Vrei să afli cum ar reacţiona iubitul tău în situaţii limită? Unii ar fugi de la prima neînţelegere, dar alţii chiar s-ar sacrifica pentru tine. Zodia lui îţi poate spune!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec este orgolios şi nu face compromisuri mici, dar te poţi baza pe el atunci când vine vorba de lucruri serioase. Te-ar urma oriunde dacă ai decide să te muţi în alt oraş, ba chiar ar lua numele tău dacă v-aţi căsători. Însă, nu te amăgi că va renunţa la un meci de fotbal doar pentru a merge cu tine la cumpărături.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acest nativ are momente şi momente. Dacă i-a intrat ceva în cap nu vei reuşi să îl convingi să facă precum tine, dar la un moment dat va ajunge la concluzia că trebuie să se sacrifice de dragul liniştii. Nu îi poţi pune o etichetă şi nici nu poţi anticipa cum va reacţiona, pentru că acest nativ este destul de imprevizbil. Uneori va face compromisuri, alteori nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni trebuie să ai bă încredere deplină în tine ca să poate să facă compromisuri de dragul tău. După mult timp de relaţie, atunci când va fi sigur pe sentimentele dintre voi, acesta va face aproape orice îi ceri doar de dragul de a te vedea fericită.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Acest nativ este cel care se sacrifică cel mai puţin din tot zodiacul. Nu are încredere în el şi nici în oamenii din jurul lui, de aceea nu va face gesturi de acest gen dacă nu este sigur că nu se întâmplă ceva rău. Nu îi place să dea greş şi îi e frică să nu fie dezamăgit.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu consideră că o relaţie nu poate să funcţioneze dacă se pune problema compromisurilor. Iubita perfectă trebuie să îi accepte aşa cum este, la fel cum şi el o va face. Odată cu trecere timpului însă, când se va căsători sau va avea un copil, acesta se va schimba şi va renunţa la plăcerile lui în favoarea armoniei din familie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie va face orice pentru tine, dar asta doar dacă te iubeşte cu adevărat. Dacă deja v-aţi mutat împreună şi nu zice niciodată nu atunci când decizi să îţi vezi mama, atunci fii sigură că nu te va lăsa la greu. Va face tot ce poate pentru a te face fericită, dar nu trebuie să exagerezi cu cererile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este fericit doar dacă ceilalţi sunt fericiţi, aşa că are tendinţa de a renunţa la multe de dragul celor din jurul lui. Vrea linişte şi e capabil de orice pentru a te face fericită, aşa că pe un astfel de bărbat chiar te poţi baza. Ai grijă însă să nu îl faci să se simtă folosit sau comandat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Acest bărbat face compromisuri, dar nu foarte mari. Se gândeşte mai mult la el decât la tine, dar va avea totuşi grijă să te mulţumească la limită. Te va sprijini când ai nevoie şi va face unele lucruri de dragul tău, dar trebui să îi spui, pentru că e prea ocupat ca să îşi dea seama.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte impulsiv şi va face unele compromisuri până se convinge că eşti a lui definitv. După aceea te poţi aştepta la indiferenţă, căci el e prea mândru ca să renunţe la fericirea lui în favoarea ta. Primul la care se va gândi întotdeauna este el, şi apoi dacă e cazul şi la tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn va face destule sacrificii pentru tine, mai ales când vine vorba de plăcerile tale vinovate. Dacă veţi fi într-un magazin, să nu fii surprinsă dacă va renunţa la cumpărăturile lui pentru a-ţi lua tu ce îţi doreşti. Şi va renunţa la ieşirile cu băieţii doar pentru a fi tu liniştită că nu face nimic altceva.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător vrea egalitate, aşa că e dispus să se sacrifice pentru tine dacă şi tu o faci pentru el. Chiar dacă nu simultan, acesta va ţine minte tot ce a făcut pentru tine, iar când are nevoie, îţi va cere să îi întorci favorul. Plus că va uita de orgoliu dacă ai nevoie să îţi ofere ajutor la curăţenie sau să te însoţească la cumpărături.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti este adeptul compromisurilor mari, nu ale celor mărunte. Aşa că nu te aştepta să te ajute la curăţenie sau să meargă în mall să îţi cauţi blugi, dar fii sigură că te va însoţi la ziua mamei tale sau la un eveniment la care ştie că ţi-ai dori să fii cu el.

Distribuie articolul: