Raionul Hîncești a ales cea mai frumoasă domnișoară din raion. Titlul de ,,Miss Hîncești,, a fost câștigat de o domnișoară din orașul gazdă al evenimentului. Concursul se află la cea de a adoua ediție și a fost organizat de Asociaţia Raională de Tineret ,,UTS Hîncești” în colaborare cu Consiliul Raional Hînceşti.

Pe 9 martie 2014, în incinta Casei de Cultură din or.Hînceşti s-a desfășurat a doua ediție a concursului ,,Miss Hîncești,,. Printre invitaţii speciali la eveniment s-au numărat: Grigore Cobzac-Președintele Raionului Hîncești, Sergiu Stanciu-Vice Ministru Tineretului și Sportului, Doru Curoşu-Președinte CNTM, George Mocanu-Deputat în Parlamentul RM, Victoria Barbă-Director FinComBank, Sergiu Bulat-Director Arena Tinerilor Jurnaliști, Eugenia Sosna-Director Oriflame, Octavian Orheianu-Președintele Clubul LION Moldova, Andrei Cecan și Natalia Onofrei – Agenția de Modeling MANDARINA.

 Miss Hâncesti

În urma jurizării, conform criterilor de apreciere, a fost desemnată titlul de ,,Miss Hîncești 2014” domnișoara Cristina Carajilescova din orașul Hîncești. Juriul a mai acordat și alte titluri de frumusețe: Miss Talent 2014 – Taisia Alexandreanu din satul Mingir; Miss Feminitate 2014 – Doina Filimon, din satul Bozieni; Miss Top Model 2014 – Doina Aman din Hînceşti; Miss Inteligenţă 2014 – Elena Blagoslovitu din satul Bujor; Miss Modestie 2014 – Mihaela Ignatiuc din satul Bozieni; Miss Gingăşie 2014 – Lucia Griţco din Hînceşti; Miss Originalitate 2014 – Cristina Mînzăraru din Hînceşti; Miss Eleganţă 2014 – Maria Bivol din Hînceşti și Miss Zîmbet 2014 – Corina Olaru, la fel din Hînceşti. În rezultatul votingul de pe siteul www.utshincesti.org, titlu de Miss Simpatia Publicului 2014 i-a revenit la fel domnişoarei Corina Olaru.

 Miss Hâncești

Grigore Cobzac Preşedintele raionului Hînceşti a afirmat, referitor la concurs: ,,Femeia merită să fie admirată iar concursul ne-a oferit această posibilitate. Mi-a plăcut modul în care a fost amenajată sala căci acesta ne-a transpus pe podiumul modelingului. Dragostea de frumuseţe este gust”.

Juriu la Miss

În susţinerea acestei idei vine şi d-nul Sergiu Stanciu ViceMinistrul Tineretului şi Sportului, care a menționat: ,,Acest concurs este un spectacol ce încântă nu doar prin frumusete, dar şi prin tinere talente ce abia încep să-şi împărtaşească farmecul în lumea înconjurătoare. Aştept pe viitor să văd noi tineri ce ar opta pentru dezvoltarea acestui concurs şi pentru valorificarea talentelor ascunse din această societate”.

 Miss Hâncești

Toate concurentele au fost premiate cu câte 1000 de lei şi premii de la Sponsori, iar câştigătoare s-a ales cu premiul mare de 5000 de lei şi un super portofoliu de la agenţia de modeling ,,Mandarina,,.

Foto: UTS Hîncești

Distribuie articolul: