Transformă-ți weekendul acesta în unul mai puțin obișnuit așa cum este și spectacolul non-verbal „Himera”, premiera căruia se va ține în data de 30 noiembrie și 1 decembrie, ora 19:00 la Teatrul de Păpuși Guguță.

Spectacolul este regizat de Oleg Mardari și îi are în rolurile principale pe actorii Daniela Cioclu, Constantin Ipati, Vlad Ropot și Vlad Sabajuc.

Pornind de la creatura din mitologia greacă, monstrul feminin tricefal a cărui menire este distrugerea, „Himera” este un spectacol non-verbal în care formele de expresie corporală iau rolul cuvintelor.

Himera se trezește dintr-un somn lung, iar foamea îi aduce omul pe tavă. Totul pornește de la un joc născut din instinctele animalice ale bestiei, iar lupta dintre cei doi se declanșează în momentul în care rezistența umană atinge orgoliul fiarei. În lupta pentru dominație și influență se trezește omul din bestie și monstrul din om. Primul fior al dragostei din sufletul Himerei urma să-i prevestească sfârșitul, pe când gustul puterii avea să distrugă și ultima picătură de omenie.

Mai multe despre spectacol, vezi aici.

Distribuie articolul: