Astrele au decis. 2018 va fi un an cu mult diferit de cele precedente. Trei evenimente astrologice majore vor avea loc în această perioadă, marcând o serie de schimbări semnificative atât la nivel spiritual, cât şi în planul fizic. Ce ne aşteaptă, aşadar?

Care vor fi cele mai norocoase semne în 2018?
Fără îndoială, cel mai norocos semn este Peştii. Nativii născuţi în această zodie, precum şi cei din Fecioară, vor fi deosebit de binecuvântaţi.

Care sunt semnele care trebuie să fie mai precaute în 2018?
Balanţele au nevoie să restabilească echilibrul în casă şi familie. Berbecii trebuie să aibă grijă să-şi direcţioneze energia în direcţia bună.

Care sunt semnele care vor scăpa de greutăţi în 2018?
Gemenii şi Săgetătorul au acum din nou şansa de a respira uşuraţi.

Care semn este cel mai favorizat în sectorul relaţii şi sex?
Racii se pot căsători în acest an ori, dacă nu, au mari şanse să-şi întâlnească sufletul-pereche. Şi Peştii au noroc în acest sector.

Care semn va avea cel mai mare noroc la bani în 2018?
Balanţă, chiar dacă va avea parte de un an cu multe provocări, va avea şansa să-şi mărească cu mult veniturile.

Berbec

Poziţia astrelor pentru Berbec în 2018 indică faptul că va trebui să munciţi din greu pentru a atinge nivelul de succes dorit. În cuvinte simple, trebuie să vă tineţide treabă, să vă concentraţi pe ceea ce faceţi şi rezultatele fabuloase nu vor întârzia să apară.

Taur

Vă aşteaptă o călătorie cu bune şi mai puţin bune, în special în domeniul carierei. Veţi fi testaţi pe parcurs, prilej cu care veţi putea să arătaţi tuturor de ceea ce sunteţi, de fapt, în stare. În plan personal, veţi avea parte de multe călătorii şi o mulţime de experienţe noi.

Gemeni

Astrele vă îndeamnă, în acest an, să vă concentraţi pentru a vă găsi direcţia bună în carieră. După o perioadă în care totul a fost obţinut cu greu, acum este momentul vostru să străluciţi fără să depuneţi niciun efort. Lumea va fi la picioarele voastre.

Rac

Astrele s-au aliniat astfel încât să vă îndeplinească toate dorinţele. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă ascultaţi vocea interioară şi să decideţi ce vreţi să faceţi cu adevărat în această viaţă. În viaţa sentimentală, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Leu

În acest an, veţi fi în lumina reflectoarelor, aşa cum, de altfel, vă doriţi. Astrele sunt astfel aliniate încât să vă ajute să vă îndepliniţi cele mai arzătoare visuri, dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să renunţaţi un pic la orgoliu. Sunteţi una dintre zodiile cu noroc la bani în acest an.

Fecioară

Toate strategiile pentru a progresa în plan financiar sunt favorizate în acest an, mai ales în prima parte a lui 2019. Cu puţină răbdare, toate planurile importante vor căpăta contur. Din punctul de vedere al sănătăţii, 2018 se anunţă un an excelent.

Balanţă

Totul, în viaţa voastră, ţine de găsirea echilibrului, a acelui “happy place”. În această perioadă, veţi fi nevoiţi să interveniţi în relaţia de cuplu, relaţia cu familia, pentru a aduce din nou armonia în casă. Chiar dacă vă aşteaptă o perioadă de încordări, în plan financiar se anunţă abundenţă în 2018.

Scorpion

Anul acesta este despre realizări importante, despre dezvoltare personală. Veţi avea parte de experienţe inedite, care vă vor schimba perspectiva asupra lumii şi vă vor inspira să deveniţi o mai bună versiune a voastră. În plan sentimental, se anunţă turbulenţe…ceea ce nu e neapărat un lucru rău.

Săgetător

Mai mult decât oricând, sunteţi preocupat să vă extindeţi orizontul, să creşteţi în toate planurile. Veţi deveni mai indulgenţi, mai curioşi, mai dornici de experienţe noi, mai apropiaţi de cei din jurul vostru. Nu ar strica să vă apucaţi să faceţi nişte economii, în această perioadă.

Capricorn

Unul dintre cei mai favorabili ani din ultima perioadă vine cu oportunităţi noi în sfera carieră. Aveţi şansa să lucraţi peste hotare ori, dacă nu, să călătoriţi mult în interes de serviciu. Tot după mult timp, sfera sentimentală vă va aduce satisfacţii intense.

Vărsător

La începutul acestui an, vă găsiţi, după mult timp, busola. Dintr-o dată, totul pare foarte clar şi deveniţi conştienţi ceea ce trebuie să faceţi pentru ca visurile voastre să se împlinească. Alegeţi-vă cu grijă drumul şi urmaţi-l. Nu veţi regreta.

Peşti

În acest an, sunteţi capabili să faceţi nişte mişcări inteligente pentru a vă duce planurile la îndeplinire. Chiar dacă nu veţi avea nici cea mai vagă idee cum să obţineţi mai mulţi bani ori un job mai bun ori o relaţia sentimentală mai satisfăcătoare, astrele sunt hotărâte să vă ajute să daţi lovitura.

Sursa: one.ro

Distribuie articolul: