Formația Holograf a filmat un nou videoclip pentru “Roua dimineții”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul “Love Affair”. Piesa este o colaborare inedită a trupei cu interpreta Angela Gheorghiu, devenind și coloană sonoră de film. “Single-ul ‘Roua dimineții’ are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost și este o formație rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei”, a spus Iulian Vrăbete, bassistul Holograf. Regia noului clipului a fost semnată de George Petrosel, fiul lui Edi Petrosel, bateristul celebrei formații, această fiind prima astfel de colaborare între George și Holograf.

“Noi am mai colaborat cu George la diverse ședințe foto sau mici alte filmări, dar niciodată până acum pentru un clip și ne bucurăm foarte mult că am putut face acest lucru. Cred că pentru el a fost mai greu pentru noi și că a avut emoții, având în vedere că ne cunoaște de când era foarte mic, însă s-a descurcat excelent”, a explicat Vrăbete.

Mesajul piesei este unul simplu și emoționant: “Piesa ‘Roua dimineții’ vorbește despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi că să ne păstrăm sentimentele, afecțiunea și oamenii apropiați. Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutăm este un lucru foarte prețios și nu trebuie lăsat la întamplare”, a mai spus bassistul.

Piesa ‘Roua dimineții’ este coloana sonoră a filmului “Ultimul zburător”, regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul conține și secvențe din peliculă.

Sursa: Topromanesc.ro 

Distribuie articolul: