Dacă v-ați gândit că Brenciu și-a lăsat familia pentru colega de platou de la „X factor”, greșiți amarnic. Cei doi doar au realizat un proiect frumos împreună. Este vorba despre un duet, pe care l-au lansat odată cu videoclipul – „Inima nu vrea”. Iată în ce ipostaze fiebinți îi puteți admira pe cei doi interpreți și jurați.

Horia si Delia

„Delia a fost cea mai firească alegere pentru acest duet. Frecvența vocii ei mă încântă pe mine. Are în glas ă bucurie formidabilă și cred că e unica pe piața româneacă. Este una dintre persoanele cu care mă simt bine, nu mă simt încordat sau încorsetat. dacă spun vre-o prostie mă plesnește… chiar mă simt relaxat. Cred că e prima mea colaborare cu o artistă de top din România”, declară Horia Branciu despre colaborarea sa cu Delia, colegă de juriu în proiectul „X Factor”.

„Această piesă este dedicată tuturor bucătarilor, care atunci când fac zama, se taie. pentru toți cei care fac maioneza și maioneza se taie, trebuie să cânte: ‘Inima nu vrea, să se taie maioneza’. ‘Inima nu vrea’ este singurul lucru constant din melodie, restul aparține imprivizației”, a mai declarat artistul zâmbind. 

Horia si Delia

Delia este în pielea sa, dansând senzual și cântând la fel. În cele mai fierbinți imagini Horia cântă la pian, iar Delia dansează foarte sexy pe pian. Urmăriți mai jos videoclipul piesei „Inima nu vrea”.

Foto: Facebook.com/Horia-Brenciu

Distribuie articolul: