Holograf, una dintre cele mai de succes formații din Romania, a susținut ieri seara un concert LIVE în celebrul Garaj Europa FM. Acest concert a marcat oficial revenirea trupei pe scenă. Solistul trupei, Dan Bittman, a vorbit cu umor despre cele șase luni în care nu a mai putut cânta, din cauza problemelor de sănătate. Cei cinci artiști au interpretat piese noi, dar și mai vechi, printre care și cel mai recent single al formației, “Dacă noi ne iubim”, dar și hitul “Cât de departe”. Una dintre surprizele serii a fost piesa “World full of lies”, care dă numele celui mai nou material discografic al trupei, o reeditare, la cererea fanilor, a unui album de acum 20 de ani, dar și varianta în română a melodiei, “Umbre pe cer”.

Dan Bittman a vorbit cu zâmbet despre starea de sănătate în care s-a aflat: “Ultima operaţie a fost o joacă de copii. Prima a fost tot o joacă, dar copiii au fost medicii din Austria”. “Până când o să cad definitiv pe jos, vă promit că o să fim aici, pe scenă, alături de voi”, le-a mărturisit artistul celor prezenţi în Garaj. Evenimentul a fost prezentat de George Zafiu.

Astăzi, trupa va mai susține încă un concert. Publicul de la Chișinău îi așteaptă pe artiștii români în concertul mult-promis, amânat acum un an și ceva. 

Sursa:Emonden.co

Distribuie articolul: