Astăzi e ziua cea mare pentru interpretul și juratul de la XFactor, Horia Brenciu. Artistul a lansat un album la care a lucrat mai bine de doi ani și care cuprinde 14 ani de carieră artistică, intitulat sugestiv „40+”. Acesta conţine 14 piese, dintre care nu lipsesc single-urile „Hello”, „Dacă ai şti”, „Azi am chef de mare” şi „Inima nu vrea” feat. Delia și se vinde împreună cu un ziar de sport din România.

„2 ani de muncă materializați în 14 piese. Biletele pentu concertul de mâine seară de la Beraria H s-au epuizat demult, dar muzica de pe „40+” este gata să vă cucerească. Abia aștept să vă aud părerile”, a scris artistul pe contul său de Facebook.

Horia 40+

Horia

Artistul a organizat și o lansare pe cinste, unde au fost prezenți peste 2000 de prieteni ai cântecului său. 40 + este cel de-al treilea album al lui Horia Brenciu după „35” (2008) şi „37” (2010).

Horia

„E un album despre dragoste, dorinţă, despărţire, viaţă, copilărie, iubire, dor, relaxare, soare şi multă veselie”, spune Horia Brenciu despre 40 +. Albumul 40 + poate fi cumpărat doar cu gazeta Sporturilor. Ascultați aici cea mai proaspătă realizare de pe albumul artistului.

Distribuie articolul: