Hillary Clinton – cea care, timp de 12 ani a purtat titlul de ”prima Doamnă a Americii”, ar putea candida, în 2016, la alegerile prezidențiale din SUA. Aflați, în continuare, ce ar putea-o determina pe Hillary ca să facă acest pas.

Aflându-se la vârsta de 66 de ani, Hillary continuă să se mențină în topul celor mai influente femei din lume.

La o conferință de marketing, desfășurată alaltăieri la San Francisco, Hillary a declarat că nu exclude posibilitatea participării sale la prezidențialele din 2016.

”Sunt foarte flatată și mândră de faptul că oamenii mă tot întreabă despre candidatura mea, întrucât mă stimulează să fac acest pas. Mă voi gândi la asta încă o perioadă. Nu mă întreb dacă vreau să devin președinte și să câștig acele alegeri, ci care sunt acele obiective pe care le-aș avea de realizat, ceea ce aș putea oferi” a declarat Hillary pentru Reuters.

Această candidatură la prezidențiale, însă, nu va fi singura din istoria ex-primei Doamne a SUA. Hillary Clinton a mai participat la alegerile prezidențiale americane în 2008, când președinte al SUA a devenit Barack Obama.

La prezidențialele din 2016 ar putea participa și Jeb Bush – fratele cel mai mic al eș-președintelui american George Bush.

Surse foto: www.mrconservative.com, centristnetblog.com, www.nbcmiami.com

Distribuie articolul: