Iată horoscopul complet pentru anul 2014. Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru fiecare lună a anului viitor:

HOROSCOP BERBEC 2014

HOROSCOP BERBEC 2014 DRAGOSTE – 2014 va fi un an al iubirii pentru nativii din Berbec. Planeta Saturn va rămâne în Casa Amorului până pe 23 decembrie 2014 și te va face să fii mai serioasă pe plan amoros. Vei dori să ai o relație serioasă cu cineva, nu doar aventuri trecătoare.

Și Jupiter va intra în sectorul tău al iubirii, pe 16 iulie, și te va ajuta să-ți găsești mai ușor un partener pe placul tău. Dacă ai deja un partener, relațiile dintre tine și iubitul tău se vor îmbunătăți și vor deveni mai afectuoase.

Marte, planeta care îți guvernează zodia, se va afla în prima jumătate a anului în Balanță, zodie care se află în Casa Relațiilor. Asta îți va oferi mai multă energie pentru a investi în relația ta. Cu toate astea, Marte va fi regrograd în acest sector între 1 martie și 19 martie, ceea ce va putea duce la unele certuri cu partenerul și membrii familiei. Marte va rămâne în Casa Relațiilor până pe 25 iulie.

În octombrie, Mercur va deveni retrograd în sectorul pasiunii, apoi, după zece zile, va intra în Casa Relațiilor. S-ar putea ca unii parteneri mai vechi să revină în viața ta. Venus va fi în zodia ta între 2 și 28 mai, fapt care te va face să fii mai înclinată spre romantism.

HOROSCOP BERBEC 2014 CARIERĂ – Din păcate, anul 2014 nu va începe favorabil pentru tine pe plan profesional, pentru că Venus regrograd va fi în Casa Carierei până pe 31 ianuarie. Îți va fi dificil să convingi alte persoane, să faci compromisuri și să ai relații bune cu colegii de muncă. Din acest motiv, vei fi mai puțin atrasă de munca pe care o faci.

Pluto va rămâne în Sectorul Carierei pe tot parcursul anului, astfel încât te așteaptă schimbări majore pe plan profesional. Cea mai bună perioadă pentru tine din punct de vedere al carierei va fi între 26 octombrie și 4 decembrie, când Marte se va afla în sectorul tău al carierei. Vei avea energia necesară pentru a-ți atinge scopurile, însă ai grijă să nu îi strivești pe ceilalți pe parcurs.

O eclipsă solară se va produce în Casa Banilor pe 29 aprilie. Este posibil să te apuci atunci de un plan care îți va mări veniturile.

HOROSCOP BERBEC 2014 GENERAL – Jupiter va fi în Casa Familiei încă de la începutul anului 2014 și va rămâne aici până pe 16 iulie. Îți vei înfrumuseța casa în această perioadă, fie că vei alege să renovezi, redecorezi sau pur și simplu să mai arunci din lucrurile inutile. Îți vei întări relațiile cu membrii familiei.

Pluto va rămâne în zodia Capricorn pe tot parcursul anului, fapt care va avea un impact puternic asupra nativilor din Berbec născuți între 29 martie și 5 aprilie. Dacă este și cazul tău, fii pregătită să faci față unor lupte pentru putere și control.

Uranus va rămâne în zodia ta pe tot parcursul anului, ceea ce îți va stimula capacitatea de introspecție și îți va aduce schimbări majore în viață.

HOROSCOP BERBEC 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Berbec ianuarie 2014 – La mijlocul lunii ianuarie, vei simți nevoia să te concentrezi pe speranțele, visurile și dorințele pe care le ai în ceea ce privește viitorul tău. Te vei simți îngrijorată de ceea ce îți rezervă viitorul, ca urmare a schimbărilor care se petrec în viața ta profesională, însă grijile vor trece în cele din urmă. Încearcă să întărești relațiile de prietenie pe care le ai și să-ți petreci timpul alături de persoane care au aceleași pasiuni, interese și scopuri ca și tine.

Horoscop Berbec februarie 2014 – Dacă lucrurile încep să se destrame în viața ta, nu te învinovăți prea tare. Vei simți nevoia să te retragi pentru o perioadă și acest lucru va reprezenta o idee bună. Vei avea nevoie de clipe de singurătate pentru a-ți reîncărca bateriile și a-ți limpezi mintea.

Horoscop Berbec martie 2014 – Luna martie nu va fi una prielnică, vei avea impresia că totul stă pe loc în jurul tău. Nativii din Berbec născuți între 28 martie și 1 aprilie vor avea dorința să înceapă noi proiecte în a doua parte a lunii, însă vor trebui să se lupte cu o anumită stare de inerție.

Horoscop Berbec aprilie 2014 – S-ar putea să rupi relațiile cu o persoană în preajma datei de 15 aprilie, când se va produce o eclipsă de Lună. De asemenea, o altă relație ar putea fi dusă la un alt nivel. Chiar dacă te vei simți atrasă de cineva, vei păstra acest lucru ascuns.

Horoscop Berbec mai 2014 – Viața ta va recăpăta un oarecare dinamism și vei fi foarte șarmantă și atrăgătoare luna aceasta. Vei fi mai relaxată și vei avea multe de spus. Din păcate, nu te vei putea concentra încă pe ceva serios.

Horoscop Berbec iunie 2014 – Este posibil să apară unele probleme pe plan privat. O rudă va avea nevoie de ajutor sau va deveni tot mai greu de suportat sau pur și simplu vei deveni nemulțumită de situația pe care o vei avea. Vei fi deranjată de asta și vei avea tot mai mari dificultăți în a te concentra. Vei avea nevoie să găsești o soluție pentru a-ți limpezi gândurile.

Horoscop Berbec iulie 2014 – La mijlocul lunii iulie, vei simți nevoia să fii liberă să te distrezi. Vei da la o parte problemele din viața ta și te vei bucura pur și simplu de viață

Horoscop Berbec august 2014 – Te vei bucura de viață și vei avea momente în care te vei răsfăța, dar te vei gândi în permanență la slujba ta și la proiectele pe care le ai de rezolvat. Spre sfârșitul lunii, vei începe să pui un accent mai mare pe muncă. Trebuie să găsești un echilibru între distracție și responabilități. Ai timp pentru amândouă, dacă îți gestionezi cum trebuie timpul.

Horoscop Berbec septembrie 2014 – Echilibrul va deveni mai important pentru tine în luna septembrie. Cu cât vei reuși să găsești un echilibru mai bun, cu atât te vei simți mai bine. La mijlocul lunii, acordă-ți o mini-vacanță, chiar și de o zi, pentru că altfel oboseala acumulată va ajunge să te copleșească.

Horoscop Berbec octombrie 2014 – Mercur retrograd ar putea să-ți aducă unele situații tensionate cu cei apropiați în luna octombrie, așa că fii atentă la cuvintele pe care le rostești și încercă să fii mai înțelegătoare. Nu te grăbi să iei decizii, analizează înainte bine lucrurile.

Horoscop Berbec noiembrie 2014 – S-ar putea să îți dorești să experimentezi ceva nou luna aceasta. Lasă-ți curiozitatea să-ți ghideze viața, vei fi mulțumită de drumul pe care te va purta.

Horoscop Berbec decembrie 2014 – Vei fi foarte preocupată de viitor și determinată să îți atingi visurile. Fă planurile legate de cum îți poți îndeplini obiectivele și încearcă să observi imaginea de ansamblu. Gândește-te la ce vei fi realizat în anul 2014 și stabilește-ți scopuri pentru 2015.

HOROSCOP TAUR 2014

HOROSCOP TAUR 2014 DRAGOSTE – Saturn va rămâne în Casa Relațiilor până pe 23 decembrie 2014, așa că vei continua să te preocupi pe parcursul anului de relațiile pe care le ai cu ceilalți. Îți dorești devotament din partea familiei, prietenilor, colegilor de muncă și partenerului tău și nu poți accepta atitudini neserioase și superficiale.

Dacă te afli într-o relație, vei continua să o analizezi într-un mod realist și să încerci să rezolvi potențialele probleme care există între tine și partenerul tău. Este posibil chiar să te desparți de el, însă asta face parte din evoluția ta. Dacă ești singură, vei deveni interesată să ieși la întâlniri și vei căuta pe cineva cu care să-ți construiești o relație serioasă pe termen lung.

Mercur va fi retrograd în Casa Relațiilor între 4 și 10 octombrie, astfel că este posibil să apară unele divergențe pe plan amoros sau să reapară în viața ta un fost iubit. Eclipsa solară de pe 23 octombrie se va produce în Casa Relațiilor, iar asta va îți va stimula relația deja existentă sau va crea premize favorabile pentru nașterea unei noi. Venus, planeta care îți guvernează existența, va fi în zodia ta între 28 mai și 23 iunie, iar asta va aduce o infuzie de romantism în viața ta.

HOROSCOP TAUR 2014 CARIERĂ – 2014 va aduce unele probleme în viața ta profesională. Cu toate astea, Marte va fi în Casa Profesiei până pe 25 iulie, ceea ce îți va da energia necesară să-ți îndeplinești sarcinile. Este posibil să fii mai ocupată pe planul carierei decât în anii precedenți, ceea ce îți va crea o stare de oboseală.

Problemele vor apărea în perioada în care Marte va deveni retrograd în Casa Profesiei, între 1 și 19 martie. Te vei simți sleită de energie și lipsită de motivație. Acordă-ți suficient timp pentru relaxare pentru ca să te reumpli de energie și determinare.

Mercur va deveni retrograd pentru prima oară pe parcursul anului între 12 și 28 februarie, tot în Casa Profesiei. Vei întâmpina mai multe obstacole pentru a-ți atinge obiectivele. Între 17 iunie și 1 iulie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, așa că este posibil să întâmpini o dificultate financiară neașteptată. Între 10 și 25 octombrie, Mercur va fi retrograd din nou în Casa Profesiei, așa că este posibil să te simți copleșită de volumul mare de muncă, să ai certuri cu colegii sau să trebuiască să refaci de la zero unele proiecte.

De asemenea, este posibil ca pe parcursul anului 2014 să te întorci la o slujbă la care ai renunțat în trecut.

HOROSCOP TAUR 2014 GENERAL – Venus, guvernatorul zodiei tale, va fi retrograd la începutul anului. E momentul prielnic pentru a relua un proiect abandonat. Dacă ești studentă, s-ar putea să-ți fie greu să găsești energia necesară pentru a te ocupa serios de școală.

Marte va fi în Casa Sănătăți pentru cea mai mare parte din anul 2014, așa că vei pune mai mult accent pe starea ta de sănătate, fie din cauza unei mici afecțiuni care te va determina să faci asta, fie datorită faptului că vei decide pur și simplu să ai mai multă grijă de tine.

O eclipsă solară se va produce în zodia ta pe 29 aprilie și este posibil să începi noi proiecte în lunile care urmează. Vei fi mai deschisă spre unele schimbări din viața ta. Luna plină care se va produce în zodia ta pe 6 noiembrie te va face să fii mai sensibilă și mai emotivă decât de obicei. Este posibil ca în această perioadă să fii răsplătită pentru eforturile tale.

HOROSCOP TAUR 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Taur ianuarie 2014 – Pe parcursul lunii ianuarie 2014, îți vei folosi energiile pentru atingerea unor obiective pe care ți le-ai propus. Te va preocupa mult viitorul și îți vei face o mulțime de planuri, însă cu toate astea vei avea dificultăți în a încerca să anticipezi o imagine de ansamblu. Cel mai bine este să-ți notezi scopurile și obiectivele, astfel încât să nu treci nimic cu vederea.

Horoscop Taur februarie 2014 – Te vei simți nesigură în ceea ce privește acțiunile și scopurile tale. Va fi o perioadă bună pentru a-ți analiza trecutul, însă neprielnică pentru planuri de viitor. Privește în trecut pentru a învăța din greșeli. Pe măsură ce starea de nesiguranță va trece, alege-ți din nou obiective.

Horoscop Taur martie 2014 – Vei putea face o impresie bună la nevoie, însă vei simți totodată nevoia de a fi lăsată în pace. S-ar putea să ai noroc și să ți se deschidă unele uși fără ca măcar să fii nevoită să bați la ele. Nu ezita să-ți împărtășești ideile în această perioadă cu persoane deschise la minte.

Horoscop Taur aprilie 2014 – La începutul lunii vei simți nevoia să te retragi din lume. Pe măsură ce luna aprilie va înainta, vei redeveni sociabilă și vei căuta să interacționezi cu alte persoane. În cea de-a doua parte a lunii, vei termina un proiect important, îți vei da demisia sau vei avea o problemă de sănătate de care va trebui să te ocupi.

Horoscop Taur mai 2014 – În luna mai, vei fi mai încrezătoare decât de obicei în forțele proprii. Profită de această perioadă în care te vei simți extrem de bine în propria piele. Persoanele cărora nu le este frică să ceară ceea ce își doresc sunt de cele mai multe ori cele care obțin ce și-au propus.

Horoscop Taur iunie 2014 – Încrederea de sine îți va scădea luna aceasta și își vei face o mie de gânduri. Vei fi tentată să cheltuiești o sumă mare de bani pentru a încerca să te simți mai bine, însă asta nu va opri agitația din mintea ta. Soluția este să înfrunți lucrul care te face să fii mai puțin încrezătoare în forțele proprii.

Horoscop Taur iulie 2014 – Vei avea relații bune cu toți cei din jurul tău, de la prieteni la vecini. Va fi o perioadă favorabilă pentru a demara un nou proiect pe plan casnic sau pentru a te muta. Este posibil să ți se ivească o oportunitate importantă prin intermediul unei rude, așa că ai grijă să nu-i dai cu piciorul.

Horoscop Taur august 2014 – August va fi o lună a iubirii pentru tine. Mercur și Soarele vor intra în Casa Dragostei, iar Marte va fi în Casa Relațiilor. Nu ezita să-ți exprimi sentimentele față de persoanele la care ții. Cu cât vei fi mai deschisă cu ele, cu atât te vei simți mai bine.

Horoscop Taur septembrie 2014 – Pe măsură ce septembrie va avansa, viața profesională îți va consuma tot mai mult din timp. Îți vei asuma responsabilități suplimentare, însă ar fi o idee bună să apelezi la ajutor în cazul în care te vei simți copleșită de volumul mare de muncă. Ai grijă să nu devii obsedată de cariera ta!

Horoscop Taur octombrie 2014 – În luna octombrie te vei simți obosită din cauza programului tău de lucru infernal. Spre sfârșitul lunii, vei căuta o metodă prin care să te destinzi și ar fi bine să alegi să-ți iei o mini-vacanță meritată.

Horoscop Taur noiembrie 2014 – Vei deveni realmente obsedată de un aspect din viața ta și nu vei mai avea pace până nu vei afla mai multe detalii despre ceea ce te preocupă. Este posibil să vrei să eviți ceva, însă vei descoperi că eforturile tale, oricât de mari, vor fi în zadar.

Horoscop Taur decembrie 2014 – Îți vei dori să fii cât mai liberă luna aceasta, așa că nu-ți lua multe angajamente. Lasă-te în voia capriciilor și nu ezita să faci tot ce poftești. Meriți asta din plin!

HOROSCOP GEMENI 2014

HOROSCOP GEMENI 2014 DRAGOSTE – Chiar de la începutul anului, Venus, planeta iubirii va fi retrogradă în Casa Relațiilor și Parteneriatelor. Vei simți că nu ai legăturile emoționale și fizice de care ai nevoie și vei simți dorința să te apropii de cineva.

Marte va sta în prima jumătate a anului în Casa Iubirii, ceea ce va amplifica dorința ta de a avea parte de iubire în viața ta. Marte va fi retrograd în perioada 1 martie – 19 mai, iar în acest interval este posibil să apară probleme în relația ta. Dacă ești singură, este posibil să începi o relație aflată sub semnul conflictului. Și Mercur va deveni retrograd între 10 și 25 octombrie, astfel că vei avea dificultăți în a te înțelege cu partenerul tău. Cu atâtea mișcări retrograde, este posibilă ca un fost iubit să revină în viața ta pe parcursul anului acesta.

HOROSCOP GEMENI 2014 CARIERĂ – Vei avea parte de un an interesant din punct de vedere financiar. Jupiter va rămâne în Casa Banilor până pe 16 iulie, așa că există mari șanse să reușești să-ți înmulțești veniturile. Saturn va rămâne în Casa Carierei până pe 23 decembrie, așa că unele probleme pe care le-ai avut la muncă vor începe să dispară treptat. Neptun va rămâne și el în Casa Carierei pe tot parcursul anului, așa că vei avea probleme în a-ți stabili scopuri precise. Trebuie să te concentrezi mai mult dacă vrei ca visurile să devină realitate!

Mercur este planeta ca îți guvernează zodia, iar între 6 și 12 va deveni retrograd în Casa Carierei. Nu este un lucru bun, pentru că s-ar putea să te confrunți cu dificultăți la muncă și să-i lași cuiva important o impresie proastă. Între 7 și 17 iunie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, așa că s-ar putea să ai parte de o cheltuială neașteptată. Între 4 și 10 octombrie, Mercur va deveni din nou retrograd în Casa Carierei. Cu atâtea mișcări retrograde, este posibil să te întorci la un fost loc ce muncă sau să reiei un proiect profesional pe care îl credeai încheiat.

HOROSCOP GEMENI 2014 GENERAL – Vei avea dificultăți în a-ți urmări scopurile stabilite. Trebuie să ai răbdare cu tine însăți și să nu iei decizii importante între 17 iunie și 1 iulie, când Mercur va fi retrograd în Casa Sinelui.

Va fi un an în care îți va fi dificil să vezi lucrurile așa cum sunt ele în realitate. Vei prefera să te retragi în fanteziile tale și să ignori detaliile evidente. De cealaltă parte, și alte persoane vor avea probleme în a te percepe așa cum ești tu cu adevărat.

HOROSCOP GEMENI 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Gemeni ianuarie 2014 – În prima lună din anul viitor te vei simți creativă și vei îndrăzni să faci lucruri noi, pe care nu le-ai mai încercat niciodată. Asta se va întâmpla pentru că vei simți nevoia unor schimbări. Din păcate, probabil vei renunța repede la noile planuri și nu le vei explora în profunzime, din cauză că te vei plictisi repede.

Horoscop Gemeni februarie 2014 – În cea de-a doua jumătate a lunii, o restricție te va trage înapoi. Te vei simți sufocată și vei simți nevoia să evadezi. Din păcate, va trebui să înfrunți problema care îți creează neplăceri.

Horoscop Gemeni martie 2014 – Vei reuși cu ușurință să privești imaginea de ansamblu și îți va fi foarte ușor să te concentrezi. Gândești la o scară tot mai mare și îți impui obiective tot mai mărețe pe măsură ce avansezi.

Horoscop Gemeni aprilie 2014 – Vei fi mai sensibilă decât de obicei în această lună și ar fi bine să-ți exprimi stările într-un mod creativ. Spre sfârșitul lunii, vei simți nevoia să-ți pui lucruile în ordine și să scapi de o povară care te apasă.

Horoscop Gemeni mai 2014 – O lună plină va avea loc în zodia ta pe 28 mai și va fi un moment excelent pentru a demara un proiect nou sau pentru a încerca o experiență inedită. Vei fi totodată mai entuziastă și mai plină de energie.

Horoscop Gemeni iunie 2014 – Te vei simți în continuare foarte energică, însă s-ar putea să fie din cauză că va trebui să faci față multor probleme. Nu te lăsa copleșită de greutăți, astfel încât să poți duce la capăt tot ce ai început.

Horoscop Gemeni iunie 2014 – Dacă simți nevoia să înveți ceva nou, nu ezita să faci asta. Mintea îți va fi deschisă și pregătită pentru a asimila o mulțime de informații noi. Cu cât vei învăța mai mult, cu atât vei fi mai mulțumită de tine.

Horoscop Gemeni august 2014 – Încearcă să petreci timp alături de membrii familiei tale în această lună. Renovează, redecorează, rearanjează mobila sau mută-te. Nu este o lună prielnică pentru a încerca noi experiențe, mai bine rămâi la rutina ta.

Horoscop Gemeni septembrie 2014 – Îți vei dori să fii răsfățată și să ți se acorde atenție. Va fi o lună foarte bună pentru a îți petrece timp alături de cei dragi și pentru a-ți exprima sentimentele. Profită de energia pozitivă care te înconjoară!

Horoscop Gemeni octombrie 2014 – Nu vei avea un mare chef de muncă sau de a-ți asuma responsabilități, însă nu vei avea de ales. S-ar putea să renunți la un vis de al tău, însă este posibil și să-ți apară în cale o nouă oportunitate pe plan profesional. Îngrijește-te de starea ta de sănătate.

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 – Vei ajuta pe cineva apropiat luna aceasta. Vei avea o stare de spirit pozitivă și vei fi mai preocupată de persoanele din jurul tău decât de tine însăți. Totodată, vei simți nevoia să-ți arăți devotamentul față de partenerul tău.

Horoscop Gemeni decembrie 2014 – O lună plină se va petrece în zodia ta pe 6 decembrie și va fi un moment bun pentru a încheia un capitol din viața ta. Persoanele născute între 2 și 6 iunie vor fi mai emotive și mai sensibile în această perioadă.

HOROSCOP RAC 2014

HOROSCOP RAC 2014 DRAGOSTE – Saturn rămâne în Casa Dragostei până pe 23 decembrie, ceea ce te va determina să te axezi foarte mult pe iubire. Nu dorești să te aventurezi într-o relație cu oricine, ci căuți pe cineva care să fie cu adevărat implicat. Dacă ești deja într-o relație, vei lua lucrurile și mai în serios, fie că ceri mai mult din partea partenerului sau ți se va cere mai mult din partea lui. Pluto va rămâne și el pentru tot anul în area relațiiilor și veti continua să te schimbi de-a lungul relatiilor și să fii atrasă de oamenii care reprezintă o provocare.

Vei începe anul cu Venus părăsind Casa Dragostei și e posibil să fii mai puțin înțelegătore față de cei apropiați. E posibil să ai mici neînțelegeri cu partenerul de viață și să simți că s-a pierdut din romantism. Dacă ești singură e probabil să crezi că nimeni nu te vrea. Pe de altă parte s-ar putea să asiști la întoarcerea unei persoane cu care ai avut o relație în trecut.

Mercur va părăsi zona pasiunii și a intimității între 12- 28 februarie ceea ce te-ar putea face să simți că nu comunici cu ceilalți cât ar trebui. De asemenea s-ar putea ca în viața ta să reapară un fost iubit. Mercur va părăsi Casa Dragostei între 4- 10 octombrie, fiind posibile certuri sau neînțelegeri cu persoanele iubite.

Marte va guverna Casa Dragostei între 25 iulie și 13 septembrie si vei avea parte de cât de mai multă dragoste. Pe parcursul întregului an, la capitolul dragoste, vei experimenta suișuri și coborâșuri, existând șanse mari ca o persoană din trecut să revină în viața ta, chiar fară să iți dorești asta.

HOROSCOP RAC 2014 CARIERĂ – În carieră vei experimenta un urcuș fulminant pe parcursul întregului an. Uranus rămâne în Casa Norocului tot anul și vei avea parte de schimbări rapide în carieră, dorind să încerci lucruri noi și să fii atrasă de munca pe care o practici. Toate acestea te vor scoate din zona ta de confort. Jupiter va guverna Casa Banilor începând cu 16 iulie, ceea ce va aduce un moment favorabil de creștere a finanțelor și vei avea mai multe oportunități de a face bani.

Marte va fi în Casa Carierei între 13-26 octombrie și vei avea mai multă energie pentru a munci. Poți să muncești mai mult, ești atrasă spre munca, acesta fiind un moment propice pentru a-ți căuta o nouă slujbă. Saturn va guverna această Casa de pe 23 decembrie, când vei lua munca și mai în serios. Dacă ai o slujbă de care nu ești mulțumită, s-ar putea să o pierzi de-a lungul acestei tranziții. Chiar dacă ți se va prea dificil la început, de fapt Saturn îți dă șansa să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Vei lua hotărâri inteligente în ceea ce privește munca și cariera în scopul evitării unor probleme.

HOROSCOP RAC 2014 GENERAL – Jupiter rămâne în continuare în semnul tău zodiacal până pe 16 iulie. Când Jupiter guvernează zodia Racului, de obicei te simți foarte bine cu tine însăți, ești mult mai optimistă și vrei să încerci cât mai multe lucruri noi. Această influență va dura până pe 16 iulie, așa că profită din plin de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu așa ceva în următorul deceniu.

Luna va intra în semnul tău încă de pe 27 iulie, iar cele născute între 25-29 iunie vor simți cel mai bine prezența ei. Vei dori să începi ceva nou și vei fi optimistă. Luna plină intră în zodia Rac pe 15 ianuarie, iar cele mai afectate de aceasta vor fi cele născute între 16-20 iulie. Vei finaliza unele lucruri, atingând un obiectiv propus sau vei fi pedepsită pentru un comportament necorespunzător.

Uranus va guverna zodia Berbecului pe parcursul întregului an, ceea ce le va afecta foarte mult pe cele născute între 29 iunie și 8 iulie. Vei dori fie să te desprinzi din mullțime și să faci ceva diferit și neașteptat, dar să nu reușești din anumite motive, fie vei întâmpina o schimbare pe care nu ți-o doreai si vei fi nevoită să găsești o modalitate de a te obișnui cu noua situație. Cele născute între 6-10 iulie vă veți confrunta cu aceste modificări pe 21 iulie, iar cele născute între 2-6 iulie vor experimenta aceste schimbări pe 21 decembrie.

Pluto rămâne în zodia Capricornului, așa că veti resimți o opoziție la un momentat dat, pe parcursul anului 2014, mai ales dacă ești născută între 1-7 iulie . Vei fi nevoită să te confruntați cu anumite persoane, să te opui celor care vor încerca să te controleze, ceea ce va determina o schimbare la nivel psihic. Mercur se va retrage din acest semn zodiacal între 7-17 iulie, ceea ce te va face să simți că totul merge contrar așteptărilor tale. Vei avea dificultăți în a te concentra, în a termina lucrurile la timp și în a înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Cele născute între 23-26 iunie vor simți cel mai puternic aceste schimbări.

HOROSCOP RAC 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Rac ianuarie 2014

Luna aceasta nu vei renunța foarte ușor la ceva ce iți va capta atenția. Vei face tot ce îți va sta în putință pentru a ajunge la miezul problemei. Ești foarte serioasă în ceea ce faci, poate chiar obsedată, dar nu te vei grăbi să rezolvi misterul. Vei renunța la ceva pe la mijlocul acestei luni.

Horoscop Rac februarie 2014

Vei încerca să afli de ce te simți atât de singură în luna februarie. Nu este din cauza faptului că toți au fugit de tine, ci mai ales datorită faptului că totul se petrece în capul tau. Va trebui să confrunți niște probleme interioare care te macină de ceva vreme. Te vor afecta în continuare părerile pe care ceilalți le au despre tine.

Horoscop Rac martie 2014

Vei începe luna intr-o manieră foarte încrâncenată, dar vei deveni pe zi ce trece tot mai relaxată. Nu vei avea cu adevărat de ce să fii serioasă în această perioadă. Cu toate acestea, problemele din familie s-ar putea să îți atragă atenția, mai ales cele legate de părinți și copii. Vei încerca să rămâi optimistă și să te concentezi asupra rezolvării lor.

Horoscop Rac aprilie 2014

Pe parcursul acestei luni te vei concentra asupra viitorului. Ceea ce se întamplă în prezent nu ți se va părea la fel de important ca ceea ce va urma. Nu te lasă atât de captivată de viitor, căci e posibil să ratezi ceva important din prezent. Ceva te va impresiona și vei deveni sentimentală pe la mijlocul lunii.

Horoscop Rac mai 2014

Te vei retrage cât de mult vei putea din viața socială și te vei concentra mai mult asupra țelurilor pe care ți le-ai propus. Este posibil să finalizezi un proiect în această lună și ar fi indicat să duci la bun sfârșit cât mai multe proiecte pentru a nu avea multe pe masa de lucru luna viitoare.

Horoscop Rac iunie 2014

Vei fi împrășiată în luna iunie, dorind să evadezi din cotidian în prima parte a lunii și te vei simți nesigură. Vor reveni unele probleme mai vechi pe care ai tot evitat să le confrunți. Vei fi nevoită să rezolvi aceste probleme, altfel vor avea un impact negativ asupra sănătății tale. Luna se termină într-o manieră pozitivă, așa că nu e nevoie să îți faci foarte multe griji.

Horoscop Rac iulie 2014

Vei reveni la viață în iulie, fiind mult mai deschisă cu gandurile, ideile și sentimentele tale și simțindu-te în largul tău când ți se va acorda atenție. Vei avea mai multă încredere în tine, te vei simți in siguranță și optimistă, dorind să ai o viață mai distractivă. Totul a fost atât de serios în ultimul timp, încât ai nevoie de o pauză.

Horoscop Rac august 2014

În a doua jumătate a lunii este posibil să chetuiești mai mult decât iți permiți, așa că este mai bine să îți lași porofelul acasă dacă ai un buget fix. Vei deveni din ce în ce mai activă și vei avea multe de spus celor din jur. Vei fi ocupată cu o mulțime de proiecte și sarcini pe care va trebui să le finalizezi.

Horoscop Rac septembrie 2014

Pe parcursul aceste luni te vei concentra mai mult asupra căminului și a familiei, dorind să fii în locuri unde te simți confortabil alături de cei dragi. Aceasta nu este luna în care să încerci ceva nou și diferit. Vei munci mai mult în a doua jumătate a lunii și te vei concentra de asemenea asupra stării tale de sănătate.

Horoscop Rac octombrie 2014

Încearcă să dai dovadă de mai multă răbdare în cazul în care lucrurile se destramă în familia ta și să te gândești dinainte la unele soluții pe care să le ai la îndemână. Aceasta poate fi o perioadă propice în care să îți găsești un nou hobby și să lași latura creativă să iasă la iveală. Ești în plin proces de a atinge un nou țel a atinge un nou tel, însă este posibil să mai dureze câteva luni până vei face asta.

Horoscop Rac noiembrie 2014

Vei avea atât de multe lucruri de rezolvat, încât vei fi nevoită să îți faci o listă dacă nu vrei să uiți ceva. Menține-te ocupată ca să eviți să te simți nerăbdătoare și neliniștită. Să nu îți fie teamă să ceri ajutor în cazul în care vei avea nevoie. Partenerul te poate ajuta să finalizezi ceea ce ți-ai propus mai repede decât îți imaginezi.

Horoscop Rac decembrie 2014

Vei dori să petreci mai mult timp alături de cei apropiați și îți vei lua mai multe angajamente față de diferite persoane, proiecte, țeluri și idei. Asumarea unei obligații nu reprezintă doar o parte dintr-o relație cu o persoană, ci este ceva ce trebuie să înveți și în multe alte aspecte ale vieții. Urmează-ți instinctul în prima parte a lunii și fii foarte atentă la semnalele pe care ți le dă viața.

HOROSCOP LEU 2014

HOROSCOP LEU 2014 DRAGOSTE – Neptun va rămâne în Casa Pasiunii și Intimității pentru tot anul, așa că îți vei dori ca relațiile amoroase să te poarte în altă dimensiune. Îți va fi dificil să vezi adevărata față a unei persoane dacă veți fi compatibili pe plan sexual. Vei începe să revii cu picioarele pe pământ abia spre sfârșitul anului, când Saturn va intra în Casa Iubirii. Vei pune preț mai mult pe dragostea adevărată și mai puțin pe latura carnală a existenței.

Mercur va fi retrogradă în Casa Relațiilor între 6 și 28 februarie, ceea ce înseamnă că vei avea unele probleme în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți. Vei vrea să te apropii de unele persoane, dar vei descoperi că ele nu-ți poți oferi apropierea de care ai nevoie. Planeta Venus va fi în zodia ta între 12 august și 5 septembrie și vei fi cuprinsă de o stare de romantism în această perioadă.

HOROSCOP LEU 2014 CARIERĂ – Cea mai mare parte a energiilor tale vor fi axate pe muncă anul acesta, chiar dacă rezultatele vor întârzia să apară. Începutul de an nu va fi fast pe planul carierei, pentru că Venus va fi retrogradă în Casa Carierei până pe 31 ianuarie. Vei fi nerebdătoare, impulsivă și tentată să tragi chiulul. Situația va fi tocmai pe dos spre sfârșitul anului, când Marte va fi în Casa Carierei între 26 octombrie și 4 decembrie. Vei fi plină de energie și vei avea multe realizări pe plan profesional.

HOROSCOP LEU 2014 GENERAL – La începutul anului vei dori să ai o prezență cât mai discretă și vei evita cu orice preț să ajungi în lumina reflectoarelor. Jupiter va intra în zodia ta pe 16 iulie, ceea ce îți va aduce noi oportunități și îți va lărgi orizonturile. Singurul lucru la care trebuie să ai mare grijă este să nu te lași pradă delăsării.
Saturn va rămâne în Casa Căminului până pe data de 23 decembrie, așa că lucrurile îți vor merge de minune pe plan domestic.
O lună plinăva avea loc în zodia ta pe 14 februarie: ceva din viața ta se va încheia, vei fi răsplătită pentru eforturile tale intense sau vei fi pedepsită pentru deciziile neinspirate pe care le vei fi făcut. O lună nou se va produce în zodia ta pe 26 iulie și este posibil să începi un nou proiect, să îți vină o nouă idee de care vei fi tare mândră sau să ți se ivească o nouă oportunitate.

HOROSCOP Leu 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Leu ianuarie 2014 – La începutul anului 2014 te vei axa pe persoanele importante din viața ta, cărora le vei acorda atenția și afecțiunea cuvenite. Vei simți dorința de a le arăta cât de mult le apreciezi pentru lucrurile bune pe care le fac pentru tine. Nu ezista să exprimi aceste sentimente pe care le ai față de ele, chiar dacă la început nu ți se va părea tocmai ușor.

Horoscop Leu februarie 2014 – Nimeni nu va părea să fie de partea ta, iar asta îți va crea o stare de frustrare. Te vei certa din nimic cu unele persoane și vei fi foarte afectată de asta. Pe plan amoros, ai grijă să nu iei decizii radicale la mânie.

Horoscop Leu martie 2014 – S-ar putea să acorzi atenția cuvenită lucrurilor importante din viața ta, însă să pierzi din vedere micile detalii. E important să vezi imaginea de ansamblu, însă neglijarea micilor detalii îți poate aduce neplăceri.
Horoscop Leu aprilie 2014 – Este posibil să-ți stabilești un scop dificil de atins pentru luna aprilie. Ești încrezătoare în propriile abilități și realizezi că nimic nu este dificil de atins dacă muncești suficient. Depune suficiente eforturi și ele îți vor fi răsplătite.

Horoscop Leu aprilie 2014 – Este posibil să-ți stabilești un scop dificil de atins pentru luna aprilie. Ești încrezătoare în propriile abilități și realizez

Horoscop Leu mai 2014 – Îngăduie-ți să visezi în luna mai. Trebuie să ai visuri care să inspire și trebuie să îți permiți să te adâncești în ele pentru a obține motivația de care ai nevoie. Pe măsură ce luna se va scurge, gândurile tale vor deveni tot mai clare și vei reuși să îți stabilești obiective precise.

Horoscop Leu iunie 2014 – Petrece-ți timp cu prietenii în luna iunie. S-ar putea să-i fi neglijat, iar acum va trebui să recuperezi timpul pierdut. S-ar putea să capeți o nouă pasiune sau să revii la o pasiune pe care o credeai stinsă.

Horoscop Leu iulie 2014 – Va fi o lună în care te vei ocupa cu precădere de propria persoană. Este bine ca din când în când să te pui pe tine pe primul plan, în special dacă ai tendința să-ți neglijezi propriile dorințe în mod obișnuit.

Horoscop Leu august 2014 – Vei simți nevoia să ai mai multă grijă de aspectul tău fizic în luna august. Cumpără-ți haine sau pantofi nou, schimbă-ți coafura sau începe să mergi la sală. Vei căpăta mai multă încredere de sine, iar asta îi va face pe bărbații din jurul tău să fie mai atrași de tine

Horoscop Leu septembrie 2014 – Vei fi extrem de ocupată în luna septembrie, însă în mod miraculos vei reuși să te ocupi de toate. Prețul plătit va fi o stare de irascibilitate pe care ar fi bine să o ții sub control pentru a nu-ți strica relațiile cu cei apropiați. Ocupă-te de problemele pe care le ai de rezolvat pe rând și astfel vei reuși să-ți păstrezi calmul.

Horoscop Leu octombrie 2014 – Există riscul să te ia gura pe dinainte luna aceasta și să nu reușești nici măcar să găsești cuvintele potrivite pentru a repara lucrurile. Oricât de fermecătoare te-ai crede, trebuie să realizezi că cei din jur se pot supăra pe tine dacă întreci măsura.

Horoscop Leu noiembrie 2014 – Acordă-ți plăcerea de a te purta ca un copil, ai nevoie să faci asta din când în când. Te vei simți mai bine și vei avea o energie sporită dacă îți vei face din când în când de cap.

Horoscop Leu decembrie 2014 – Vei începe o colaborare, însă nu-ți lăsa partenerul sau partenera să facă toată treaba în locul tău. Asigură-te că veți munci în mod egal, pentru ca lucrurile să funcționeze bine pe termen lung.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014

HOROSCOP FECIOARĂ 2014 DRAGOSTE – Planetele mari vor fi în Casa Relațiilor pentru tine anul acesta. Va urma o perioadă în care se va modifica modul în care relaționezi cu alte persoane, ce înseamnă intimitatea pentru tine și ceea ce ai nevoie de la o relație.

Anul va începe cu Venus retrogradă în Casa Amorului până pe 31 ianuarie. Te vei simți mai puțin înclinată către romantism și mai puțin afectuoasă. Dacă ești singură, nu-ți vei dori să ieși la întâlniri sau ți se va părea că nimeni nu te place. O veche iubire ar putea reveni în viața ta.
Mercur va fi retrograd în Sectorul Relațiilor de pe 6 până pe 12 februarie, iar din păcate te vei înțelege nu tocmai bine cu cei apropiați. Marte va fi în Casa Amorului de pe 26 octombrie până pe 4 decembrie, iar asta va fi perioada în care vei tânji cel mai mult după dragoste. Dacă ești singură, vei ieși la mai multe întâlniri, iar dacă ești într-o relație lucrurile se vor îmbunătăți între tine și partenerul tău.
HOROSCOP FECIOARĂ 2014 CARIERĂ – Este posibil ca anul 2014 să fie unul dificil pe plan profesional pentru tine. Marte va fi în Casa Banilor în prima jumătate a anului, așa că vei pune un mare accent pe finanțele personale. Vei încerca să obții un venit suplimentar, însă Marte problema este că Marte va deveni retrograd în această Casă între 1 și 19 martie. Este posibil ca în această perioadă să-ți pierzi o sursă de venit, să te confrunți cu cheltuieli neașteptate sau să faci o investiție proastă. Lunile iunie și iulie ți le vei petrece încercând să rezolvi problemele apărute în această perioadă.

Și Mercur, planeta care îți guvernează zodia, va fi retrograd în Casa Carierei în 2014. Este posibil să ai probleme în a respecta termenele limită sau să ai conflicte cu colegii. Între 10 și 25 octombrie, mercur va fi retrograd în Casa Carierei. Drept urmare, s-ar putea să apară unele probleme financiare neașteptate.

Este o idee bună ca în anul 2014 să puni niște bani deoparte pentru zile rele.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014 GENERAL – Pe parcursul anului 2014, este posibil să ai unele probleme în a observa și a accepta lurrurile așa cum sunt ele în realitate. Vei prefera să vezi ceea ce îți dorești, pentru că imaginația ta va fi foarte activă.

Pe 25 august, o lună plină va avea loc în zodia ta, așa că vei începe un nou proiect sau îți va ieși în cale o nouă oportunitate. O lună nouă va avea loc pe 16 martie, moment în care vei fi mai emotivă și mai sensibilă.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Fecioară ianuarie 2014 – Ianuarie 2014 va fi o lună plină pentru tine, în care vei avea foarte mult de muncă. O sarcină în particular îți va ocupa aproape tot timpul. Chiar dacă vei fi ocupată, vei încerca (și reuși, într-o oarecare măsură), să păstrezi o anumită ordine în viața ta. Este o idee bună să te concentrezi și pe starea ta de sănătate și să rezolvi o mică problemă de sănătate înainte ca ea să se agraveze.

Horoscop Fecioară februarie 2014 – Nimic nu va merge cum trebuie la muncă, iar colegii te vor călca pe nervi. Locul tău de muncă te va face să te simți răcită, șeful îți va da prea mult de muncă și vei fi nevoită să reiei de la capăt unele sarcini. Ai grijă să te relaxezi în timpul tău liber sau există pericolul să te îmbolnăvești.

Horoscop Fecioară martie 2014 – Discută pe îndelete cu alte persoane înainte să iei o decizie importantă. Unele sfaturi te-ar putea ghida în direcția cea bună.

Horoscop Fecioară aprilie 2014 – Te vei transforma luna aceasta pe un plan sau altul, într-un sens pozitiv. Este posibil să fie vorba de relația de care o ai, de peronalitatea ta sau de viața profesională. Continuă să faci mici schimbări pe parcursul anului pentru a te îmbunătăți.

Horoscop Fecioară mai 2014 – Vei da dovadă de o concentrare ieșită din comun și nimic nu va reuși să-ți distragă atenția. Vei ști exact ceea ce trebuie să faci și nimic nu îți va sta în cale. Vei fi tot mai mulțumită de propria persoană.

Horoscop Fecioară iunie 2014 – Prietenii, rudele, colegii de muncă și șefii te vor enerva luna aceasta. Nici măcar nu vor face ceva, totul va fi în capul tău. Încearcă să determini ceea ce te facă să fii atât de irascibilă.

Horoscop Fecioară iulie 2014 – Lasă-ți mintea să lucreze la capacitate maximă în luna iulie. Dacă ești interesată de un subiect, nu ezita să-l aprofundezi. Este cel mai bine să faci lucrurile în ritmul tău și să nu lași pe nimeni să-și impună punctul de vedere asupra ta.

Horoscop Fecioară august 2014 – Vei fi mult mai prietenoasă și deschisă luna aceasta. Nu te va deranja prezența altor persoane și vei fi pusă pe distracții. Dacă ești singură, s-ar putea să începi o relație secretă cu cineva. Ferește-te însă de o aventură cu cineva de care știi că trebuie să stai departe.

Horoscop Fecioară septembrie 2014 – Simțurile îți vor fi mai ascuțite decât de obicei luna aceasta și vei profita de ocazie pentru a te bucura mai mult de viață. Mâncarea va avea un gust mai bun, muzica va suna mai bine, iar în dormitor vor ieși scântei. Bucură-te de simțurile tale, pentru că în general ai tendința să trăiești într-un mod prea cerebral.

Horoscop Fecioară octombrie 2014 – La începutul lunii, te vei simți nesigură și vei fi exagerat de sensibilă în privința lucrurilor pe care alte persoane le spun despre tine. S-ar putea să te cuprindă o stare de depresie, însă trebuie să faci tot posibilul pentru ca asta să se întâmple. Ceea ce contează cu adevărat este părerea pe care o ai tu despre tine însăți.

Horoscop Fecioară noiembrie 2014 – Ți se va părea că totul merge cu încetinitorul luna aceasta. Drept urmare, nu te vei mai grăbi să termini lucrurile ca în restul timpului. Te vei bucura mai mult de timpul petrecut acasă și cu membrii familiei. Gândește-te chiar să organizezi o petrecere la tine acasă, la care să inviți persoanele care contează cel mai mult pentru tine.

Horoscop Fecioară decembrie 2014 – Încearcă să fii creativă în tot ceea ce vei face luna aceasta. Dacă vei alege căile deja bătătorite, te vei plictisi. Eliberează-ți capacitatea de a inova și vei fi surprinsă de ceea ce poți face cu adevărat.

HOROSCOP BALANȚĂ 2014

HOROSCOP Balanță 2014 DRAGOSTE – Uranus va rămâne în Casa Relațiilor pe tot parcursul anului, ceea ce va duce la situații neașteptate în relațiile cu cei din jurul tău. Vor fi momente în care nu vei ști exact ceea ce își dorești de la alte persoane și îți vei schimba în mod capricios părerile.

Dacă ești implicată într-o relație, vei avea nevoie de mai multă libertate pentru a-ți urmări scopurile. Mercur va fi retrograd în Casa Amorului între 16 și 28 februarie, ceea ce ar putea duce la unele probleme în ceea ce privește relația ta. S-ar putea să simți că nu primești suficientă afecțiune din partea partenerului. De asemenea, este posibil ca un fost iubit să revină în viața ta. Marte va fi în Casa Amorului până în luna decembrie și vei simți nevoia să fii iubită și să iubești la rândul tău.

Din punct de vedere al dragostei, nu va fi un an spectaculos pentru tine.

HOROSCOP Balanță 2014 CARIERĂ – Din punct de vedere profesional, 2014 va fi un an excelent pentru tine. Saturn va rămâne în Casa Banilor până pe 23 decembrie, iar Jupiter va rămâne în Casa Carierei până pe 16 iulie. Vei face progrese pe planul carierei, vei impresiona oameni importanți și vei câștiga mai mulți bani. Marte va fi în Casa Banilor între 25 iulie și 13 septembrie, așa că vei fi extrem de hotărâtă să-ți mărești veniturile. Este posibil să-ți găsești o a doua slujbă.

Singura problemă este că Mercur va fi retrograd în Casa Carierei între 6 și 16 februarie, așa că este posibil să ai unele mici probleme la muncă. Între 4 și 10 octombrie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, iar drept urmare te vei confrunta cu unele cheltuieli neașteptate.

HOROSCOP Balanță 2014 GENERAL – În a doua jumătate a anului, există mari șanse să-ți faci cunoștințe noi. Marte va fi în zodia ta în prima jumătate a anului, ceea ce îți va da suficientă energie și determinare pentru a obține ceea ce își dorești.

Mercur va fi retrograd în zodia ta între 10 și 25 octombrie. Vei avea senzația că nimic nu merge așa cum trebuie în viața ta și îți va fi extrem de dificil să treci peste asta. Învață să te bucuri de fiecare moment în parte și îți va fi mai ușor.

HOROSCOP BALANȚĂ 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Balanță ianuarie 2014 – S-ar putea să te saturi de problemele de acasă și să simți nevoia să evadezi. Încearcă să ieși cu prietenii mai des în oraș pentru a te distra sau găsește o soluție pentru a-ți exprima adevăratele sentimentele. Cu cât vei ține mai mult starea de nemulțumiree închisă în tine, cu atât mai mult se vor agrava problemele prin care treci.

Horoscop Balanță februarie 2014 – Vei avea multe responsabilități luna aceasta, care te vor împiedica să facei ceea ce-ți dorești cu adevărat. Nu renunța însă la visurile tale doar pentru că te-a cuprins depresia într-o oarecare măsură. Dacă își vei păstra o condiție fizică optimă, problemele vor trece mai repede decât ți-ai putea imagina. Este doar o etapă trecătoare din viața ta.

Horoscop Balanță martie 2014 – Te vei simți de parcă viața a luat o pauză în cazul tău sau, mai rău, că merge în sens invers. Va trebui să reiei unele sarcini, fapt care te va secătui de energie. Încearcă să privești imaginea de ansamblu pentru a-ți lărgi orizonturile.

Horoscop Balanță aprilie 2014 – Vei simți nevoia să petreci cât mai mult timp alături de persoanele care contează cel mai mult pentru tine. Asigură-te însă că primești de la ei suficientă afecțiune, ai nevoie de ea din plin.

Horoscop Balanță mai 2014 – În a doua jumătate a lunii, te vei simți tentată să ieși din zona ta de confort și să încerci noi experiențe. Viața nu ți se va mai părea la fel de dificilă și vei fi mai optimistă.

Horoscop Balanță iunie 2014 – Tocmai când începeai să evadezi din rutină, te vei simți din nou trasă înapoi. Amintește-ți că universul nu are nimic împotriva ta. Pur și simplu ai nevoie de mai multă răbdare și vei vedea că lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop Balanță iulie 2014 – Te vei gândi mai mult la viitor și vei privi lucrurile dintr-o perspectivă proaspătă. Vei vedea lucrurile într-un mod mai clar, iar asta te va ajuta să faci planuri mai eficiente și să îți stabilești obiective mai clare. Spre sfârșitul lunii, vei avea mai multă încredere de sine.

Horoscop Balanță august 2014 – Vei face un pas înapoi din lumina reflectoarelor și vei prefera să lucrezi sub mantia anonimatului. Ai nevoie de timp pentru tine pentru a-ți aduna energiile și pentru a scăpa de gândurile negre care nu-ți dau pace.

Horoscop Balanță septembrie 2014 – Îți vei face cunoscută într-un mod onest părerea, fără să-ți pese de ceea ce cred ceilalți. Mintea ta va funcționa la trepte superioare de viteze și vei avea nevoie de provocări care să te satisfacă din punct de vedere intelectual.

Horoscop Balanță octombrie 2014 – S-ar putea să te simți neîncrezătoare în propriile forțe luna aceasta, iar încrederea de sine va fi la cote minime. Te vei judeca prea aspru, iar viața îți va arunca în cale multe provocări. Amintește-ți însă că totul e trecător. Vor veni și vremuri mai bune pentru tine.

Horoscop Balanță noiembrie 2014 – Te așteaptă o lună încărcată din toate punctele de vedere, însă îi vei face față cu brio. Vei avea suficientă energie pentru a te ridica la înălțimea așteptărilor.

Horoscop Balanță decembrie 2014 – Vei lua o pauză binemeritată luna aceasta și îți vei face de cap. Fă ceva interesant împreună cu membrii familei sau cu partenerul tău. Tot ce trebuie să faci în decembrie 2014 este să te simți bine în pielea ta.

HOROSCOP SCORPION 2014

HOROSCOP Scorpion 2014 DRAGOSTE – Neptun va rămâne în Casa Amorului pe tot parcursul anului. Îți vei dori nu un partener, ci un suflet pereche. Mercur va fi retrograd în Casa Amorului între 6 și 16 februarie, ceea ce va determina să ai mai puțină răbdare cu partenerul tău, în cazul în care ai o relație.

Dacă nu ai un partener, este posibil ca în viața ta să apară un vechi iubit. Te vei simți din nou atrasă de ele până ce îți vei reaminti motivele care te-au făcut să te desparți de el.

HOROSCOP Scorpion 2014 CARIERĂ – Uranus va rămâne în Casa Carierei pentru tot parcursul anului, așa că vei continua să ai parte de schimbări pe plan profesional. Jupiter va intra în Casa Carierei pe 16 iulie, iar asta îți va da un impuls mult-așteptat. Vei atinge unele obiective pe care ți le-ai propus și este posibil să obții chiar o promovare. Marte va fi în Casa Banilor între 13 și 26 octombrie, ceea ce te va face să obții o sursă suplimentară de venit sau să îți reduci cheltuielile.

HOROSCOP Scorpion 2014 GENERAL – Saturn va rămâne în zodia ta până pe 23 decembrie și te va determina să fii mai responsabilă și mai matură.

Mercur va fi retrograd în zodia ta între 3 și 10 octombrie, iar multe lucruri îți vor merge prost din cauza asta. O lună plină se va petrece în zodia ta pe 14 mai, ceea ce te va ajuta să termini un proiect important pentru tine. De asemenea, o eclipsă solară va avea loc în zodia ta pe 23 decembrie, care îți va oferi o infuzie de entuziasm și independență.

HOROSCOP Scorpion 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Scorpion ianuarie 2014

În această lună cel mai bine este să nu părăsești zona ta de confort. Nu ești capabilă să încerci nimic nou și nu este necesar să depui eforturi suplimentare în acest sens. Petrece mai mult timp în sânul familiei, în locuri cunoscute și alături de oameni care te fac să te simți confortabil și în siguranță. Este o lună propice pentru relaxare si liniște.

Horoscop Scorpion februarie 2014

În această lună te vei fi sentimentală și nu vei ști de ce. Va trebui să fii foarte prudentă pentru că ceva va avea un foarte mare impact asupra ta, afectându-te foarte mult. În momentul în care vei realiza despre ce este vorba vei putea să găsești soluții și vei putea să mergi mai departe. Aceste lucruri nu se vor întâmpla de la sine, așa că fii mai încrezătoare!

Horoscop Scorpion martie 2014

Se pare că trecutul se va întoarce pentru a-ți da o lovitură, vei dori să te ascunzi din calea lui, dar nu vei reuși. Nu vei avea energia suficientă pentru a face față problemelor din trecut, dar vei fi nevoită să găsești energia necesară pentru a le soluționa. Nu te agăța de ceva ce știi că nu îți va mai fi de folos pe viitor!

Horoscop Scorpion aprilie 2014

Urmează-ți intuiția luna aceasta! Acordă mai multă atentie viselor, semnelor din jurul tău, micilor coincidențe care apar zi de zi. Universul îți trimite mesaje, iar tu va trebui să le descifrezi. Universul este mult mai înțelept decât tine, așa că ascultă-l cu atenție!

Horoscop Scorpion mai 2014

Îți place să rezolvi lucruri mărunte, să analizezi totul în detaliu, aceasta ajuntându-te să intri mai adânc în subiect, să explorezi situații și oameni. Se spune că diavolul stă în detalii, iar pentru tine expresia va fi mai valabilă ca niciodată. Nu te vei opri până când nu vei descoperi ceea ce ți-ai propus.

Horoscop Scorpion iunie 2014

În mod normal, dacă cineva își cere să analizezi o problemă, o faci fără nicio reținere, plăcându-ți să observi totul în cel mai mic detaliu. Dar luna aceasta vei întâmpina niște dificultăți în a face asta și ar fi mai bine să îi lași pe alții să găsească soluțiile pe care le caută. Nu vei fi în apele tale și va trebui să te detașezi puțin de cei din jur.

Horoscop Scorpion iulie 2014

Te vei simți revitalizată de o idee ce te bântuie de ceva vreme. Te gândești la cum ai putea să o pui in aplicare, să o transformi în realitate și ce pași vei avea de urmat pentru ca toate acestea să se întâmple așa cum ți-ai propus. Ai încredere în abilitățile tale organizatorice și fă-ți planuri cu foarte multă atenție. Totul are un început.

Horoscop Scorpion august 2014

Luna aceasta te vei înțelege mai bine cu șefuul și cu părinții. Ei îți vor oferi sfaturi bune, iar tu vei aprecia ceea ce au făcut pentru tine. Apreciezi înțelepciunea lor și nu te deranjează dacă intervin cu anumite idei. Vei aprecia ciudățeniile lor acum, deoarece asta îi face să fie mai interesanți.

Horoscop Scorpion septembrie 2014

Nu îți propune să faci multe în această lună. Nu ai prea multă energie și nici nu dorești să îți forțezi limitele. Vei avea timp suficient prntru orice altceva, dar acum este momentul să te detașezi de toate și să petreci puțin timp cu tine însăți. Ai avut de-a face cu ceilalți pentru prea mult timp și ai nevoie să îți acorzi și ție puțină atenție.

Horoscop Scorpion octombrie 2014

Luna va începe într-un mod mai agitat, iar o problemă mai veche va reapărea în viața ta și va trebui ca în sfârșit să o soluționezi. Ai crezut ca ai găsit o rezolvare în trecut, dar se pare că te-ai înșelat. Să nu îți fie teamă să te confrunți cu această problemă, doar așa vei putea merge mai departe. Dacă vei face aceasta, te vei simți mult mai bine spre sfărșitul lunii.

Horoscop Scorpion noiembrie 2014

Luna aceasta te vei concentra asupra finanțelor și ești conștientă de faptul că se poate să fie și mai bine la acest capitol. Trebuie să te gândești mai mult la viitor și să te pregătești pentru ce este mai rău. Trebuie să îți pregătești un plan pentru orice eventualitate. Analizează-ti bugetul sau găsește o soluție pentru a face mai mulți bani.

Horoscop Scorpion decembrie 2014

Luna aceasta vei deborda de energie acasă, mai mult decât în orice loc, și te vei bucura de timpul petrecut alături de familie. Îți va face mare plăcere să stai alături de membrii faimiliei. Încearcă să te menții ocupată pe parcursul întregii luni și astfel vei reuși să duci la bun sfârșit multe lucruri.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 DRAGOSTE – Jupiter va rămâne până pe 16 iulie în Casa Intimității. Îți vei îmbunătăți relația pe care o ai și vei avea parte de mai multă pasiune în relația ta amoroasă. Vei vrea să știi sigur că partenerul îți este complet devotat și că ia relația voastră în serios.

Uranus va rămâne în Casa Amorului pe tot parcursul anului. Dacă ești singură, te vei simți atrasă de bărbați care sunt ieșiți din comun. Ai grijă însă să nu faci schimbări în viața ta doar din cauza plictiselii.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 CARIERĂ – Pluto va rămâne în Casa Banilor pe tot parcursul anului, așa că este posibil să ai unele probleme pe plan financiar. Dacă vei învăța ceea ce contează cu adevărat în viață, acest lucru te va deranja mai puțin.

Anul nu va începe deloc bine pentru tine, pentru Venus va fi retrograd în Casa Banilor până pe 31 ianuarie. Este foarte posibil să te confrunți cu o cheltuială neașteptată.

Marte va fi în Casa Banilor de pe 26 octombrie până pe 4 decembrie, astfel că te vei simți motivată să-ți mărești veniturile, fie că vei alege să-ți iei un job part-time, fie că vei alege să vinzi ceva ce nu-ți mai trebuie din casă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 GENERAL – Anul 2014 va fi pentru tine unul în care vei avea foarte multe responsabilități și în care, din păcate, vei munci foarte mult și vei fi răsplătită mult sub eforturile tale.

Vei fi tentată să cazi în patima visurilor și vei avea probleme în a percepe în mod obiectiv realitatea, mai ales în prima parte a anului.

HOROSCOP Săgetător 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Săgetător ianuarie 2014

Mintea ta va fi mai ascuțită luna aceasta și va fi nevoie să iei pauză forțat pentru a evita suprasolicitarea. De obicei nu prea dai importanță acestor aspecte, dar s-ar putea să spui cuvinte nepotrivite unei persoane importante și să regreți mai tâziu. Așa că, mare atenție!

Horoscop Săgetător februarie 2014

Va trebui să fii și luna aceasta foarte atentă la ceea ce spui. Vei simți că nimeni nu te înțelege sau că mintea ta nu poate procesa nimic din ce îți transmit ceilalți. Să nu îți fie teamă să le ceri să repete ca să înțelegi ceea ce ți se spune. Ar fi indicat să îți păstrezi gândurile pentru tine in perioada următoare.

Horoscop Săgetător martie 2014

Entuziasmul tău în ceea ce privește viitorul pare să scadă în martie. Nu dorești să mai depui niciun efort în acest sens și nu mai ai încredere că ți se va îndeplini vreo dorință. De ce ești atât de demoralizată? Ceva te face să te simți nesigură.

Horoscop Săgetător aprilie 2014

Îți place să petreci timpul în familie, iar gândurile tale sunt îndreptate către subiecte lejere, cu toate că ai foarte multe de făcut și încerci să fii organizată. Este posibil să fii nevoită să renunți la un prieten sau să părăsești un grup de prieteni pentru o perioadă pe la mijlocul lunii. Toată această perioadă nu va dura o veșnicie.

Horoscop Săgetător mai 2014

Vei dori să le arați afectiunea persoanelor dragi și vei dori să petreci cât mai mult timp alături de ei. Nu te deranjează să te concentrezi asupra lor și să te neglijezi pe tine, ba chiar preferi să faci asta. Acum vei veni cu cele mai bune idei și te vei simți mai plină de viață când atenția ta se îndreaptă către cei dragi.

Horoscop Săgetător iunie 2014

Ai impresia că spui ceea ce trebuie, dar de fapt cei din jur pleacă de lângă tine deranjați de remarcile pe care le faci. Ei cred tocmai invers de ceea ai tu impresia că ar fi corect. În această perioadă va trebui să fii mai tolerantă cu cei de lângă tine.

Horoscop Săgetător iulie 2014

Dacă ceva îți captivează atenția, vei încerca să te afunzi cât mai mult în adâncul problemei pntru a descoperi cât de mult posibil. Este ceva natural pentru tine și așa vei ajunge la miezul problemei. Făcând acest lucru vei putea, în sfârșit, să mergi mai departe. Cunoașterea poate fi poarta de care aveai nevoie pentru a te sim

Distribuie articolul: