Vârsta începe să își spună cuvântul în cazul lui Hillary Clinton (70 de ani). Fostul candidat prezidențial a alunecat de două ori pe pietre, în timp ce vizita India, în urmă cu câteva zile.

Incidentul a fost surprins de camerele video și, din fericire pentru Hillary, a fost ajutată de două persoane să nu cadă pe pietre. Hilary s-a aflat la doar un pas de a suferi o entorsă. Evenimentul a avut loc în timp ce fostul candidat la președinția SUA vizita palatul Taj Mahal și cobora scările foarte vechi. Într-un moment de neatenţie, a alunecat pentru prima dată. Cineva a observat şi i-a sărit în ajutor. La mai puţin de câteva secunde, a alunecat încă o dată pe trepte, informează dailymail.co.uk. Atunci a decis să renunţe la încălţăminte şi şi-a continuat drumul, susţinută de o parte şi de alta de două persoane care au dorit să o ajute să treacă peste momentul incomod. Hilary Clinton a trecut printr-o întâmplare asemănătoare anul trecut.

În octombrie 2017, fosta candidată la preşedinţia SUA a alunecat într-un hotel din Londra, incident în urma căruia şi-a rupt un deget de la picior, iar în anul 2011 s-a împiedicat pe scara unui avion din Yemen.

Cariera politică a lui Hilary Clinton este una îndelungată. Şi-a petrecut mai bine de 40 de ani în lumina reflectoarelor, fiind lider al studenţilor, soţie de guvernator şi de preşedinte, sentor, secretar de Stat şi prima femeie desemnată candidat la preşedinţie Statelor Unite ale Americii.

Citește și: Ivanka Trump și alte două rusoaice au depășit-o pe Hillary Clinton în topul celor mai influente femei din lume

Devenită Prima Doamnă a Statelor Unite, a jucat un rol important în mandatul soţului ei, însă planul de reformă a sistemului american de sănătate propus de o comisie coordonată de ea s-a lovit de opoziţia acerbă a Congresului, iar pachetul legislativ a fost în cele din urmă abandonat, în luna septembrie 1994, relatează Mediafax.ro.