Nimeni nu e perfect și fiecare semn astrologic are unele obiceiuri care reușesc să îi irite pe cei din jur. Descoperă care sunt lucrurile pe care le face fiecare zodie, uneori fără să își dea seama că îi pot deranja pe ceilalți.

Berbec

Persoanele născute în această zodie au tendința de a încerca, mereu, să o ia în fața celorlalți, atât la propriu, cât și la figurat. Ei sunt genul de persoană care intră mereu în față la o coadă, fără a se gândi la cei care așteaptă deja. Acest obicei le poate afecta relațiile cu cei din jur și singurul fel în care pot renunța la egoism e să se preocupe de altcineva, un copil sau un animal reușind să le schimbe opțiunea.

Taur

Iubesc să aibă toate lucrurile la care țin îngrămădite, claie peste grămadă, în casă. Asta le oferă un sentiment de siguranță și le oferă celor din jur dureri de cap și haos. Cel mai simplu fel în care se pot ajuta e să înțeleagă că au nevoie de organizare și că își pot păstra toate lucrurile, dar în ordine.

Gemeni

Binecuvântați din plin cu darul de a vorbi, Gemenii sunt, surprinzător, incapabili să îi asculte pe ceilalți. E important să își dea seama că ceilalți sunt foarte stresați din pricina acestui obicei al lor și că pot face începe prin…a tăcea. Le va fi greu la început să tacă din gură în timp ce îi ascultă pe ceilalți, dar, cu puțin exercițiu, nimic e imposibil.

Rac

Persoanele născute în această zodie adoră dulciurile, ei fiind capabili să ronțăie tot timpul câte ceva. E important ca ei să își dea seama că riscă să devină un obicei compulsiv și, pentru a se păstra sănătoși, să înlocuiască dulciurile cu fructele uscate, alunele și semințele și chiar guma fără zahăr.

Leu

Nativii și nativele din Leu sunt tentați, mereu, să se laude și să își expună toate calitățile. Adevărul e că sunt creativi, fermecători și că, de fapt, nesiguranța e cea care stă la baza acestui obicei care îi face neplăcuți în ochii celorlalți. Cu cât mai repede vor începe să le facă complimente sincere celor din jur, cu atât mai curând le vor primi și ei de la ceilalți.

Fecioară

Sunt chițibușari și capabili să renunțe la propriile dorințe doar de dragul perfecțiunii, reușind să îi exaspereze astfel pe cei din jur. De fapt, ei sunt persoane senzuale, doar că țin acest lucru ascuns. Trebuie să învețe că e mai bine să te simți bine decât să arăți bine și nu le-ar strica dacă, zilnic, și-ar pune deoparte câteva minute pentru a se distra.

Balanță

Sunt capabili să cheltuiască banii ca nimeni alții și nu consideră că fac vreodată o greșeală, nici măcar atunci când datoriile se acumulează. Ei trebuie să învețe să se bucure de plăcerile simple, cele care nu se pot cumpăra, cum ar fi o plimbare în parc sau o vizită la muzeul de artă.

Scorpion

Nimeni nu poartă pică mai bine decât persoanele născute în zodia Scorpionului. Din păcate, resentimentele tind să stea în calea dragostei, încrederii și fericirii. Ca să poată renunța la mânie, Scorpionii trebuie să își dedice puțin timp lor, indiferent dacă asta se traduce prin mersul la masaj sau prin scrisul într-un jurnal.

Săgetător

Au prostul obicei de a spune adevărul, iar bunele lor intenții se transformă, imediat, în adevărate remarci caustice, ei remarcând, în gura mare, că o persoană s-a îngrășat sau că doar cineva care nu știe ce vorbește ar putea spune o propoziție ca cea spusă de interlocutorul lor. Ei trebuie să își dea seama că, uneori, e mai bine să tacă decât să spună ceva fără să se gândească.

Capricorn

Sunt complet obsedați de muncă și de putere și au impresia că, în secunda în care se vor opri, vor deveni, brusc, foarte săraci. E important pentru sănătatea lor să realizeze că există nenumărate bucurii ale vieții care nu au nicio legătură cu ceva material. Pot începe prin a scrie, într-un jurnal, bucuriile zilnice pentru care sunt recunoscători.

Vărsător

Au obiceiul de a-și crea, de unii singuri, vieți din care nimic nu lipsește, fapt care dăunează grav oricărei relații sentimentale și intimității. De fapt, Vărsătorii se tem că relațiile le vor compromite independența. Pentru a învăța să ignore acest sentiment, pot apela la un experiment al cărui scop final să fie obținerea unei intimități mai mari în relație.

Pești

Peștii au tendința de a căuta să se relaxeze și să uite de probleme apelând la alcool. Singurul fel în care pot renunța la acest obicei dăunător pentru ei și enervant pentru cei din jur este să caute să se echilibreze interior.

Distribuie articolul: