Ești într-o relație de foarte mult timp, dar el nu a pus marea întrebare? Probabil că ești nerăbdătoare să primești inelul și să-ți petreci restul vieții alături de persoana iubită, însă acest moment nu vine atunci când ne dorim noi. 

Află ce șanse ai să te căsătorești anul acesta, în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Anul 2014 s-ar putea să-ți aducă câteva surprize plăcute în planul căsniciei. Lunile Iunie și Iulie vor fi favorabile pentru oficializarea relației. Vei avea șanse foarte mari ca iubitul tău să-ți propună sa vă căsătoriți, însă chiar dacă vei fi cuprinsă de euforie, trebuie să te gândești foarte bine dacă tu chiar îți dorești să faci acest pas alături de el. 

Taur

Se pare că nativele zodiei Taur vor avea ceva mai mult de așteptat până la oficializarea relației. Cupidon va întârzia să apară, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi toate speranțele. Spre sfârșitul anului s-ar putea să primești câteva propuneri interesante, așa că vei avea de unde să alegi.

Gemeni

Nativele zodiei Gemeni se vor bucura de un succes enorm în planul căsniciei, foarte multe dintre ele vor fi cerute in căsătorie, în special în lunile Iunie și Iulie. Majoritatea relațiilor acestor native, ce se vor finaliza cu o căsatorie, vor fi cu acele persoane cu care s-au iubit încă din perioada adolescenței și față de care au sentimente puternice.

Rac

Cea mai bună perioadă pentru nativele zodiei Rac pentru a primi o cerere in căsătorie va fi a doua jumătate a anului, când astrele se vor alinia în favoarea lor. Așa că dacă ai o relație stabilă, este posibil ca anul 2014 să se incheie cu o cerere in căsătorie pentru tine.

Leu

Nativele acestei zodii vor fi ceva mai pretențioase și se vor lăsa foarte greu convinse să se căsătorească. Ele își doresc partenerul ideal, tocmai de aceea vor respinge foarte multe cereri în căsătorie. În lunile Octombrie și Noiembrie părerea lor s-ar putea schimba și este posibil să accepte una din numeroasele propuneri pe care le vor primi.   

Fecioară

Lunile Septembrie și Octombrie vor fi în avantajul nativelor zodiei Fecioară. Vor primi foarte multe propuneri și vor avea toate șansele să se mărite foarte curând. Așadar, zâmbește pentru că vei avea toate șansele să întâlnești persoana potrivită pentru tine și alături de care să trăiești o adevărată poveste de dragoste.

Balanță

Pe parcursul anului 2014 răbdarea îți va fi pusă la încercare. Astrele nu vor avea o influența pozitivă asupra vieții tale personale și va fi necesar să ai mai multă răbdare. Șansele să întâlnești persoana potrivită pentru tine vor fi mai mari prin intermediul cercului de prieteni, însă, din păcate, anul acesta nu se va încheia cu o căsătorie.

Scorpion

Anul 2014 va fi unul foarte bun pentru nativele zodiei Scorpion. Vei avea toate șansele să-ți găsești jumătatea și să fii cerută în căsătorie, cel mai probabil în prima parte a anului, în lunile Martie sau Aprilie.  

Săgetător

Nativele acestei zodii nu se vor grăbi să accepte un inel din partea oricui, mai ales ca o căsnicie este foarte importantă pentru ele. Mai întâi trebuie să fie convinse că au ales persoana potrivită. Lunile Noiembrie și Decembrie vor fi potrivite pentru a accepta o cerere în căsătorie, pentru că vor avea toate șansele ca mariajul lor să dureze. 

Capricorn

Nativele acestei zodii vor avea toate șansele că anul 2014 să se finalizeze cu o căsătorie. Indiferent că cererea în căsătorie va întârzia să apară în prima parte a anului, până spre sfârșitul anului acestea vor întâlni persoana potrivită, alături de care vor trăi o adevarată poveste de dragoste.

Vărsător

Anul 2014 nu va fi chiar atât de bun pentru nativele zodiei Varsator. Se pare că va fi necesar că Cupidon să depună mai mult efort pentru a-ți găsi perechea. Însă nu trebuie să te îngrijorezi, în mod sigur până la sfârșitul verii vei primi cel puțin o cerere în căsătorie, dacă nu din partea iubitului, posibil să vină din partea unui admirator secret.

Pești

Anul 2014 va fi unul foarte bun pentru nativele zodiei Pești. Așa că așteaptă-te oricând la o cerere în căsătorie! Foarte multe native vor alege să se căsătorească din dragoste, însă unele dintre ele vor avea parte de căsnicii aranjate. Cu toate astea, mariajul nativelor zodiei Pești va fi unul fericit.  

sursă:ele.ro

Distribuie articolul: