Legendara formaţie “Holograf” va susţine un concert la Chişinău la sfârșit de mai, la Palatul Naţional. Acest concert are loc după ce de două ori, data stabilită pentru desfășurarea lui a fost amânată din motive de sănătate ale solistului trupei, Dan Bittnam. Concertul va avea loc pe 23 mai la Palatul Național “Nicolae Sulac” șI face parte din turneul de promovare a noului album de colecţie al trupei – “World Full of Lies”, început în România. Inițial evenimentul a fost anunțat cu mare fast pentru data de 4 octombrie 2012, ca să fie amânat pentru că Dan Bittman, solistul formației a fost operat de urgență peste hotare.

Atunci se anunța că spectacolul se amână pentru luna noiembrie, organizatorii neputând să estimeze gravitatea problemelor de sănătate ale lui Bittman și durata perioadei sale de recuperare. Abia acum două săptămâni, Holograf a susținut primul concert după operațiile lui Bittman.

Programul distribuției din 23 mai va cuprinde toate piesele de pe noul lor album – 12 dintre care sunt în limba engleză, dar și hiturile celebre ale formației românești. Preţul biletelor variază între 200 și 550 de lei.

Distribuie articolul: