Cântăreața irlandeză Kasey Smith, împreună cu grupul Cann-Linn, vor reprezenta Irlanda la concursul Eurovision Song Contest, care va avea loc  în Danemarca, la începutul lunii mai. Piesa pe care o vor prezenta în concurs este profund inspirată de cultura irlandeză, iar la scrierea acesteia au participat tocmai 4 compozitori. Despre cine este vorba, aflați în continuare.

Kasey provine din partea nordică a orașului Dublin și a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, iar frumusețea – de la mama sa. În afară de asta, pe Kasey mereu au inspirat-o trupele Boyzone și Westlife.

Deși are doar 23 de ani, Kasey Smith a fost asociată, anul trecut, și formației Wonderland, alături de care a luptat pentru titlul de reprezentant al Irlandei la Eurovision. Atunci, norocul nu i-a surâs, ci s-a sugerat să persevereze și să muncească mai mult asupra prestației sale.

Anul acesta, Kasey s-a alăturat trupei de muzică tradițională irlandeză ”Cann-Linn”, alături de care va interpreta piesa ”Heartbeat”. Și-a dorit nespus să capete un mentor de la care să învețe a promova cultura irlandeză și, în sfârșit, l-a găsit.

”Heartbeat” este un cântec pasional și a fost scris în urma colaborărilor dintre compozitorii Hazel Kaneswaran, Jonas Gladnikoff, Rasmus Palmgren și Patrizia Helander.

Întrebată fiind dacă este încrezută în succesul lor la Eurovision, Kasey a spus: ”Sincer, cred. Cântecul e foarte bun și are versuri puternice. Nu există niciun motiv pentru care să ne facem griji atâta timp cât vom demonstra performanță în seara concursului”.

Totuși, dacă n-ar fi ales muzica, Kasey mărturisește că ar fi decis să-și deschidă i afacere în managementul fitness-ului.

Kasey Smith, împreună cu Cann-Linn, vor evolua în semifinala din 8 mai, a concursului, iar piesa ”Heartbeat” va fi a treia din concurs.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: