explicaţie a despărţirii voastre. Este o lună agitată şi nu te poţi lăuda cu o viaţă amoroasă excepţională.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această lună ţi se vor pune destule piedici în viaţa sentimentală, aşa că trebuie să nu pui prea multe la suflet. Probleme externe îţi vor afecta viaţa de cuplu, partenerul tău dovedindu-ţi că nu este alături de tine atunci când ai nevoie. Nu trebuie să intri în panică, este doar o perioadă grea care va trece de la sine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În sfârşit se poate spune că viaţa ta sentimentală îşi revine şi te simţi întradevăr fericită. Dacă ai o relaţie stabilă, aceasta va evolua favorabil şi vei primi poate chiar şi mult aşteptata cerere în căsătorie. Dacă elti singură, ai toate şansele să îţi cunoşti marea dragoste.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În această lună, în sfârşit, poţi spune că ştii ce vrei. Dacă până acum nu te puteai decide asupra partenerului tău, martie îţi aduce confirmarea că el este alesul. Lucrurile se aşează încet, dar sigur. Dacă eşti singură, din moment în moment poate să apară cineva în calea ta.

Leu (22 iulie – 22 august)

În luna martie ai parte de multe surprize şi dovezi de iubire din partea celui iubit. Te înţelegi din ce în ce mai bine cu iubitul tău şi comunicaţi din priviri. Dacă eşti singură, îţi va fi bine aşa, îţi vei permite să iei parte la activităţi pe care nu le-ai putea face dacă ai fi cuplată. Profită de această perioadă!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de evenimente memorabile privitoare la viaţa de cuplu. Eşti decisă să laşi deoparte neînţelegerile şi să rezolvi orice mică problemă dintre tine şi iubitul tău. Dacă eşti singură, va fi o lună destul de tristă şi plină de amintiri dureroase.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

E posibil ca o problemă nerezolvată sau un fost iubit să reapară în peisaj şi să îţi dea viaţa peste cap. Nu va fi o atmosferă prea plăcută în această lună, pentru că majoritatea timpul eşti stresată şi îngândurată. Încearcă să nu faci schimbări majore, pentru că se pot termina prost.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această lună vrei mai multă libertate de la persoana iubită, şi o vei avea indiferent de dorinţele ei. E posibil ca din această cauză să se producă rupturi sau să fii atrasă de altcineva. Dacă eşti singură, eşti pregătită pentru experienţe noi şi activităţi îndrăzneţe.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Relaţia în care eşti angajată, scapă în această lună de încordări şi certuri. Vei fi destul de sensibilă şi temătoare în această perioadă şi îţi repeţi tot timpul că nu vrei să se strice din nou. Nu face schimbări din impuls, pentru că rişti să regreţi în viitor.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această lună îţi poţi găsi marea iubire, dar doar dacă te chinui să socializezi mai mult. Nu trebuie să stai în casă şi să te vaiţi că eşti singură, ci trebuie să iei atitudine. Dacă eşti angajată într-o relaţie, învaţă să îţi respecţi şi apreciezi mai mult partenerul.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti plină de pasiune în această lună, dar trebuie să ai grijă cui i-o oferi. Nu toţi bărbaţii care îţi apar în cale sunt otriviţi pentru tine, aşa că ai grijă să faci o selecţie. Eşti foarte apreciată şi lăudată, lucru care îţi creşte încrederea în tine. Dacă ai un iubit, luna martie va fi una liniştită şi fericită.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Luna martie nu îţi aduce nimic nou în plan sentimental. Chiar dacă ai aşteptări mari şi dezamăgiri pe măsură, nu trebuie să încerci să grăbeşti lucrurile în niciun fel. În lunile ce urmează vei avea parte exact de ce îţi doreşti tu, şi surpriza va fi una imensă. Fii răbdătoare şi bucură-te de fiecare clipă la intensitate maximă. 

sursă: eva.ro

 

Distribuie articolul: