După ce v-am vorbit despre surprinzătoarele inele de logodnă semnate de bijutierii americani Jack și Dominick, a venit timpul să admirăm și inelele create de brandul Henri Daussi. Marca își trage rădăcinile din Europa și semnează probabil cele mai frumoase inele de logodnă de pe continent.

10580233_10152691314305143_4748796022877555240_nBrandul de bijuterii „Henri Daussi” a fost fondat încă acum 60 de ani în Antwerp (Belgia) – capitala diamantelor, de către bijutierul Henri Daussi Loots – un adevărat mentor în materie de „pasiune pentru diamante”, lăsată drept moștenire nepoților.

Spunem asta, pentru că afacerea de familie a fost moștenită de către frații Jeff și Kristiaan Loots – nepoții celebrului bijutier, care continuă tradiția de a crea colecții fascinante de bijuterii.

cover

Bunicul acestor frați a învățat arta tăierii diamantelorde la tatăl său, încă din fragedă copilărie. Tot de la tată a „furat” și cele mai importante secrete legate de comerțul de diamante. După ani grei de experiență, Henri a devenit un maiestru în arta tăierii și șlefuirii nestematelor.

mum

Astăzi, brandul Henri Daussi își are sediul în New York City și își vinde bijuteriile doar prin retaileri autorizați inclusiv din SUA și Canada.

kik

Devenit un mare concurent pentru creatorii de bijuterii, Henri Daussi este admirat și pe Instagram, acolo unde a cucerit simpatia a zeci de mii de internauți.

Foto: Instagram, captură web henridaussi.com